corolla ts

Pradėjo deficky, Lapkritis 10, 2021, 08:56:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Citata iš: balticam Įrašytas Sausis 14, 2022, 22:22:20 PM
Matot, norint surasti problemu,visad ju surasi. Prie bet kokios prekes, daikto, irenginio. Zmogaus robotas dar nepakeis ilgai. Visi tie priedai ir yra tik priedai. Ta reik isisamonint. Ir neverta sau nervu gadint ir putotis, kad nepateisina ta automatika lukesciu.
Va gavau laikrodi Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Ir ka? Turi atrodo begale funkciju, o veikia padoriai tik kelios; kraujo spaudimo matavmas - is akies, ka nori ta rodo, bet skirtumas su medicininiu aparatu didelis. Ir jei vadovausiesi laikrodziu turedamas hipertenzija- gali ir kojas pakratyt. Sirdies ritma matuoja, bet netiksliai, lyginau su medicininiu aparatu kelias dienas. Iseinu pabegiot, pasileidziu programele, o ji pulsa matuoja pirmas 2 minutes, toliau 0. Blogai, ane. Taip ,ne ka, bet rodo laika, atsiliepti skambucius galiu, muzona klausyt galiu. Tenka susitaikyt arba parduot.
O tu esi kada nors eksploataves (ne viena diena pavairaves, o ilgesni laika eksploataves) kokios nors kitos markes automobili kuris turejo mano minimus assistus? Ar visa gyvenima vairuoji toyota ir sakai, kad priedai yra tik priedai ir normalu, kad veikia bele kaip?:)

balticam

Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 16, 2022, 18:19:31 PM
O tu esi kada nors eksploataves (ne viena diena pavairaves, o ilgesni laika eksploataves) kokios nors kitos markes automobili kuris turejo mano minimus assistus? Ar visa gyvenima vairuoji toyota ir sakai, kad priedai yra tik priedai ir normalu, kad veikia bele kaip?:)

Esu, ir ne viena. Bet nesigincysiu cia su ponu tamsta, nes cia jau kalba eina kas "vierxas" Na Jus, ponas mielas. Suradot  ta trukuma,pagarba.
O man kazkaip sekasi ir tokiu trukumu, kurie keltu man erzuli dar neradau. Tuo manau diskusija su tamsta ir baigsiu. Aciu uz demesi!

Mediaguru

Ralfai, Ralfai....ka tu nori pasakyti savo komentarais? Ar kad Skoda geresne uz Toyota? Cia kaip gincas kas geriau: Apple ar Android...Visi modeliai turi minusu, turi ir pliusu, turi ir gliuku. Tiek masinu, tiek kitos elektronikos ar techinkos. Man dar idomu, argi tau lengviau gyventi, kai ieskai slieku subineje? Turetu but tik stresas. Greiciausiai nemoki dziaugtis gyvenimu. Na neveikia tau Toyotos sviesos kaip tu nori. O argi sunku ranka pajunginet? Vel verksi, kad TURI veikt, jei taip sugalvota automatika. Na turi, ir neveikia. Tai ka? Zudysies dabar del to? Cia toks menkniekis, kad man net i galva neateitu verkslent ir keikt Toyota. O be to, kam tos ilgos svieso mieste palikinet? Isvaziuotum i uzmiesti nakti ir tau automatika veiktu manau puikiai. Cia manau dabartinis zmoniu ispindejimas. As pradejau vazinet nuo 1-o ziguliuko,tada GAZ-24, ir veliau visos kitos importines masinos buvo. Jokios automatikos, jokiu problemu.
Dabar ateina zmogelis namo ir rekia- Alexa, lights on! O Alexa sako, sorry no internet connection-zmogelis apsiverkia kad jam sviesu kambary neijunge asistentas, o pats jau pamirso kur mygtukas yra...tikra istorija. Dieve ,Dieve iki ko dasigyvenom.

Henris

tai nusigyvenom iki tiek, kad be QR kodo is salono masinos nebenusipirksi :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

pecionka

<<perkelta>>

Ralfas

Citata iš: Mediaguru Įrašytas Sausis 16, 2022, 20:35:18 PM
Ralfai, Ralfai....ka tu nori pasakyti savo komentarais? Ar kad Skoda geresne uz Toyota? Cia kaip gincas kas geriau: Apple ar Android...Visi modeliai turi minusu, turi ir pliusu, turi ir gliuku. Tiek masinu, tiek kitos elektronikos ar techinkos. Man dar idomu, argi tau lengviau gyventi, kai ieskai slieku subineje? Turetu but tik stresas. Greiciausiai nemoki dziaugtis gyvenimu. Na neveikia tau Toyotos sviesos kaip tu nori. O argi sunku ranka pajunginet? Vel verksi, kad TURI veikt, jei taip sugalvota automatika. Na turi, ir neveikia. Tai ka? Zudysies dabar del to? Cia toks menkniekis, kad man net i galva neateitu verkslent ir keikt Toyota. O be to, kam tos ilgos svieso mieste palikinet? Isvaziuotum i uzmiesti nakti ir tau automatika veiktu manau puikiai. Cia manau dabartinis zmoniu ispindejimas. As pradejau vazinet nuo 1-o ziguliuko,tada GAZ-24, ir veliau visos kitos importines masinos buvo. Jokios automatikos, jokiu problemu.
Dabar ateina zmogelis namo ir rekia- Alexa, lights on! O Alexa sako, sorry no internet connection-zmogelis apsiverkia kad jam sviesu kambary neijunge asistentas, o pats jau pamirso kur mygtukas yra...tikra istorija. Dieve ,Dieve iki ko dasigyvenom.
o tai kai už tą automatiką ir jos adekvatų veikimą pirkdamas daiktč tu sumoki papildomai tai irgi viskas ok, kad grybą pjauna? tipo sumokėjau, bet junginėsiu rankom kaip kokiam žigulyje? :D :D

