Servisai: rekomendacijos ir skundai

Pradėjo wisper, Sausis 09, 2009, 12:21:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

CitataHarko parašė:
O kas kaune be Autotojos gali padaryti diagnostika? Uz zmoniska kaina aisku
Dagas, Autopaslaugų centras, garažai Krėvės gale, garažas Krėvės ir Garažų g. sankryžoje už gyvenamųjų namų-kuriais aš naudojausi. Praktiškai kiekvienas servisas kuris užsiima ne tik važiuokle.

lioska

Straipsnis tai geras. Todel varau tik pas pazystama, o jei tenka varyt kazkur kitur - sedziu pats ir priziuriu :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

mmersass

As tai visada vaziuoju i Autovisata :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

kaktusas

O aš ten jau niekada nė už ką nevažiuosiu...

fennix

Citatakaktusas parašė:
As taip pat...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

mmersass

Citatafennix parašė:
Citatakaktusas parašė:
As taip pat...
kokie nusiskundimai?

GALLANT

Uzlekiau keliom minutem i Autoera....ir prie mano akiu apmulkino du klientus....
1. Senukas sako, as pas jus vakar tvarkiausi rankini, bet siandien tech apziuroj sako, kad blogai stabdo rankinis, liepe vaziuoti susitvarkyti. Priemejas atsako: dabar sugedes musu stabdziu reguliavimo stendas vaziuok kitur.
2. Kaip supratau atvare zmogus masina sutvarkyti ABS, pasekmes, nulupti 50lt, ABS neveikia. Paaiskinimas: mes neturime elektriko, o siaip viska perziurejom viskas gerai, nuvaziuok pas elektrika, pasidaryk diagnostika ir vel atvaziuok, tada ziuresim konkreciau.
Tai gerai, kad pats viska pasidarau, kitaip butu katastrofa.

kaktusas

Citatammersass parašė:
Citatafennix parašė:
Citatakaktusas parašė:
As taip pat...
kokie nusiskundimai?
Na fennix tai ko ten važiuos, jei pats krapšto tą mašiną kai reikia o gal ir kai nereikia :)

O aš tai jau kiek seniau rašiau kuo jie mane taip "sužavėjo"- diržų pakeist nemoka, stabdžių kaladėles su diskais šūdinus įkišo už normalių kainą, na ir visai nesuprantu, po to kai būtent jie tepalus pakeitė pradėjo tepalus valgyt...nors iki tol niekada nereikėdavo dapilinėt...  o dariau viską vienu metu, tai ir pakliuvau :|

gisas

Citatakaktusas parašė:
Citatammersass parašė:
Citatafennix parašė:
Citatakaktusas parašė:
As taip pat...
kokie nusiskundimai?
Na fennix tai ko ten važiuos, jei pats krapšto tą mašiną kai reikia o gal ir kai nereikia :)

O aš tai jau kiek seniau rašiau kuo jie mane taip "sužavėjo"- diržų pakeist nemoka, stabdžių kaladėles su diskais šūdinus įkišo už normalių kainą, na ir visai nesuprantu, po to kai būtent jie tepalus pakeitė pradėjo tepalus valgyt...nors iki tol niekada nereikėdavo dapilinėt...  o dariau viską vienu metu, tai ir pakliuvau :|
na mes savo masinas irgi visada patys remontuojam( isskyrus elektra, nes patiem nevisada pavyksta), kai pats remontuoji bent zinai kad viska tvarkingai padarei ir kokias dalis sudejai. ;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

kaktusas

Tai šaunuoliai jūs, kad turit ne tik sąlygas tam, bet ir laiko bei noro. ;)

gisas

salygos galetu buti ir geresne: labai reiktu keltuvo, nes is duobes kai kuriuos darbus sunku atlikti, ir preso sailenblokam perpresuoti, dabr isimam sake ir vezam i servisa kad perpresuotu, aisku tokia investicija niekad neatsipirktu, kadangi sailenblokus keisti reikia retai, presas brangus ir servise uz perpresavima tik 10lt tepaima :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

fennix

Citatammersass parašė:
kokie nusiskundimai?

Nes po to kai keiciant dirza parode pro kur tepalas sunkiasi ir pasake kad reikia ta alkuninio rieboksli keist, nes tipo leidzia.... tai kai ji pakeite- jau nebesisunke... galima sakyt kad tada jau tiesiog pyliau druze ant asfalto....

Na o dabar jau turiu nauja projekteli... tai artimiausiu metu turbut pora nuotraukeliu sukelsiu :)

mmersass

3 masinas ten taisem, ir jokiu nusiskundimu neturejom :)

fennix

Citatammersass parašė:
3 masinas ten taisem, ir jokiu nusiskundimu neturejom :)
Taip, viskas priklauso nuo meistro, pas kuri papuoli... jei jam giliai px, tai tu gali likt su problemom... Bet kuriuo atveju- jei zmones nemotyvuoti tau gerai padaryt- tai cia jau serviso beda ir tada saukstas deguto medaus statine sugadina...