Lieti ratai

Pradėjo MDSidabras, Sausis 05, 2012, 19:10:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

MDSidabras

Sveiki, noriu paklausti nuo kokių markių automobilių tinka lieti ratlankiai 2004m Corolla. Dėkui.

zuviss

Nuo Mazda 3 tikrai,pats dejau.Ir skyles ir vidurys tinka.;)

MDSidabras

Kaip gali tikti nuo mazda 3 jeigu Corolla 4 skylės, o Mazda 5 skylės.

zuviss

MDSidabras

Aišku, tarp skylių yra 100, gal žinai vidinį diametrą? Ir kelintų metų mazda?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

zuviss

Pas mane diskai 07m.,bet as manau,kad nuo visu mazdu 2 turetu tikt.
O vidurys tai toks pats kaip toyotos.

kubilas

Kazkur mind buvo imetes link su duomenimis kas nuo kokio auto kokiam auto tinka. ar tingit pajudint pirstelius ant klaviaturos. tai gal dar nulupto kiaušinio norit. ir kaskart vis nauja tema sukuriama. tam gi pajieška yra. labai retai užeinu i si toyota megeju puslapi, bet vistiek tie patys debiliski klausimai. netingekit vyrukai pasijieskoti ;)

ketvirtasis

Citatakubilas parašė:
Kazkur mind buvo imetes link su duomenimis kas nuo kokio auto kokiam auto tinka. ar tingit pajudint pirstelius ant klaviaturos. tai gal dar nulupto kiaušinio norit. ir kaskart vis nauja tema sukuriama. tam gi pajieška yra. labai retai užeinu i si toyota megeju puslapi, bet vistiek tie patys debiliski klausimai. netingekit vyrukai pasijieskoti ;)
Nei jis ieškos, nei jam reikia. Parašė dėl durnumo ir pamiršo, daug čia "tokių".

pinokis

kad nekurciau naujos temos. desiu lietus ratus corollai verso 06m. d4d 2.2 . taigi noreciau 17 o jai priklauso 16. kiek kuro mazdaug suvalgo daugiau ir dar ar labai kieta masina palieka nes padangu aukstis mazeja.

AVENSIS D4D CHIP

Citatacorolla verso parašė:
kad nekurciau naujos temos. desiu lietus ratus corollai verso 06m. d4d 2.2 . taigi noreciau 17 o jai priklauso 16. kiek kuro mazdaug suvalgo daugiau ir dar ar labai kieta masina palieka nes padangu aukstis mazeja.
apie 0,3ltr dasideda,kietumas panašus mazdaug nedaug skiriasi,tik vaziavimas fajnesnis,stabilesne;)

pinokis

viskas aisku, desim 17.

Gincius

Citatacorolla verso parašė:

Mano vasarinės 215/45 R17 Bridgestone
          žieminės  205/55 R16 Continental

Dėl kuro sąnaudų, tai skirtumo nepajutau. Bet dėl kietumo, tai skirtumas ryškus. Su R17 mano avensis tampa vežimu ir jaučia kiekvieną kelio nelygumą.
[mail][/mail]

pinokis

na svarbu kad dantys nebarsketu nuo kietumo :D bet 17 graziau ziurisi

Renis

Norejau paklaust, ar tiks nuo Auris man ratai avensiui? Nebus taip kad ten koks isnesimas skirias ar panasiai? Auris R16 5x114.3 ir mano avensis R16 5x114.3
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw