Prius II

Pradėjo kissa666, Kovas 21, 2012, 17:33:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Bemsas

Irmoshka

su Elektra Radviliski beveik pervaziuoju :)

Irmoshka

Citata iš: naujas32 Įrašytas Birželis 11, 2014, 11:50:00 AM
Sveikas as taip pat radviliskietis gal iseitu susitart pabandyti tavo auto as taip pat planuoju pirkti priusa tik nesu juo vazeves
:)

zinoma galima susitart del bandominio vaziavimo :) sioj masinoj kol kas man tik du minusai - blogas matomumas per priekini langa ir maza bagazine

naujas32

Citata iš: Irmoshka Įrašytas Birželis 12, 2014, 09:12:15 AM
zinoma galima susitart del bandominio vaziavimo :) sioj masinoj kol kas man tik du minusai - blogas matomumas per priekini langa ir maza bagazine
saunu butu kada grysiu is komandiruotes prasinesiu I az ;)

Saulius SSS

Citata iš: Irmoshka Įrašytas Birželis 12, 2014, 09:12:15 AM
Dar vienas minusas ant akumo ☺
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Venza

Tokiu atveju ne vienas minusas ant akumo,o du,nes akumai tai du  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ToyotaClub

Na as sian ir maciau priusa. Tadzikai gal but, as ju neskiriu. Su prius ziuriu bazej nusvilpe. Gal ir ten populiareja priusas
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ketvirtasis

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Birželis 13, 2014, 16:56:57 PM
Na as sian ir maciau priusa. Tadzikai gal but, as ju neskiriu. Su prius ziuriu bazej nusvilpe. Gal ir ten populiareja priusas
Tai kad pažiū mieste vien Toyotos laksto

ROCKY

Pradejau galvoti apie Prius pirkima del jo patikimumo ir ekonomijos. Ar trasoje vaziuojant 110 uztenka ~5.5 litro?
Ar issilanksto sedynes taip kad tilptu 186 cm zmogus miegoti? :) ) Gamtoje megstu miegoti masinoje  :-]

Bemsas

Trasoj man atrodo bus maza 5.5. cia tik mieste tiek uztenka.

balticam

Nieko gero del kuro sanaudu su tuo Prius,vazinejau pacios pakutines laidos metu senumo:5.2l vidurkis.
As asmeniskai pirkciau dyzeli ir nesukciau pautu,dar didesne ekonomija nei hibrido, o tiksliau pasakius-kilometro kaina pigesne matuojant eurais.

Bemsas

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 12, 2015, 11:14:07 AM
Nieko gero del kuro sanaudu su tuo Prius,vazinejau pacios pakutines laidos metu senumo:5.2l vidurkis.
As asmeniskai pirkciau dyzeli ir nesukciau pautu,dar didesne ekonomija nei hibrido, o tiksliau pasakius-kilometro kaina pigesne matuojant eurais.

O jei paskacioti dyzelio kilometro kaina po 3 purktuku pakeitimo?

balticam

Genda ir Prius,reikia pozityviau ziureti i prieki o ne laukt kada atsiras problema;kaip taisykle-jei lauki problemos-turesi ja greitu laiku.

MindaugasB

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 12, 2015, 11:20:04 AM
Genda ir Prius,reikia pozityviau ziureti i prieki o ne laukt kada atsiras problema;kaip taisykle-jei lauki problemos-turesi ja greitu laiku.
Genda. Tik remontas retesnis, paprastesnis, pigesnis keleta kartu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis