Avensio pagrindinis dirzas

Pradėjo Tuziukas, Gegužė 17, 2010, 10:27:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

intercom

jei nerasi, tai tada spidometras bus atsuktas ir nuluptas lipdukas arba tiesiog nekeistas....bet kuriuo atveju geriau dar siek tiek investuoti, nei paskui gailetis. taip ir neissiaiskinau ar imanoma pasakyt gera/bloga dirzo bukle, kai to akivaizdziai nesimato-pvz. dar blizga nuo naujumo ar suskilinejes nuo senatves.

bladas

CitataTuziukas parašė:
na reikes i vasaros pabaiga keisti..o kazi kur lipduko ieskoti akda keistas kur dazniausiai prancuzai deda juos?
Aisku, tavo reikalas musu neklausyti, bet ne rudeni viska keisk, bet RYTOJ, gerai cia kazkas rase - pirkai masina uz 25 stukas, ir negali investuoti dar 1 stukytes i dirza su guoliais?

NNZ

Citataintercom parašė:
.... taip ir neissiaiskinau ar imanoma pasakyt gera/bloga dirzo bukle, kai to akivaizdziai nesimato-pvz. dar blizga nuo naujumo ar suskilinejes nuo senatves.

neįmanoma...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Aurimas

Na as drisciau su kai kuriais nesutikti. Automobilis laisvai gali buti prabeges tiek kiek rodo spidometras ir ypac jei visos etiketes, serviso knygute tai rodo, ir jei auto atrodo nenutrintas.

Del dirzo, tai jei pas tave stovi originalus, nesuk galvos ir vazinek dar iki 200.000km. Mano tete jau 200.000km tuoj bus kaip pravaziavo su tuo paciu, originaliu dirzu,kuris buvo nusipirkus masina. Aisku dar daug ka sako kaip tu vazineji, jei ramiai viena, jei ne - tada jau kita.
Beje,dirzo bukle galima nustatyti ir i ji paziurejus, nebent kreivos akys (atsiprasau jei izeidziau ka).

Tuziukas

CitataAurimas parašė:
Na as drisciau su kai kuriais nesutikti. Automobilis laisvai gali buti prabeges tiek kiek rodo spidometras ir ypac jei visos etiketes, serviso knygute tai rodo, ir jei auto atrodo nenutrintas.

Del dirzo, tai jei pas tave stovi originalus, nesuk galvos ir vazinek dar iki 200.000km. Mano tete jau 200.000km tuoj bus kaip pravaziavo su tuo paciu, originaliu dirzu,kuris buvo nusipirkus masina. Aisku dar daug ka sako kaip tu vazineji, jei ramiai viena, jei ne - tada jau kita.
Beje,dirzo bukle galima nustatyti ir i ji paziurejus, nebent kreivos akys (atsiprasau jei izeidziau ka).

taiva butent, akd cia tik nusipirkus, jei daryti kapitalini tai irgi..keisti dirzus smagracius..poto paziuri kad gatavs motoras ir parduoti..kas tu forumu neskaito nezino nei kas tas pagrindinis dirzas nei suka galva..na bet aisku jei nutruks bus tada jau reikalu..jei nuvaziuoju i men 1000km max, ir man cia i men po 1500varyt i masina tai irgi kasko + kuras + dirzai + gedimai + t.t.

arytis

Kažkada mano Corollai nutrūko diržas. Buvo nuvažiuota apie 85k km. Todėl neoriginalius diržus siūloma keisti kas 70k km. Beje, nutrūkęs diržas atrodė kaip naujas. Todėl manau, kad pagal išvaizdą spręst apie diržo būklę neįmanoma.

NNZ

to Aurimas: kaip patikrinti pgr. diržą ar jis geras iš akies, jei reikia variklį nusiardyt biški, tai nejau nusiardęs dar žiūrėsi geras ar ne? Turbūt jau keisi, nes nenorėsi, dar tiek vargti, arba dar mokėt...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

milkas

tada ponai apsvieskit toyota avensis 2.2 d4d 2005 m. grandine ar dirzas stovi ?

arytis

Citatamilkas parašė:
tada ponai apsvieskit toyota avensis 2.2 d4d 2005 m. grandine ar dirzas stovi ?

Lenciūgas :)

dainilandija

Yaris 1.5 TS 2001 dirzas ar grandine? Ir kiek keitimas su dalimis galetu kainuoti? Aciu

drwtsn

Citatadainilandija parašė:
Yaris 1.5 TS 2001 dirzas ar grandine? Ir kiek keitimas su dalimis galetu kainuoti? Aciu

taigi skambtelk artimiausiam atstovui ir visa informacija gausi iš pirmų lūpų.

Memelis

Kiek zinau Solorinoje dirzas su visais itempejais apie 1800 lt kainuoja. Cia mano Avensiui.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

intercom

CitataMemelis parašė:
Kiek zinau Solorinoje dirzas su visais itempejais apie 1800 lt kainuoja. Cia mano Avensiui.
Nepykit, bet esate visiskai durni jeigu masina remontuojat pas oficialius atstovus. kitur daro pigiau, greiciau ir gal net geriau.
p.s. pasikartosiu ziema dirza pasikeiciau uz 500 litu (be darbo) ir vazineju.

ketvirtasis

Citataintercom parašė:
CitataMemelis parašė:
Nepykit, bet esate visiskai durni jeigu masina remontuojat pas oficialius atstovus. kitur daro pigiau, greiciau ir gal net geriau.
Na ir užlenkei:D, aš Autotojoi už 400 pasikeičiau (medžiagos mano).
Man atrodo, kad pats esi "nelabai protingas" jei tokias "erezijas" skleidi.

lawyer

Citataketvirtasis parašė:
Citataintercom parašė:
CitataMemelis parašė:
Na ir užlenkei:D, aš Autotojoi už 400 pasikeičiau (medžiagos mano).
Man atrodo, kad pats esi "nelabai protingas" jei tokias "erezijas" skleidi.

abu protingi, tik vienas kalba apie 500 lt uz dirza, o kitas apie 400 lt uz darba :) :) :)