Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

jolitka

Man parduotuveje plaukiojanti smagrati pasiule uz 1200lt ir berods LUK, o pilnas komplektas manau iseitu panasia kaina ka ir rasot 1500lt. Problema kaip zinia yra plaukiojanciame smagratyje, tad is esmes reik ziuret ar reikia keisti visa komplekta jei pasiliekat prie plaukiojancios sankabos.

Keiciant i vienmase taikyt nieko nereikia, keiciasi pilnas sankabos komplektas ir tiek. Juk Avensio ir Vensio Verso varikliai tie patys, tik sankabos skyriasi, Avensio plaukiojanti, o Verso paparasta.

capris

Citatajolitka parašė:
Man parduotuveje plaukiojanti smagrati pasiule uz 1200lt ir berods LUK, o pilnas komplektas manau iseitu panasia kaina ka ir rasot 1500lt. Problema kaip zinia yra plaukiojanciame smagratyje, tad is esmes reik ziuret ar reikia keisti visa komplekta jei pasiliekat prie plaukiojancios sankabos.

Keiciant i vienmase taikyt nieko nereikia, keiciasi pilnas sankabos komplektas ir tiek. Juk Avensio ir Vensio Verso varikliai tie patys, tik sankabos skyriasi, Avensio plaukiojanti, o Verso paparasta.

capris

As pasikeiciau visa komplekta ir esu patenkintas. man gavosi 1850lt. su pakeitimu. Ir nesuku galvos. Nei vibracijos ant laisvu apsuku nebeliko nei prie 1500rpm. Jei vienmasis smagratis kainuotu koki 500 lt. tai gal dar mastyciau. Bet aisku kiek zmoniu tiek nomoniu.

jolitka

Citatacapris parašė:
As pasikeiciau visa komplekta ir esu patenkintas. man gavosi 1850lt. su pakeitimu. Ir nesuku galvos. Nei vibracijos ant laisvu apsuku nebeliko nei prie 1500rpm. Jei vienmasis smagratis kainuotu koki 500 lt. tai gal dar mastyciau. Bet aisku kiek zmoniu tiek nomoniu.

As dejau vienmasi is Verso, radau praktiskai nauja 2010 gamybos AISIN uz 400lt ;) be abejo kiek zmoniu tiek nuomoniu ;) as kai nemazai km isuku, tai plaukiojantis man neiseitis ;)

niuniauskas

Citatacapris parašė:
cia kazkaip visi snekat visa komplekta, CAPRIS, detaizuok kas tas komplektas??
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

capris

Smagratis, diskatorius, sankabos diskas, isminamasis guolis, ir gal kokie 7 varztai gal daugiau tiksliai neskaiciavau.

capris

JOLITKA

Nu jo jai daug prasuki tai taip. as tai apie 2000-3000km i menesi pravaziuoju tai man 4-5 metam uzteks, bet gal net nebeturesiu to avensio;)

Henris

Nemanau, kad jei subiro smagratis, reikia keisti tik ji. Bet kokiu atveju per 200000km sankabele nebekokia jau bus. O kad sankabos komplektas be smagracio kainuotu 300lt, tai irgi netikiu. Pavarcius katalogus, sankabos komplektas, kad ir skirtas Avensis Verso, be smagracio, kaina prasideda nuo 700lt. Kaip ir minejau AD tiekejas AISIN sankabos komplekta + dvieju masiu smagratis, per viena mano pazistama iseina pie 2000lt. Tai manau kad smagratis sudarys didziaja dali tos sankabos kainos, smagratis bus kokie 1200 + sankabos komplektas apie 700-800lt. Na bet cia reiktu tikslint kaina, kas normaliai prieina prie kainorasscio, ir ziuret kiek atskirai kainuoja diskas, diskatorius, guolis ir smagratis...
As kzakaip irgi svarsciau detis su vienmasiu, bet iki siol kyla visokiu klausimu. Kiek zinau su pirmais avensiais jau daug kas isbande, o su avensis II, jau kyla ivairiu nuomoniu. Ir kas labiausiai nervuoja, kad daugelis tu nuomoniu issiskiria. Netgi jau pradejo sneket, kad neva sankabos komplektas su vienmasiu tinka ir I ir  II avensiui, tas pats. Bet variklio kw skirtumas siaip yra. Ir klausimas ar dezes perdavimai kartais nesiskiria. Tai kol kas labiau pasvires esu i ta puse, kad detis kaip priklauso, su dvieju masiu. Nes paziurejau kainas ale paparastu sankabu, tai kaip ir minejau jei det nuo Avensis verso, tai saankabos kaina nuo 700lt be vienmasio smagracio, dar ji is kazkur irgi gaut reiks. Tai realiai jei sankaba 700+400 vienmasis smagratis sumoje 1100lt, o cia gauni koks priklauso uz 1500lt, tai skirtumas ne kosminis...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

henri juk rasiau, kad mano meistriokas sake jog nera jokiu niuansiu ar problemu det vienmasi komplekta i avensis II imi sankaba visa is avensis verso ten juk 85kw variklis toks pat kaip ir pas tave, bet sankaba tai paprasta :) ir gaunasi viskas sumoje gerokai pigiau negu det su dvimasiu.

jolitka

Tiek pas I, tiek pas II Avensi sankabos ejo tos pacios, tas pats kodas. Avensis Verso yra 85KW. Jei idomu, tai 81kW nuo 85kW praktiskai niekuo nesiskiria, iskyrus tai kad zemyta galva. Siulomas Avensiui vienmasis analogas eina tuo paciu kodu kaip ir Verso. Garantuoju, kad viskas tinka, mazesne kaina ir pasalinta problema amziams. Netikiu, kad cia forume aprasytos kazkam pasirodziusios ne toks sankabos veikimas, buvo pacioje sankaboje problema. Greiciau tai buvo pasekme vazinejimas iki sankabos pabaigos, ko pasekoje galejo atsirast daugiau problemu. Siulau nelaukt pabaigos, pasirinkt kazkoki varianta ir tvarkytis ;)

Henris

Na ok, tarkim imu as sankaba nuo Avensis Verso 85kw, bet turiu ieskot atskirai ir vienmasio smagracio, nes jo komplekte nepriklauso. Ar as kazka ne taip galvoju?
Ir beje Avensis verso ejo tik vienas modelis iki 2004m? ar buvo koks senesnis? Ar Verso ejo tik su 2,0 D4D 85kw ir nuo bet kurio Avensis Verso sankaba tinka, nepriklausomai nuo metu??
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

avensis verso kiek zinau yra senesnis tai berods nuo 2001m ir po to buvo atnaujintas kosmetiskai kiek suprantu, lempos skaidrios ir pan, iki kelintu metu buvo negaliu pasakyt :) kaip as suprantu perkant visa pilna komlekta gauni viska kartu.

capris

Tai kiek galutine kaina gaunasi jei perki vienmasi smagrati ir visa VERSO sankaba. Tai gal as cia permokejau labai.

Ralfas

man minejo kad su darbais ir nauja visa sankaba padarytu uz 1300-1500lt cia ieina viskas kas priklauso, palieki auto ir pasiimi.

capris

nu man 1850 isejo. su viskuom. tai manyciau nera labai brangu.