Prius II

Pradėjo kissa666, Kovas 21, 2012, 17:33:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadusia

Visada pyliau degalus is savo kisenes, ir niekada to litro-dvieju simtui km nesureiksminau. Man svarbu kuo maziau sugaisti laiko kely, ir nesvarbu ar vaziuoju i darba ar i namus, sitas sutaupytas laikas man daug brangesnis. Nekalbant apie vairavimo malonuma, kai gali pastausti ekseleratoriaus pedala :)

Venza

Priusas ipatingas tuo,kad vaziuojant pensininko rezimu ir chuliganiskai naudoja beveik tiek pat kuro,skirtumas tikrai nera didelis.Raunant is vietos isijungia elektros variklis ir jis padeda greitet,o stabdant (ta daryt reikia saikingai,stebint indikatoriu prietaisu skydelyje)kraunasi akumuliatoriai,kai tuo tarpu pradedant vaziuot ramiai isijungia tik elektros variklis,o riedant krovimas labai mizernas,jis nepakraus pilnai baterikos iki kito pajudejimo ir variklis vistiek uzsives del akumuliatoriu ikrovimo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Gmc

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 08, 2015, 15:34:50 PM
Priusas ipatingas tuo,kad vaziuojant pensininko rezimu ir chuliganiskai naudoja beveik tiek pat kuro,skirtumas tikrai nera didelis.Raunant is vietos isijungia elektros variklis ir jis padeda greitet,o stabdant (ta daryt reikia saikingai,stebint indikatoriu prietaisu skydelyje)kraunasi akumuliatoriai,kai tuo tarpu pradedant vaziuot ramiai isijungia tik elektros variklis,o riedant krovimas labai mizernas,jis nepakraus pilnai baterikos iki kito pajudejimo ir variklis vistiek uzsives del akumuliatoriu ikrovimo.
O kaip yra kai riedi nuo kalno "B" rezimu? Kaip suprantu tada maksimaliai krauna akumuliatorius ir kuro vistiek nenaudoja, tiesiog lyginant su vaziavimu ant "D" labiau stabdo masina?

mindogasm

Kas antram puslapyje apie ta paslaptinga B rezima.. Nekrauna jis daugiau nei D. Jis skirtas energijai svaistyti panaudojant varikli, kaip tai vyksta vaziuojant zemesne pavara su mechanine pavaru deze. O svaistyti ka reikia kai akumas jau pilnas.

Gmc

Atsiprasau, tikrai reikejo paversti pora lapu atgal.
Dekui uz patikslinimus

ROCKY

Kokiu ismatavimu padangas ziemai naudosit savo Priusams?

MindaugasB

Citata iš: ROCKY Įrašytas Spalis 11, 2015, 21:20:55 PM
Kokiu ismatavimu padangas ziemai naudosit savo Priusams?

Gamintojo rekomenduojamus naudoti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dapsys

Gal kas turit prieigą pramušt info pagal VINą?
JTDKB204507654632
Arba pagal v/n 6SLM88 auto iš Olandijos.

Iš anksto ačiū.

Audriuss

labas vakaras, as cia gal nelabai i tema ir nezinau kur rasyt:) man reiktu galiniu k puses prius dureliu 2007 metu:)

PGiedrius

Labas,
Skelbimus "srotu" perziurejai?

Citata iš: Audriuss Įrašytas Vasaris 24, 2016, 19:48:22 PM
labas vakaras, as cia gal nelabai i tema ir nezinau kur rasyt:) man reiktu galiniu k puses prius dureliu 2007 metu:)

ROCKY

Gal zinotie ar kazkur kala Lietuvoje vin numerius legaliai? Susigrazinus po vagystes automobili buvo nubruzintas vinas, tai reikia atstatyti...

Venza

Man irgi idomu kaip tokiu atveju reiktu elgtis?  :think:
Jeigu avarijos metu buna pazeistas kebulo numeris,tai siuncia regitra pas ekspertus,o jie israso toki lapa.
Dabar parveziau klientui BMW,tai numeris visiskai suplotas.Sake,kad patys BMW atstovai gali uzsakyt ir pagamint skardos gabala su kebulo numeriu.Kaip bus is tikruju dar nezinau.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

sukceno

kaži ar daug reikalų instatyt originalią navi?
kiek apytikriai atsistotų finansiškai?
ačiū

balticam

Nepatariu. Nebent vazineji labai mazai. Praktiskai visu Toyota navi yra meslo kruva-zemelapiai seni, marsrutu skaiciavimo algoritmai lievi..
Nusiperki TomTom ar Garmin ir turi zemelapiu atnaujinima 4X per metus visam laikui uz dyka , traffic Europoje ir kitaip veikia...

slashas

Jau galinė kamera turbūt geriau nei ta navigacija, pas mane ji veikia, bet jau tokį grybą rodo :)

Sent from my iPhone using Tapatalk