Henris

o ilgos sviesos automatines ir dienos/nakties davikliai kartais jau ne bazineje komplektacijoje yra? cia kalbu apie corolas nuo 19 metu

Mediaguru

Ralfas man patinka....galetume iki paryciu diskutuot, bet tam reikia alaus ir voblos  :D
Pats atrodo is Vilniaus, as Koraluose gyvenu; galim sukirst ant dezes alaus, kad cia tik tavo masiniukas taip durniuja. Atvarysiu su lygiai tokia pat masina, galesi isbandyti vakare, nakti-sviesos veiks ciki. Jei tikrai taip veiks kaip turi-statai, jei ne-as statau. Ir tada diskutuojam iki ryto  (aa)

Ralfas

Citata iš: Mediaguru Įrašytas Sausis 17, 2022, 15:33:40 PM
Ralfas man patinka....galetume iki paryciu diskutuot, bet tam reikia alaus ir voblos  :D
Pats atrodo is Vilniaus, as Koraluose gyvenu; galim sukirst ant dezes alaus, kad cia tik tavo masiniukas taip durniuja. Atvarysiu su lygiai tokia pat masina, galesi isbandyti vakare, nakti-sviesos veiks ciki. Jei tikrai taip veiks kaip turi-statai, jei ne-as statau. Ir tada diskutuojam iki ryto  (aa)
Tai aš niekur nesakiau, kad visos jos taip daro, aš sakau tą ką matau pas save, kitaip tariant konstatuoju faktą :) Ir sakau, kad tai nėra normalu, o čia visi sako naudok rankinį režimą :D namo gi siurblio roboto neperki tam, kad po to siurbtum su paprastu siurbliu :D Ir grybą pjauna ne tik šviesos, o ir kritulių daviklis ir ženklų skaitymas. Dėl juostų sunku kažką sakyti, nes būna arba juostų nelabai matosi arba užsnigtos ir pan.

Mediaguru

Nu tada jau defektas yra, kaip ir kiti paminejo anksciau. Turi tvarkyt. Bet del tokios tiesos reikia kariaut su atstovais. O karas ne visada lengvas, pats turejau toki patyrima:
Vokietijoj nusiperku iPhone XS Max, pati naujausia tais laikais. Po 2 dienu pyst, No Service dega. OK, einu i Apple salona, kur ir pirkau, sakau tavrkykit problema. Tie sako atstatyk i gamyklinius parametrus, nes klaidos jokios buktai ju softas nemato. Gerai, atstatau- veikia. Po 2 su puse dienu vel pyst- no service. Einu atgal, o tie ta pacia giesme gieda. Atstatau-vel veikia. Ir taip 4 kartus myniau-rezultato jokio. Nu ble, sakau pazystamam vokieciui- eik tu nes jie mato kad su akcentu kalbu tai tyciojas. Tas nuejo ir jam iskart pakeite i nauja.Tfu, tfu daugiau jokiu problemu nera. Kiek pastebiu, tai dabar ir nauji daigtai genda daug dazniau nei seniau, o ir ilgaamziskumo jokio.

Ralfas

Tai Tokvila sako, kad ne defektas :) Kad čia viskas gerai ir prašom skaityti naudotojo instrukciją :D

Henris

Ralfas atsipeikek tai nera defektas anot gamintojo, taigi pats apibraukei raudonai, ka perskaitei manuale. Cia tas pats kas tepalo ryjimas, visi suvokiam, kad tai nenormalu, bet instrukcijoj parasyta, jei alyvos sunaudojimas iki 1l tukstanciui kilometru tai irgi nera gedimas. Ir tai surasyta ne tik Toyota manualuose. Tai apie ka mes kalbam :) Taigi gamintojas puikiai apsidraudzia popieriuose, dar dekokim dievui, kad retkarciais recall'u paskelbia :)

Ralfas

visose tojtojuose porankis atidarytoje padetyje nesilaiko? ta prasme neturi amortizatoriaus, paleidi ir krenta su trenksmu? Ar cia tik corollose taip?

LM

Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 20, 2022, 08:11:55 AM
visose tojtojuose porankis atidarytoje padetyje nesilaiko? ta prasme neturi amortizatoriaus, paleidi ir krenta su trenksmu? Ar cia tik corollose taip?
Mano senėj nesilaiko, bet nekrenta su trenksmu  :-] O ar kapoto dangtis turi prilaikymo amortiką?
Ralfai, manau prašyk Direko, kad pakeistų į Lexusa... :-] Kitaip sakyk išeisiu iš darbo n...fik  :-]

Ralfas

Citata iš: LM Įrašytas Sausis 20, 2022, 08:27:11 AM
Mano senėj nesilaiko, bet nekrenta su trenksmu  :-] O ar kapoto dangtis turi prilaikymo amortiką?
Ralfai, manau prašyk Direko, kad pakeistų į Lexusa... :-] Kitaip sakyk išeisiu iš darbo n...fik  :-]
Ponial, žodžiu visose 2022 metais dar vis akmens amzius :D :D Kapotas ne tik kad neturi palaikymo amortiko, bet neturi elementariausios garso izoliacijos :D plikut plikutele bleka :D