Purtosi vairas

Pradėjo mind, Sausis 30, 2009, 17:13:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andrelis

ne granatose cia problema yra

vytouts

gali but kad ratai nesubalansuoti,vat ir visa problema.:)
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

Andrelis

gal kas gali parasyt nr kur tekina stabdziu diskus Kaune. Ir ar verta juos tekinti nes gali trukti, mesos tai neperdaugiausiai ten bus ir like.

singlas

Ar pavyko surasti problemą???Pas mane tas pats tarp 90-100km/h
Ratai visi subalansuoti,kame problema?:(

Saulius SSS

Citatasinglas parašė:
gal lieti ratai?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Edvatronas

CitataAndrelis parašė:
gal kas gali parasyt nr kur tekina stabdziu diskus Kaune. Ir ar verta juos tekinti nes gali trukti, mesos tai neperdaugiausiai ten bus ir like.
Gamintojas nurodo min stori koks gali buti, pamatuoji ir viskas aisq, ar beverta tekint ar ne. (dazniausiai manau ne).

singlas

ne ratai ne lieti...

Edvatronas

Stabdziu disku nenuiminejai?

ketvirtasis

Citatasinglas parašė:
Tikriausiai centrinė skylė per didelė, reikėtų pamatavus ištekinti "šaibas". Pas manę Picnice buvo ne originalūs ratlankiai, tai Melgoje ištekino. O turėjau Opeliuką tai be "šaibų" irgi vairas tuose ribose ( 90-100km/h) purtydavosi.

Memelis

Pavasari, kiek teko girdet, daugeliui si beda atsiranda. Keliai ir duobes daro savo... Ypac jei diskai lieti ir zemo profilio padangos uzdetos...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

wikcia

Citataketvirtasis parašė:
Citatasinglas parašė:
Tikriausiai centrinė skylė per didelė, reikėtų pamatavus ištekinti "šaibas". Pas manę Picnice buvo ne originalūs ratlankiai, tai Melgoje ištekino. O turėjau Opeliuką tai be "šaibų" irgi vairas tuose ribose ( 90-100km/h) purtydavosi.
Tai tos šaibos kiek suprantu tik lietiems diskams reikia tekint. O paprastiems skardinukams? Nes neradau or. disku ir teko nupirkt nuo Golfo IV. Tai kazkaip idomiai irgi buvo, bet gal uzteks tik isbalansuot. Ten IV golfo gal pora mm didesnes, bet ar turi tai itakos, nes faktiškai su veržlėmis prisisuka ir išsicentruoja?

oscar666

na matau cia daug klausymu ir neaiskiu atsakymu...taigi vairas nedreba del granatu kaltes.kam idomu ar sveikos granatos,tai labai paprasta.jei vaziuojant tiesiai,nesukinejant vairo jau girdisi traskesys,dai gali but vienos ar kitos puses vidine granata,siaip garsas jau ypatingai nemalonus,tad ausu itempus kad isgirst ,nereikia....na jei traska susukus vaira,tai jau granata irgi,ti ne vidine,bet lengviau nustatyt kurios puses.nes susukus vaira apkrovimas pareina ant tos puses tai ta ir traska.na aisku manau....kas toliau del stabdziu disko tekinimo...tai faktiskai nevarkit ir neieskokit kas tai daro.dazniausiai ten jau nebera mesos.o jei koks gaidys sako,kad nutekins,tai tik nori is jusu uzdirbt dar koki lita kita,siaip [po to aisku pagerejimas pasijaus,bet itin trumpalaikis,tad verta iskart ieskot nauju disku ir nauju kaladziu aisku,neziurint apynaujes jos ar ne....siaip disku amzius apie 90000km anot gamintoju...na o drebant vairui siaip vaziuojant,tai visu pirma issibalansuokit ratus gerai...jei nepedes,keiskit masina:))))
lygis

Edvatronas

Del granatu oi kaip dar dreba... bet ne visada... man buvo del granatos taip vaira lauze i viena puse, kad vos nulaikyt ejo... cia tu neteisus...

Drebet ir del daugiau priezasciu gali...
nesubalansuoti ratai
svareliai didesni nei 20-30 gramu.
siaip diskai kreivi (nesvarbu, kad issibalansuoja)
netolygiai nudilusios padangos (pvz kvadratines)
neiscentruotas ratlankis (nera centravimo ziedu)
Kreivi stabdziu diskai
dar variantas man buvo-kreivai uzdeti stabdziu diskai(pasirodo imanoma)
dar kaip paaiskinau granatos
dar dabar mastau del atraminiu guoliu ar galetu...

oscar666

ne nu tai jau cia atsiprasau:)))tai neaisku iki kokios stadijos tu su ta granata davarei:)))cia zinai istikruju drebet gali aisku ir del to jog ratai nuo vezimo ir aplamai kada jau nebezinai kas dar sveika masinoj,o kas ne....cia as kalbejau apie normalu vairo drebejima,kai viskas atrodo masinoje daugmaz tvarkinga....pats esu vazinejes ir su vidinem ir ne su vidinem granatom blogom....susukus tai jau aiskai jauciasi traskesys,bildeasys,cia jau net nekyla klausimu apie tai kas gali buti vairui....o vidines granatos tai irgi bildesys,nzmoniskas bet kad per vaira kirstu tai jau taip nera....na zodziu ka noriu pasakyt,tai,kad del granatu jeigu bus kazkokia problema su vairu,tai jau kai iki to daeis,tai tikrai suprasi,kad su granatomis yra problemos,nes kad davaryt tiek,kad drebetu vairas,tai cia dar daug anxciau neapsikesi triuksmo skleidziamo ir ieskosi tame bedos sprendimo....gal ir aiskiai isdesciau minti?:)))o jei ne tai tegul labiau patyre papildo:)))svarbu,kad kitiem geriau ir aiskiau butu:)
lygis

singlas

Kad dreba vairas ir visa auto dreba,kai susitvarkysiu butinai parasysiu problema,manau sia savaite gal rasiu laiko.IKI MALONAUS ;)