traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

boozer

CitataNNZ parašė:
parašyk tiksliai kubatūra, kw, . negali būt, kad niekur nėra. Nes katik permečiau pirmą pasitaikiusį variantą ir radau, bet nežinau ar tau tiks. Jei ką yra nuolaida toyotoj paimsim per ten.

kubatura 1995, 85 kw, 2003/4 m, D4D. Toyotoj virs 500 lt ir reikia uzsakineti, o mano meistriukai jau isarde ir tik paskui suprato kad detales nelabai randa :)

boozer

CitataVenza parašė:
Citataboozer parašė:
Sveiki, gal kam teko pirkti, ar zinote kur butu galima nusipirkti darbini 2004 m. avensio sankabos cilindriuka. Negalvojau kad toks deficitas, dauguma parduotuviu apskambinau, neturi. Beje ar tinka sis cilindriukas nuo anglo? Dekui
O kitu Toyota modeliu nebandei ziuret?Dazniausiai tokie mazgai buna unifikuoti ir tinka nuo kitu modeliu ;)

Ziurejau ebay.de, detales numeris J2502122, kiek issifravau vokiskai raso kad tinka beveik visiems avensiams, ir T22 ir T25 ir benzinams ir dyzeliams, bet cilindriukas paveikslelyje skiriasi nuo isimto orginalo. Gal siek tiek gali skirtis, svarbiausia kad varztai i skyles pataikytu? :)

boozer

CitataNNZ parašė:

Atsiprasau, suklaidinau, reikia pagrindinio, o ne darbinio cilidriuko... :)

LG

turiu klausimą: ar tas traškėjimas nebali būt kad trūksta kažkur kažkokių skysčių? klausimas gan kvailas, bet gal ką mintyse praleidau?
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Ralfas

ne traska del to kad sunkus pedalas, o pedalas sunkus del to, kad sankaba arteja i pabaiga :)

Agne

Sveiki, perskaičiau visą temą dėl sankabos pedalo traškėjimo. Sulaukiau ir aš - traška išminant.
Ką daryti? Tikiuosi, kad visos sankabos keisti nereiks.
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

bladas

[/quote]

Ziurejau ebay.de, detales numeris J2502122, kiek issifravau vokiskai raso kad tinka beveik visiems avensiams, ir T22 ir T25 ir benzinams ir dyzeliams, bet cilindriukas paveikslelyje skiriasi nuo isimto orginalo. Gal siek tiek gali skirtis, svarbiausia kad varztai i skyles pataikytu? :)[/quote]

O gal tavo detalės OEM numeris 31420-20070?
Cia gali pasitikrinti pagal VIN koda:
http://www.toyodiy.com/parts/

batu_pardavejas

Traškėjo ir pas mane avensyje, pakako supurkšt su WD tą štyrių kur spaužiasi ir įeina į variklio skyriu, pas uošvienės yarisa ta pati bėda ir buvo vėlgi supūčiau ir nustojo.

Agne

Citatabatu_pardavejas parašė:
Traškėjo ir pas mane avensyje, pakako supurkšt su WD tą štyrių kur spaužiasi ir įeina į variklio skyriu, pas uošvienės yarisa ta pati bėda ir buvo vėlgi supūčiau ir nustojo.

Reikės ieškoti kas padėtų, nes pati nenusimanau kur papūst :) Kad tik tiek pakaktų :)
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

horn

Citatabladas parašė:
O gal tavo detalės OEM numeris 31420-20070?

300Lt OEM toyota.

wegrix

Sveiki, kas gali būti su Corolla Verso 2004 2.0 D4D 66kw sankabos pedalu? Nuspaudžiant sankabą girgžda taip kaip kad trintųsi kur stipriai į kokią gumą, atleidžiant kaip ir jokių garsų. Salone nelabai girdisi, bet pradarius duris, girgždėjimo garsas pakankamai stiprus.
Gal žinot kur Kaune būtų galima susitvarkyti šitą problemą?

Ralfas

jeigu girgzdea is lauko puses tai bus susije su smagraciu ir jo susidevejimu, pas mane ant avensio buvo tas pats, kad kai spaudineji pedala lauke cypsejimas girdejosi.

arytis

Tai kad pas 66 kW paprastas smagratis, kiek atsimenu.

wegrix

Tą girgždėjimą tik vakar vakare pastebėjau, dar nespėjau labiau įsigilinti, na bent video panašaus modelio radau
http://www.youtube.com/watch?v=UsYmmpeZQ5c
užgesintu varikliu esant ir spaudant eina tokie pat garsai.
Ten (kur juda) užtektu kokio tepalo į vidų pripurkšti? Ar gedimas rimtesnis visgi?

Ralfas

na pirma bandyk nuo pedalo sutepimo,bet realiai mastant jeigu sutepimas padetu tai girgzdejimas butu girdimas tik viduje.