Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

CitataSanomis parašė:
Sveiki,

prieš ~ 4 mėn. nusipirkau avensį 04 d4d ir prieš 2 gal mėn sunkiai pradėjo pavaros metytis, tai nuvariau i mototoja ir diagnoze: diskatorius. Kaina su keitimu - 1800 Lt.  Bet ale dar gali važinėt pasakė, bet kuo toliau tuo sunkiau mėtosi jos. Trumpai tariant, technikos neišmanau, todėl klausiu: kaip ir kokias detales paveiks tas mano delsimas ? Kaip veikia tai smagrati ? kur(Vilniuje) butu galima pigiau išspresti šitą beda?

Dėkui už patarimus, komentarus ir replikas.
Ką tik forume buvo paskelbtas skelbimas apie naują servisą ir jų paslaugas. Paklausiau jų, kiek kainuotų pakeisti sankabos komplektą? tai pasakė apie 200. Sankabos komplektas kainuoja apie 600 (aš mokėjau) rezultate: apie 800-1000, bet ne 1800

Edvatronas

Kuom ilgiau delsi - tuo labiau supjausi pavaru deze, is pradziu sinchronizatorius, paskui pacius dantracius.

Virgis13

oi kokia skaudi patirtis :@ mano corolloi irgi buvo plaukiojantis, kai mototojoj pasake diagnoze ir kaina, lengvas sokas su mintim parduoti masina. Bet per pusmeti si bei ta isiaiskinau. Siule luk ir kitokias sankabas apie kurias atsiliepimai dviprasmiski, jeigu norit statyti orginala, vaziuokit i Liro, tik kaina nuo tojotos atstovu labai skiriasi, bet jie ten prasitare kad kai kurie stato paprasta o ne plaukojanti, kaina berods 1500 viso komplekto.
Tai paemiau ir pastaciau paprasta kad vel po 130 stuku nereiketu prakaituoti. didelio ir esminio skirtumo nepastebejau ;)

Sanomis

Na pasirodo eilini karta mane paranoja uzgainiojo. Diagnoze: diskatoriaus kazkokios gumos sukietejusios, kurios nieko nelemia, tik kad nera tokio konforto, taip pat nepaveikia kitu detaliu. O apziurejo pavaras, tai sako tau cia nuo salcio tik kad tepalas sutirstejes. Tai nudziugau, kad neteks daug pinigu isleist. Dekui uz kitu komentarus.

dtinas

kaip jauciasi vaziuojant tas gumu sukietejimas, pagal ka jie taip sprendzia?

Sanomis

Algirdasss

Ghm

As nesenai pirkau avensi ... ir toks ispudis kad sankaba taip kietokai issimina lyginant su kitom mano auto. Tai gal ir man tokia diagnoze tiktu :| ... O normaliai pas avensi sankaba minkstai issimina? Darbe tenka su ponauju Caddy pavazinet, tai ten "limuzinine" sankaba lyginant su maniskiu :)

NNZ

šiaip vien iš kiečiausių spaudimų į sankabos pėdalą, pas toyota, kiek yra buvę bandyt auto.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Sanomis

CitataAlgirdasss parašė:
Ghm

As nesenai pirkau avensi ... ir toks ispudis kad sankaba taip kietokai issimina lyginant su kitom mano auto. Tai gal ir man tokia diagnoze tiktu :| ... O normaliai pas avensi sankaba minkstai issimina? Darbe tenka su ponauju Caddy pavazinet, tai ten "limuzinine" sankaba lyginant su maniskiu :)
Na tai mano ir pirmoji toyota :)

Memelis

As kai nusipirkau savo Avensi, tai del sankabos kietumo buvau nuvaziaves pas atstovus pasiklaust. Tai man pasake, kad nesuk galvos, taip jau yra. Dabar apie puse metu pradejes cypt sankabos pedalas. Nuvaziavau i Solorina. Tai pirmas klausimas buvo, ar sankabos pedalas sunkiai spaudziasi? Sakau, taip. Tai sako, nelabai yra ka cia padaro. Reikia sankabos cilindra keist, kas apie 500 lt gaunasi. Kazka ten patepe, tai sankaba gal truputi ir minkstesne, bet girgzdimas liko. Kartais stipresnis, kartais silpnesnis, o kartais ir visai nera. Taip ir vazineju.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Saulius SSS

CitataMemelis parašė:
As kai nusipirkau savo Avensi, tai del sankabos kietumo buvau nuvaziaves pas atstovus pasiklaust. Tai man pasake, kad nesuk galvos, taip jau yra. Dabar apie puse metu pradejes cypt sankabos pedalas. Nuvaziavau i Solorina. Tai pirmas klausimas buvo, ar sankabos pedalas sunkiai spaudziasi? Sakau, taip. Tai sako, nelabai yra ka cia padaro. Reikia sankabos cilindra keist, kas apie 500 lt gaunasi. Kazka ten patepe, tai sankaba gal truputi ir minkstesne, bet girgzdimas liko. Kartais stipresnis, kartais silpnesnis, o kartais ir visai nera. Taip ir vazineju.
ko gero WD-40 papute.tai laikinai ir pagerejo. cia kaip ir su stringanciom vairo kryzmem.:)pigus lengvas ir greitas(tik laikinas)sprendimas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Memelis

CitataSaulius SSS parašė:
 ko gero WD-40 papute.tai laikinai ir pagerejo. cia kaip ir su stringanciom vairo kryzmem.:)pigus lengvas ir greitas(tik laikinas)sprendimas.

Svarbiausia, kad nieko nekainavo... ;)

dtinas

na tai galima paciam kazka ir rimciau papusti nei wd40. Kurioj ten vietoj solorina pute?

Memelis

Kad as buciau mates... Kaip ir sakiau, jie sake, kad nieko neimanomo padaryt, tik keist. Ir po putimo tas garsas isliko, gal tik truputi lengviau pedalas spaudzias...

Tuziukas

nelabai supratau is tu forumu jei masina 2004metu avensis d4d motoras dyzeliukas ar ten plaukiojantis smagratis ar ne?

beje prie to pacio man spaudziant sankaba labai girgzda ciliundriukas tik nesuprantu ar gali buti kad abu man jie girgzda nes ir viduje girgzda ir tas prie variklio kur pritaisytas girgzda..?cia didele beda esate susidure?