VSC TRC OFF

Pradėjo TAvensis, Lapkritis 25, 2013, 16:38:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

TAvensis

Sveiki, nesenai isigijau masiniuka, nespejus net padu jame apsilti, ismete lemputes VSC TRC off ir dega ta variklio lempute. Ka daryti, nelabai ka gaudausi, bijau, kad servise neapgautu pamate, kad mergina atvare ir nieko nezino. Prasau, patarkit ka nors. :)
ACIU  :V

MindaugasB

Diagnostika reikia daryti. Klaidas nuskaityti ir tada galima ieskoti problemos sprendimo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

naujas32

Citata iš: TAvensis Įrašytas Lapkritis 25, 2013, 16:38:45 PM
Sveiki, nesenai isigijau masiniuka, nespejus net padu jame apsilti, ismete lemputes VSC TRC off ir dega ta variklio lempute. Ka daryti, nelabai ka gaudausi, bijau, kad servise neapgautu pamate, kad mergina atvare ir nieko nezino. Prasau, patarkit ka nors. :)
ACIU  :V
man buvo pries keleta dienu uzsidege taip pat kaip tau, as atjungiau akumuliatoriu 10ciai minuciu ir viskas susitvarke pamegink gal pades

TAvensis

Diagnostika jau padaryta, problemos gal 3, jos istrintos, jei atsiras ir vel, sake atvaryt ir tada jau ziuretu kokias bedas meta, tada galima ziureti. Nes jei as pirma karta diagnostika darau, tai kitos klaidos is anksciau gali buti buvusios, tik neistrintos.
Beje, kodel galejo buti, kad nebuvo saugiklio diagnostikai daryt? :think:

Dar laukia dirzu keitimas, ieskosiu kokios temukes su tuo ir tepalais, kad zinociau kiek gali kainuoti..

naujas32

e-tanagra.lt  ir suzinai visas kainas.

TAvensis

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 25, 2013, 19:48:43 PM
man buvo pries keleta dienu uzsidege taip pat kaip tau, as atjungiau akumuliatoriu 10ciai minuciu ir viskas susitvarke pamegink gal pades

O kai atjungi akumuliatoriu niekas "nepabega" ta prasme borto komp tai neturi reiksmes?  :)

naujas32

niekas nepabega net borto kompo parodymai islieka atminti

barzda

ir man neseniai buvo užsidegę ABS, VSC ir TRC... todėl, kad perdegė STOP lemputė gale... :) žinoma to pats nepastebėjau, važiavau diagnostikos etc... :)

EvaldasL

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 25, 2013, 19:57:00 PM
niekas nepabega net borto kompo parodymai islieka atminti

Pas mane 2003 metų Avensyje neišlieka parodymai atjungus akumuliatorių.

Toshis

Kieno ir kokie parodymai butent?

TomTom

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 25, 2013, 19:48:43 PM
[/quote
Pas mane ir ta pati girlianda. Tik klaida raso egr and or vvt system.kas tas vvt system?