Variklio galvos tarpines remontas

Pradėjo Zalias, Liepa 18, 2010, 10:20:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

darius555

Citataaliux parašė:
Sveiki,susiduriau ir as su prapusta tarpine.Pries kelias dienas pirkau avensis 2006m su D4D 2.0 93kw varikliu.Vakar autotojoj patikrino CO2 antifrize ir pasake kad tarpine.Pries akis sventes ,autotoja priims tik uz poros savaiciu uz 3000 su virsis litu.Gal kas zino geru meistru?  Zalias kaip dizridos remontas? Kauno turguj nupirkt normalia masina sunkiau nei milijona islost.

Kokie pirmi pozymiai buvo kad prapusta tarpine? Antifryzas dingdavo?

JGaris

Citataaliux parašė:
Esu is Raseiniu rajono.Vilnius siek tiek tolokai dar paskui visai uzlinks.Geriausiai man butu Kaune na gal iki Alytaus datraukciau.Jolitka pamajakink man 868224187.

Na bent jau pas mane papuole kantri nezinodamas,kad tarpine trukus 2000 km pravaziavau ir nieko ,tik ventiliatorius pastoviai veike ir antifryzo nulis buvo,o temp normoj stovejo tai net neitariau kazko blogo nes irgi katik pirkes buvau

darius555

CitataJGaris parašė:
Citataaliux parašė:
Esu is Raseiniu rajono.Vilnius siek tiek tolokai dar paskui visai uzlinks.Geriausiai man butu Kaune na gal iki Alytaus datraukciau.Jolitka pamajakink man 868224187.

Na bent jau pas mane papuole kantri nezinodamas,kad tarpine trukus 2000 km pravaziavau ir nieko ,tik ventiliatorius pastoviai veike ir antifryzo nulis buvo,o temp normoj stovejo tai net neitariau kazko blogo nes irgi katik pirkes buvau

Kiek kW pas tave?

arunaskeras

As kad nekurti naujos temos noriu paklausti. Kaip zinoti is anksto kad pradeda kaisti variklis jei pas mane yra tik melyna lempute kuri pasilus uzgesta.Nes kitose masinose budavo rodykle?
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Henris

gal vietoj melynos uzsidega raudona :) kai virsija norm temperatura :) arba pamatysi dumus is po kapoto :) vat ir idnikatorius bus... Kuo toliau, to maziau gamintojai apkrauna skydeli svarbiais parodymais. Geriau visokius borto kompus sukisa i ten arba bluetooth displayus. Geriausias variantas kai buvo pas senas audines, rodydavo ir akumo ikrovima ir tepalo slegi ir temperatura tosolo. Galetu pvz gamintojai i borto kompa padaryt tokias funkcijas, kad paspaudus knopke galetum matyt visa info, koks tepalo slegis, akumo busena ir t.t.
Bet tada servisai prarastu babkes uz diagnostika. Gi nuvaziuoji i kokia atstovybe, jau 100lt uz ivaziavima i boxus iskart gali det ant stalo ;)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dtinas

saltam motorui dirbant dega melynas indikatorius. Kai antifrizo temperatura pakyla iki 60 laipsniu, melynas uzgesta. Jei vaziuojant uzsidega raudona, tada is kart stoji ir gesini motora.

arunaskeras

Aisku kad galetu tas borto kompas rodyti reikalingus duomenis susejusius su variklio darbu o ne kiek kuro ima ar kiek lieka km kol baigsis kuras kurie visiskai neatitinka realybes, arba vidutini greiti, kurio niekam nereikia. Vadinasi  turetu uzsidegti raudona lempute, nes kai jau garai eis pro kapota tai turbut bus per velu.Dekui.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

aliux

Ar pavyko kur susiderinti del remonto?sutariau mastaiciuose. kol kas ardo

aliux

Citatadarius555 parašė:
Citataaliux parašė:
Sveiki,susiduriau ir as su prapusta tarpine.Pries kelias dienas pirkau avensis 2006m su D4D 2.0 93kw varikliu.Vakar autotojoj patikrino CO2 antifrize ir pasake kad tarpine.Pries akis sventes ,autotoja priims tik uz poros savaiciu uz 3000 su virsis litu.Gal kas zino geru meistru?  Zalias kaip dizridos remontas? Kauno turguj nupirkt normalia masina sunkiau nei milijona islost.

Kokie pirmi pozymiai buvo kad prapusta tarpine? Antifryzas dingdavo?
pas mane tai vare antifriza per radjatoriaus slangele kuri eina nuo radijatoriaus uzpylimo angos.nesmarkiai bet pastoviai

aliux

Citatadarius555 parašė:
CitataJGaris parašė:
Citataaliux parašė:

Kiek kW pas tave?
93kw

aliux

CitataJGaris parašė:
Citataaliux parašė:

pas mane irgi temperatura stovejo kaip prikalta,bet pastebejau nulasejimus is radijatoriaus.nuvariau patikrinti ,nustate kad yra co2 antifrize

Naujokelis

Sveiki,gal kas galit patart koki nebloga servisa kur tvarko nebrangiai tarpines.Cia jau pastebejau,kad ne vien pas mane tokia beda yra su tarpine,nejaugi toyota tokia nepatvari ?  Esu skambines i viena servisa,bet paprase beveik 3000lt. Nelabai noris tiek moket...  [Avensis 2007m D4D] Gal kas jau tvarket tarpine ir galit pasidalint info kiek mokejot ir kur taiset :)

GALLANT

Idomu apie kokia tarpine eina kalba..... gal tarp vairo ir sedynes  ;D

Naujokelis

GALLANT

o tai ka ten remontuoti, isemi sena ir dedi nauja, kazkaip abejoju ar tai gali kainuoti 3000lt....