traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Man po ziemos vel islindo girgzdejimas, teks tvarkytis kapitaliai.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

waldosius

bent pas mane sankaba veikia puikiai,atšoka ir t.t. bet būdavo girgždėjimas. savaitgalį užpurškiau wd40 ant strypo einančios į cilindriuką ir girgžėjimas dingo iškart. išbandėm iškart ant 2 toyotų. žiūrėsiu kuriam laikui

guners

Citatawaldosius parašė:
bent pas mane sankaba veikia puikiai,atšoka ir t.t. bet būdavo girgždėjimas. savaitgalį užpurškiau wd40 ant strypo einančios į cilindriuką ir girgžėjimas dingo iškart. išbandėm iškart ant 2 toyotų. žiūrėsiu kuriam laikui

2-3 men. paskui vel pradeda, taip ir man yra. Todel manau kad reikia ziureti is esmes kas ten yra su tuo pedalu arba cilindriuku. As dar neziurejau, bet teks...

Angelinio

po 2-3 menesiu patepi ir vel ramu 2-3 menesiams, poto vel patepi ir taip 5 kartus per metus, nematau cia dideles problemos. ;)

guners

CitataAngelinio parašė:
po 2-3 menesiu patepi ir vel ramu 2-3 menesiams, poto vel patepi ir taip 5 kartus per metus, nematau cia dideles problemos. ;)
Atsibos landzioti po vairu, ne taip ten ir paprasta prieiti patepti:|

Andriusa321

Sveiki, pagaliau dingo tas erzinantis traskesys, kuris kainavo tik 30lt. sake kad cilindriukas,  sutepe ji tai sako gali vaziuoti ilgai ir laimingai, o keisti tikrai dar neverta, nes buvo issausejes visisskai.

vincass

CitataAndriusa321 parašė:
Sveiki, pagaliau dingo tas erzinantis traskesys, kuris kainavo tik 30lt. sake kad cilindriukas,  sutepe ji tai sako gali vaziuoti ilgai ir laimingai, o keisti tikrai dar neverta, nes buvo issausejes visisskai.
O kurią ten vietą sutepė cilindriuko ir kuo, nes pas mane irgi kartais jau pasigirsta traškesys išminant sankabą?

Andriusa321

Citatavincass parašė:
O kurią ten vietą sutepė cilindriuko ir kuo, nes pas mane irgi kartais jau pasigirsta traškesys išminant sankabą?
As pats nemaciau bet, kiek kalbejau sake ten toks visas plastikinis cilindriukas, kiek zinau tai pagrinde kaip ir forume buvo mineta privare gerai wd tai sako tikrai bus gerai, tik galvoju kazi kiek naujas kainuoja tas cilindriukas? vistiek ji nueme galejo ir uzdeti nauja, bet kaip draugas dare sako, neverta naujo deti turetu dar ir sitas tarnauti.
P.s pas mane ir pradzioj tik karts nuo karto pasigirsdavo, o veliau jau ir pastoviai pradejo girgzdeti kaskart isminus sankaba

guners

Citatavincass parašė:
As pats nemaciau bet, kiek kalbejau sake ten toks visas plastikinis cilindriukas, kiek zinau tai pagrinde kaip ir forume buvo mineta privare gerai wd tai sako tikrai bus gerai, tik galvoju kazi kiek naujas kainuoja tas cilindriukas? vistiek ji nueme galejo ir uzdeti nauja, bet kaip draugas dare sako, neverta naujo deti turetu dar ir sitas tarnauti.
P.s pas mane ir pradzioj tik karts nuo karto pasigirsdavo, o veliau jau ir pastoviai pradejo girgzdeti kaskart isminus sankaba

Kur Kaune taisei?

Andriusa321

Citataguners parašė:
Citatavincass parašė:

Kur Kaune taisei?
"Autopaslaugu centre"

Arturas

Pries kelias dienas teko tvarkytis savo traskanti sankabos pedala, atsibodo tas traskejimas. Darbo tikrai yra, pirma karta darant tai koki pusdieni galima uztrukti, reikia normaliu irankiu, nes priejimo visikai nera, nors buvau nusiardes ir panele, bet vistiek nei raktu uzdeti nei ka. Kainavo ivores apie 60 lt is autotoja, nes tokvila neturi ir pas juos reikia uzsakineti, vietoi sake nelaiko. Vazinejau su tokiu pedalu apie metus, tai issiardziu vienos ivores nebuvo, isdilo, sutrupejo ir iskrito, tai spiruokle grinai i metala trinesi.
Foto bus veliau :)

Paulius070707

Atsibodo ir man tas traskejimas, be to ir pedalas skersavosi, begiai sunkiau isimesdavo, autotoja uz 130lt.pakeite tas plastmasines ivores,pareguliavo kazka, dabar ir begiai normaliai jungiasi ir pedalas nebetraska, zodziu kita masina.Dar oro 105lt. ir salono  40lt. filtrus pakeite is viso 288lt. sumokejau, likau maloniai nustebes.nemanau, kad verta ten vargti paciam, nebent kazkam patinka susirietus valanda ant kilimelio paguleti :)
Corolla verso 2.0d 85kw

Arturas

Tiksliai nezinau bet man rodos kad avensiui brangiau kainuoja sutvarkyt pedala atstovybei. Abejoju ar jie ten uz 80 ardytu panele ir visa kita. Jai klistu pataisykit mane.
Foto bus veliau :)

Hausas

CitataPaulius070707 parašė:
Atsibodo ir man tas traskejimas, be to ir pedalas skersavosi, begiai sunkiau isimesdavo, autotoja uz 130lt.pakeite tas plastmasines ivores,pareguliavo kazka, dabar ir begiai normaliai jungiasi ir pedalas nebetraska, zodziu kita masina.Dar oro 105lt. ir salono  40lt. filtrus pakeite is viso 288lt. sumokejau, likau maloniai nustebes.nemanau, kad verta ten vargti paciam, nebent kazkam patinka susirietus valanda ant kilimelio paguleti :)

Ar gali smulkiau nupasakoti, kaip jungdavosi bėgiai ankščiau?
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Paulius070707

stovint auto ir uzvestam varikliui nesijungdavo 3 ir 5, vaziuojant 3 kazkaip kartais sunkiau jungesi, arba letai vaziuojant i posuki pirma ir antra pavaros kazkaip sunkiau jungdavosi kartais.
Corolla verso 2.0d 85kw