Sankaba sunki...

Pradėjo egiosa, Vasaris 06, 2011, 20:06:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

na manosios sankaba tikrai nekieta. Po nakties gal vos vos kietesne, bet pirmus du sykius paspaudus, prasimankstina ir vel norma.

Renis

Po dideliu salciu ir ilgesnio stovejimo  nesustingsta ji tau? Tokia kietesne ir letesne nepasidaro? Leciau atsileidzia ismynus turiu omeny. Pradzioj kol apsyla?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Kestutis777

CitataRenis parašė:
Po dideliu salciu ir ilgesnio stovejimo  nesustingsta ji tau? Tokia kietesne ir letesne nepasidaro? Leciau atsileidzia ismynus turiu omeny. Pradzioj kol apsyla?

Kai apsyla, tai viskas buna ok, bet va pirmosios 5 minutes, lyg tepalas butu sustinges. Ir greiciu dezes svirtis taip nenoriai juda. Kai apsyla, viskas buna kaip buve. Ir sankaba lengvai spaudziasi ir begiai legvai junginejasi.

Renis

Nu jo, apie tai ir kalbu, tokie patys pozymiai, kas manau yra normalu prie salciu ;]

Kestutis777

CitataRenis parašė:
Nu jo, apie tai ir kalbu, tokie patys pozymiai, kas manau yra normalu prie salciu ;]

Tabdziu skystis nesenai keistas, lieka arba parejes diskatorius arba saltis taip Avensiu kanda :| bet tik siemet tokie cirkai prasidejo... pernai per salcius to nebuvo...

Renis

Pas mane tai diskatorius pakeistas, pries man perkant auto pakeite ji biciukas (maciau sask fakturas kazkokias :D), bet smagracio neliete, ko gero paaiskino jam kiek tas reikalas kainuoja :D bet kol kas vaziuoju tpfu tpfu ;]
O stabdziu skystis tai ko gero bus n metu nekeistas..

Kestutis777

CitataRenis parašė:
Pas mane tai diskatorius pakeistas, pries man perkant auto pakeite ji biciukas (maciau sask fakturas kazkokias :D), bet smagracio neliete, ko gero paaiskino jam kiek tas reikalas kainuoja :D bet kol kas vaziuoju tpfu tpfu ;]
O stabdziu skystis tai ko gero bus n metu nekeistas..
O kazin kiek kainuoja, sankaba keisti?

wikcia

CitataKestutis777 parašė:
Citatawikcia parašė:
Vakar pasikeiciau sankabos skysti, bet per salcius didelius vistiek sunkiai spaudziasi, ir kazkiek pastringa kai grizta i pradine padeti. bet kai silta buna viskas ok ir spaudziasi ir atsileidzia normaliai.

Galvojau, kad tik pas mane taip su ta sankaba po salciu buna..... Tai padejo sankabos skyscio keitimas? Po saltos nakties ji lengviau spaudinejasi? :)
Paskambinau i Tokvila. Jie pasake, kad toki vangi po salciu gali buti ir del diskatoriaus gedimo...
Padejo dalinai, kazkiek lengvesne sankaba, bet norimo rezultato nera. grizta taip pat per letai. prie -10C kaip ir nesijaucia, bet prie kokiu -20C sunkiau spaudziasi ir grizta. Kai pasila variklis padetis gereja.  manau neturi taip but. bet db skystis skaidrus, nes buvo jau pavarges. man tai jau antra ziema. bet jau greitai baigsis salciai, tai vel bus pamirstas dalykas:)

Tuziukas

Gal sankabos braskejima kas susitvarkete? as 200 sumokejau ir vel praddeda girgzdeti, negaliu nervai akd ima..

wikcia

CitataTuziukas parašė:
Gal sankabos braskejima kas susitvarkete? as 200 sumokejau ir vel praddeda girgzdeti, negaliu nervai akd ima..

Ka esi pakeites

Tuziukas

Citatawikcia parašė:
CitataTuziukas parašė:

Ka esi pakeites

ten jau praktiskai viska , ten mana manymu reiktu kita spyruokle ikabinti, minkstesne.. man atrodo del jos ten niekas nelaiko..

wikcia

Tuziukas, Ar cilindriukus keitei, ir ar paminkstejo kiek sankaba? del spyruokles, tai sunku ko gero butu surasti, ir klausimas, jei idesi minkstesne ar gerai pedalas gris i pradine padeti?

Tuziukas

cilindriuku nekeiciau, man esme yra ne kad sunku ja spausti bet kad girgzda pedalas..nervina labai.. siaip zinoma ir sunkiai spaudziasi, lyginant su kitos markes auto..kiek ten viska ardziau kelis kart , tai susidariau nuomone kad reiktu minksatesne spyruokle, nes ten lb stora yvaryta su ranka neina pajudinti, tas pedalas jau nera toks sunkus ..

darcaa

papursk VD, girgzdesys dings, bent man dingo
Avensis II 2003

Tuziukas

ten pas mane reiks vasara uzsiimti, reiks imti laukan visa pedala ir ieskoti slieku, nes tie meistrai tai sudas..