Toyota Yaris TS 2007 1.8 VVTi AUX Orginalus išėjimas

Pradėjo ManApple, Balandis 22, 2016, 09:39:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

ManApple

Sveiki visi,

Kiekvienas dabar turime išmaniuosius įrenginius, spotify ir kita kietą šiuolaikišką šūdą. Vis gi reikėtų šiuos kietus daikčiukus sujungti su turimu automobiliu. Turiu Toyota Yaris 1.8 VVTi 2007.08. Norėjau paklausti, kokius aux adapterius naudojate Toyota'uose nuo 2005-2006 ir ar įmanoma gauti orginalų aux išejimą ne už 178 eu ( čia AUTOTOJA pasiūlė man tokį). Buvau radęs šį aux adapteriuką už 45 dolcus ebay, bet ten irgi kaina būna apie 95 dolcus (naudoto). Detalės kodas 86190-53010.

Gerbiami kolegos ačiū už pagalbą,

Taikos ir meilės pasauly,

|Geros dienos.  (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)

augisz

Mazdij YATOUR naudojau -  (y) isideciau i toyota jei ne turginio lygio garso sistema.

ketvirtasis

Dėk YATOUR - 55eu, jei nori yra ir su blutupu. Tik šis antras variants man  (n) , geriau įdedi SD arba USB ir pamiršti.

ManApple

Asmeniškai labai norėčiau AUX 3.5mm jack išėjimo, jog prijungus telefoną, spotifY linksmintų, vis gi moku po 7 eu i mėn uz spotify :D

ketvirtasis

Citata iš: ManApple Įrašytas Balandis 22, 2016, 10:32:59 AM
Asmeniškai labai norėčiau AUX 3.5mm jack išėjimo, jog prijungus telefoną, spotifY linksmintų, vis gi moku po 7 eu i mėn uz spotify :D
Dėk YATOUR ir prieš perkant pasiskaityk apie jį.

robertas1993

Pas mane yra yatour idetas, teko pazaist su laidais kol pradejo veikt :) siaip jis man geras dalykas  (y)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ManApple

Ta prasme, "pazaisti su laidais" ? o ne viena jungtis ten ? :D

ManApple

Be to, pas mane stovi W58824 mage be aux isejimo,  ir prekybininkas sake, jog Yatour pajungt negali :/

robertas1993

Citata iš: ManApple Įrašytas Balandis 28, 2016, 15:55:09 PM
Ta prasme, "pazaisti su laidais" ? o ne viena jungtis ten ? :D

Pas mane radija susideda is dvieju daliu virsutine dalis valdo apatine,  jei pajungsi i apatine adapteris neveiks tai is virsutines du laidus su fiske nukrpau ir  tuos du laiduspajungiau tiesiogiai su adapterio kabeliu :) gaila foto neturiu ir jei teks vel knistis ten tai nufotkinsiu savo sedevra :-D butu zymiai paprasciau nuspirkti Y formos kabeli bet nenorejau :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Citata iš: ManApple Įrašytas Balandis 28, 2016, 16:01:10 PM
Be to, pas mane stovi W58824 mage be aux isejimo,  ir prekybininkas sake, jog Yatour pajungt negali :/

Nieko neimanomo nera kazkaip galima pasijungt, as turejau problemu su savo radija bet issprendziau aisku ne is pirmo karto :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ManApple

Turiu dar toki daigta, bet nerandu kaip pajungti tvarkingai :/

Bemsas

Citata iš: ManApple Įrašytas Balandis 28, 2016, 16:41:08 PM
Turiu dar toki daigta, bet nerandu kaip pajungti tvarkingai :/

Anekdotas i tema:

Čiukčius iš miesto grįžta patenkintas:
- Žmona, gyvensim kaip kultūringi žmonės, šaldytuvą parvežiau!
- Ar visai protelio neturi, kvaily nelaimingas?! - stverias už galvos pačia. - Kam tas baltašonis čia reikalingas, juk nė rozetės neturim!
- A, čiukčius ne kvailys! Čiukčius ir rozetę parvežė.