Guolis ar granata?

Pradėjo MantasT, Kovas 13, 2009, 09:08:53 AM

« ankstesnis - sekantis »

MantasT

Kazkaip vakar rashiau si klausima, bet nerandu, tad pasiakrtosiu. Zmona gryzo is Kauno su pastabom, kad virsijus 70 km/h desineje puseje "girdisi garsai". Pabandziau pats ir tikrai - desiniajame rate virsijus 70 km/h girdisi klaksejimas pastovus. Sumazinus greiti - nieko. Kambarioko nuomone gali buti granata arba guolis. Jusu nuomone? Vazineti su mashina galima? Reikia i darba ir viena kelione i Kauna (neatideliotina).

Flemas

Manau uzia guolis, nes granata visai kitaip buna. Vaziuot galima laisvai

NNZ

Didesnis šansas, kad guolis, bet jei jau caksi, tai jau kažin ar patarčiau vaziuot, man po 80 km. subyrėjo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Saulius SSS

manau,kad guolis.man teko iš maskvos parvažiuoti su su smarkiai kaukiančiu guoliu.bet įsukus į kiemą išbirėjo šratai.tada jau stop :D.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

NierKiss

Greičiausiai guolis, granata galima patikrinti taip: susuki vairą visiškai į viena pusę ir pradedi važiuoti ne po lengva bet smarkiau, po to i kita puse persuki vairą visiškai ir tada vėl pradedi važiuoti, jei girdėjai tratėjimą tai tada granata. O priekinius guolius irgi galima patikrinti, važiuoji apie 60km/h ar greičiau ir reikia tokio didelio lanko ar posukio (aš tikrinaus sau ant lenkto užvažiavimo į veduką ir nuo jo) ir ant vieno posukio turi kaukti ant kito ne, tai tada ienas iš guolių parėjęs. Kai suki mašiną į kairę visa apkrova pereina ant dešinio guolio ir atvirkščiai. O jei kaukia guolis patariu pasikeisti, kada jis išeis aimes dalykas, bet jei išeis važiuojant tai gali padaryti didesnių bėdų. Sėkmės.

MantasT

Paaiškėjo priežastis pakėlus mašiną - apsauginė dugno plastmasė ir dalis rato arkos, buvo be prisukamu plastmasinių varžtų. Viršijus tam tikrą greitį oro srautas pradėdavo daužyti  plastmase į plastmasę :D  susukus visus pamestus varžtus, garsai dingo. Þmona į klausimą "ar ant nieko neužvažiavai" atsako tipiškai - "ne, nu tikrai ne. o gal ir taip bet tada neatsimenu" ir šypsosi, gyvatė.

valdasw

džiugu ,kada ,,iš didelio debesio mažas lietus":D

pavelasE11

Mano corolloj tai girdejosi gan stiprus uzimas, guolis galinio desinio rato, beje tai labai brangi detale, nes reik keist su stupica, as pirkau japoniska tai kainavo 700lt be darbu:(.