Lempu poliravimas

Pradėjo Tuziukas, Kovas 30, 2011, 15:30:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Sveiki. AR kas bandete automoblio lempas poliruoti su masinele? su astria svelnia pasta? kaip efektas apsimoka vargti? ziuriu daug kur raso kad gerai pasikeicia? pas mane kai viena keista, tai skiriasi jos viena nuo kitos..

pakomentuokite jei kas bandete?

prie to pacio ir automobilio poliravimas, gal kas gali detaliai viska aprasyti ko prireiks ka naudoti?

Animal

Seip kiek teko girdeti lempos po poliravimo vel po kazkiek laiko uzsinesa.

O del auto poliravimo ziurint kaip tu ruosiesi ji poliruoti savo rankomis ar masinele?  Jei rinksies pastaraji varianta siulytciau su masinele paciam neekspermentuoti nes jei nesi igudes to daryt gali buti rimtu problemu taisant pacio padaryta broka.

As pats nesenai pasinaudojau klubo teikiama 20% nuolaida sonax produktams, kai atsils orai isbandysiu kokia ju produkcija. :)

Kestutis777

Jei busi kada Vilniuje, uzlek pas xenon.lt Jie tau kokybiskai nupoliruos per 20 minuciu abu zibintus. Ir kaina nedidele ;)

drwtsn

Sveiki,

Gal kiek ne visai į temą, bet noriu pasiteirauti, ar teko kam nors susidurti su žibinto valymu iš vidaus? Pas mane jis toks apsiblausęs, lyg aprasojęs ir galvoju dabar, ar įmanoma valyti tą patį, ar keisti į naują kinietišką (~200lt) ar į originalų naudotą (kaina ta pati). Kažkaip linkstu prie pastarojo varianto.

Ačiū

gisas

jei sugalvosi plauti tik netrink su niekuo reflektorius, užtenka praskalauti vandeniu pora kartų ir išpilti. Vanduo butinai distiliuotas, o ne paprastas iš krano
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

mantootiss

Neseniai įsigijau Toytotą, ir priekiniai žibintai buvo stipriai nublukę, nudegę, net į gelsvumą, matinės spalvos. Vežiau poliruoti vienam žmogui Kaune, jis tuo užsiema, tikrai sąžiningai jis ten dirbo, šveitė rankomis daug ir įvairiais švitrais,užbaigė mašinėle, pralaukiau kažkur netoli 2 valandų. Þibintai kaip nauji,net menkiausio įrėžimo nesimato, sakė taip darant laikys minimum 2 metus. O tik su mašinėle daro tik perekupams,nes laikinas dalykas. Sumokėjau 80 litų už abu žibintus, tikrai nesigailiu ir galiu duoti kontaktus jei kam prireiktų.

Kestutis777

Xenonai.lt daro viska ;) Isardo, nuvalo is vidaus, naujai nuchromuoja reflektorius, nupoliruoja. Kaip supratau, buna, kad zmones is kitu miestu autobusu atsiuncia ;) Jie sutvarko ir issiuncia atgal :)

Tuziukas

na noreciau savo rankomis meginti su masinele. Na neesu ygudes, bet esu poliraves, bet su drele, ir su vailoku..masinele gavau nebrangiai tai nusipirkau, dabar noretusi ir panaudoti ja, o viena lempa tai nemazai pas mane pageltusi..

Tuziukas

nava poliravaus savo rankomis lempa.. galiu pasakyti jog nera sunku, ir kas liecia isore lempa tikrai atsigauna, pasinaikina ibrezimai.. bet vat kad pas mane is vidaus dar jai kazkas yra, o is vidus ka reikia daryti tai nezinau..:(:(

mind

CitataTuziukas parašė:
nava poliravaus savo rankomis lempa.. galiu pasakyti jog nera sunku, ir kas liecia isore lempa tikrai atsigauna, pasinaikina ibrezimai.. bet vat kad pas mane is vidaus dar jai kazkas yra, o is vidus ka reikia daryti tai nezinau..:(:(

Jei ne paslaptis, tai kokią poliravimo pastą naudojai?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Tuziukas

pasta sonax, polirolis g6 berods. svitrinis 2500. pasiausiau su vandeniu, poto su astria pasta kelis kart praejau poto su svelne..efektas yra, ir jei lempa is lauko pageltusi, tai tikrai verta pasiterlioti, bet kad pas mane is vidaus ji kazkokia prirasojusi..