Silpnai pucia vejeli

Pradėjo codilx, Birželis 01, 2011, 16:25:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

codilx

Sveiki,

tokia probleme iskilo. Pastebejau kad po ziemos gan silpnai pucia ora. Dabar tas silpnumas siom karstom dienom pasijuto, kai netaip vesina kondiske. Is pradziu mintis kilo kad del to kad freona pildyt reikia, bet uzstacius putima ant max - tiesiog ne taip stipriai pucia kaip anksciau. Bandziau isjungus/ijungus kondiske - taip pat pucia. Tada nustaciau kad viduj cirkuliuotu - biski labiau burzgia bet panasiai pucia.

Gal kas turejo tokia beda?.. Labai nefaina kai taip karsta, o pucia kaip pro nosi

AVENSIS D4D CHIP

kokia cia beda salono oro filtra pakeiti ir tiekB)

Rober

Tai žinoma, kad čia jokios bėdos.
1. Eini į artimiausią a/m dalių parduotuvę ir nusiperki salono filtrą savo modeliui.
2. Atidarai daiktų skyrelį.
3. Atsuki su atsuktuvu vieną varžtelį, kuris yra dešinėje pusėje ir laiko prisuktą tokį slankiojantį strypelį
4. Tada atjungi tą strypelį.
5. Paspaudi daiktadėžę iš abiejų galų ir ja išimi.
6. Ten viduj surandi ir atidarai juodą plastmasinį dangtelį. Atidarai paspausdamas dangtelio laikiklius. Abu reikia spausti į vidų (kairįjį į dešinę, dešinįjį į kairę). Jėgos naudoti nereikia, nes gali sulūžti.
Tada ištrauki salono filtrą ir pakeiti jį nauju. Jeigu reikės, gali išsiurbti visokius lapus ir šiukšles.
8. Viską sumontuok atvirkštine tvarka.
Taip darau aš, tikiuosi, kad tavajame automobilyje viskas taip pat :)

codilx

Oo aciu uz patarimus!

Tai kaip suprantu cia pro "bardacioka" iki to filtro dasikast ane?

Beje gal pamenat kiek kainavo?

AVENSIS D4D CHIP

jo uz bardacioko,apie 30-40lt kįtajskas,originalas 90lt

bladas

CitataRober parašė:
Tai žinoma, kad čia jokios bėdos.
1. Eini į artimiausią a/m dalių parduotuvę ir nusiperki salono filtrą savo modeliui.
2. Atidarai daiktų skyrelį.
3. Atsuki su atsuktuvu vieną varžtelį, kuris yra dešinėje pusėje ir laiko prisuktą tokį slankiojantį strypelį
4. Tada atjungi tą strypelį.
5. Paspaudi daiktadėžę iš abiejų galų ir ja išimi.
6. Ten viduj surandi ir atidarai juodą plastmasinį dangtelį. Atidarai paspausdamas dangtelio laikiklius. Abu reikia spausti į vidų (kairįjį į dešinę, dešinįjį į kairę). Jėgos naudoti nereikia, nes gali sulūžti.
Tada ištrauki salono filtrą ir pakeiti jį nauju. Jeigu reikės, gali išsiurbti visokius lapus ir šiukšles.
8. Viską sumontuok atvirkštine tvarka.
Taip darau aš, tikiuosi, kad tavajame automobilyje viskas taip pat :)
Mano 2002 m. Corola Verso, kad isimti salono filtra, nereikia tokiu burtu, atidarius bardačioką (beje, lietuviškai jis vadinasi NETVARKELË) virs jo prakisus abi rankas salono filtras lengvai išsiima

codilx

Labai labai jums aciu :) rytou nuvarau pasijamt filtra, vietoj pasikeiciu ir dziaugsiuos salciu :)

trulikas

lietuviskai bardaciokas - pirstiniu skyrelis
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Kestutis777

Citatatrulikas parašė:
lietuviskai bardaciokas - pirstiniu skyrelis
O man atrodo, daiktadeze tas reikalas vadinasi :)

oscar666

daiktadeze ne daiktadeze,bet man kad ir pakeitus filtra jokio stipresnio poveikio nepasijuto,visdar skaitau,kad pucia silpnai ir man tai nepatinka...gal juyms tas poveikis pasijuto todel,kad dar silpniau pute?na sakykit ar pucia jums taip kaip tornadas:)vaziuoju  su darbine renuske,tai ten kai paleidi maksimuma,tai tiesiog viesulas,viska salone isnesioja...o avensiuke mano neeeeeeaaa.....toli grazu...:(
lygis

Kendis

manau reiktu pabandyti isvalyti peciuka

codilx

Nu va pasikeiciau filtra tai ISKART kitas reikalas. Kiek iki siol ant max pusdavo, tai dabar ant 2 padalu pucia taip :) Juodas juodas filtras buvo. Aciu uz pagalba visiem!

Beje, 13Lt kainavo eolte :)

trulikas

geda prisipazint, bet savo corolloj neradau salono filtro
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

codilx

Bardacioka graziai isemi, ir iskart tiesiai yra kaip stalcius. Istrauki, isemi sena filtra, idedi nauja, uzdarai, idedi bardacioka ir fsio :)

Bemsas

As tai ploviau ta filtra vonioje. Paimi sepeteli, skysto muilo ir isplauni ir su fenu isdziovini. 3 plovimus atlaike, poto pradejo plysti, ir pakeiciau nauju. Aisku per ta laika jie atpigo gerokai, nes originalas kainavo 180lt, o tanagroj 70lt. O dabar po 30-40lt pilna. Galiu pasakyti, kad isplautas filtras veike kaip ir naujas.