Originalus TOYOTA valytuvai

Pradėjo Tul1s, Vasaris 24, 2012, 00:09:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

kajima

Sveiki avensis 25 priekiniu valytuvu reikia , bosch aerotwin gal turi?, dekui.

S_Kulikauskas

Tema sena, bet manau tinkama atgaivinimui :) .

As rudeni sudejau bosh, tai šios ilgos žiemos man neatlaikė, nors per leda su jais stengiausi netarkuoti. Vėliau meginau keisti gumeles, ir pigesnes ir brangesnes, bet labai trumpai džiaugdavausi, tai dabar noriu kažką panasaus i orginalą.

Klausiau turguje, tai uz DENSO priekinius gaunasi 105Lt. verta pirkti, ar geriau apsistoti prie giriamų CHAMPION ?

O gal kas iš forumiečių galėtų ką pasiūliti Auris-ui ?

arytis

Aš rudenį pasekiau kažkurio klubiečio pavyzdžiu ir nusipirkau NWB valytuvus už ~50 lituoklių ir likau patenkintas. Kol kas valo puikiai.

waldosius

kapsis

mano patirtis tokia, kad jau  antrai masinai perku tik champion....
nusipirkes avensi sugalvojaukad reikia nusipirkti originalius valytuvus tokviloj....ale sake prancuziski lygtai...  kadangi tai buvo ziema, didziai nusivyliau.... nuemiau as juos ir atidejau vasarai.... problema ta, kad prie minusines temperaturos gaves dregmes susala pats remelis,  ir valytuvas neprisispaudzia, o jei dar langu ploviklio uzpurski ant stiklu prie minuso tai visai kaulas pasidaro.... pasirodo problema buna ne vien gumyteje o ir remelyje....  po keliu dienu nupirkau champion ir  problemos dingo....  turbut ju remelyje kur slankojancios detales yra palikti didesni tarpeliai, ar del kokiu kitu priezasciu jie neuzsala.... champion  man laiko visus metus , keiciu valytuvus as  velyva rudeni,   atitarnauja visa ziema, pavasary per pliurzas visas  geriausiai valo, atitarnauja visa vasara, ir  aisku vasaros karsciai turbut "uzmusa" gumytes, nes  velyva rudeli nukritus temperaturai  jie jau ciuozineja.... tada  vel nauji Champion, ir vel iki  kito velyvo rudens.....
bandziau keisti gumytes- tai tik porai menesiu..... nepasiteisino man.... pigus turgaus  valytuvai irgi  puse metu daznai netrauke kiek bandziau...  
vat vieninteliai is pigesniu  verti demesio -MOTGUM,  reikomendavo, pabandziau, ir pasiteisino... tikrai savo pigia kaina nustebino ilgaamziskumu....  bet jais retai kur prekiauja....  todel  esu tik uz Champion.....

D4D

Tik uz champion, pasikeiti ir pamirsti.Pries tai valeo turejau, bandziau ir gumeles keist bet pusmeti ilgiausiai laike.;)

arytis

Champion gal neblogi nebent ne iš bičiulės maximos, nes iš ten jau po mėnesio valytuvai peršokinėja.

kapsis

Citataarytis parašė:
Champion gal neblogi nebent ne iš bičiulės maximos, nes iš ten jau po mėnesio valytuvai peršokinėja.
na as  ilga laika is Ermitazo pirkdavau, dienomis  kai buna 25proc nuolaida, tai gera kaina gaudavosi, o dabar  kazkodel iseme is prekybos..... pradejo boch'ais prekiauti,  bet jie supakuoti po du vienodus ir be spoileriu....   champion susirinkdavau  abu  valytuvus su spoileriuku :)

kajima

Man Champion is autoaibes atlaike vos 2 men.

Mirro

Denso hibridiniai :)
ziuriai grazus :)
ziuresiu kiek atlaikys :)
jau 3cia menesi vazineju, valo lb gerai :)

arytis

CitataMirro parašė:

O kainuoja irgi gražiai? :)

Mirro

Citataarytis parašė:
CitataMirro parašė:

O kainuoja irgi gražiai? :)

gavau uz 90 lt :)
tokie

guners

Citatakapsis parašė:
mano patirtis tokia, kad jau  antrai masinai perku tik champion....
nusipirkes avensi sugalvojaukad reikia nusipirkti originalius valytuvus tokviloj....ale sake prancuziski lygtai...  kadangi tai buvo ziema, didziai nusivyliau.... nuemiau as juos ir atidejau vasarai.... problema ta, kad prie minusines temperaturos gaves dregmes susala pats remelis,  ir valytuvas neprisispaudzia, o jei dar langu ploviklio uzpurski ant stiklu prie minuso tai visai kaulas pasidaro.... pasirodo problema buna ne vien gumyteje o ir remelyje....  po keliu dienu nupirkau champion ir  problemos dingo....  turbut ju remelyje kur slankojancios detales yra palikti didesni tarpeliai, ar del kokiu kitu priezasciu jie neuzsala.... champion  man laiko visus metus , keiciu valytuvus as  velyva rudeni,   atitarnauja visa ziema, pavasary per pliurzas visas  geriausiai valo, atitarnauja visa vasara, ir  aisku vasaros karsciai turbut "uzmusa" gumytes, nes  velyva rudeli nukritus temperaturai  jie jau ciuozineja.... tada  vel nauji Champion, ir vel iki  kito velyvo rudens.....
bandziau keisti gumytes- tai tik porai menesiu..... nepasiteisino man.... pigus turgaus  valytuvai irgi  puse metu daznai netrauke kiek bandziau...  
vat vieninteliai is pigesniu  verti demesio -MOTGUM,  reikomendavo, pabandziau, ir pasiteisino... tikrai savo pigia kaina nustebino ilgaamziskumu....  bet jais retai kur prekiauja....  todel  esu tik uz Champion.....

Gal beremius pabandyk.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

arytis

Mirro, kur čia tiek kainuoja?

Mirro

Citataarytis parašė:
Mirro, kur čia tiek kainuoja?

pas draugus lenkus :)
atveze pazistamas :)
jei nori galiu uzklausti :)

beje ir philips DRL 4led, radau uz 170 lt :)