Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

na tik skirtumas tas, kad plaukiojanti nezinai kada vel teks keisti :) O paprasta idejus vargu ar ja suvazinetum aisku jeigu pastoviai ant sankabos nelaikai :)

jolitka

Grizkit pora puslapiu atgal ir rasit, surasyta kokie modeliai nuo kuriu metu D4D ejo su vienmasiais - Avensis Verso,  Corrolla Verso, Corrolla 66kW. Visos vienodom vienmasem sankabom ejo. Keiciasi pilnas komplektas, isimi visai lauk komplekta su plaukiojanciu smagraciu ir dedi pilna komplekta vienmases sankabos su smagraciu, sankabos disku, diskatorius, ismynimo guoliu ir net varztais, nes netinks nuo plaukiojancios. Daugumoj uz komplekta praso 600-800lt, as radau uz 400lt, kitas forumietis rase, jog rado uz 500lt. As turejau laiko, tai man islindo variantas ir tikrai galiu pasakyt gerai paieskojus galima rast pigesne kaina. Aisku reik ziuret, kad sankaba butu normali. Is kitos puses jei norit naujos vienmases, tai irgi parduotuvej pigiau nei plaukiojanti ir tikrai be problemu vazinesit amziams. Su plaukiojancia viskas gerai, jos konstrukcija kaip ir tobulesne nei vienmases, bet devisi zenkliai greiciau. Cia skaiciau vienas rase, jog pasikeite i nauja, tai tik 30 tukst. km tenuvaziavo ir vel pradejo lyst sankabos problemos.... tai ka as zinau, pinigai ne tokie mazi ir negali but ramus....

capris

Na bus matyt man gal daugiau laikys. nu bet kad po 30 tukst. tai tikrai nelabai noriu tiketi, nors jei kinietiska arba deveta dejo tai gal, bet kad geresnes firmos tai tikrai sunku patiketi.

ai2x

Tai vis tik, kur Jūs atliekate pakeitimo darbus? Mačiau, kad kaina apie 300-400 už pakeitimą gaunasi, kai atmeti komplekto kainą nuo bendros sumos. Tai labai nebloga kaina, nes man asmeniškai Vilniuje pasiūlė gerokai didesnę kainą.
Negi tokia didelė paslaptis? O gal meistrui darbo nereikia? :)

Bemsas

Reikejo Yaris deze nuimti, pakeisti guoli dezes ir uzdeti atgal. Vilniuje tik uz nuemima dezes visi rase 500lt + guoli pakeisti 200lt, Teko varyti i Ukmerge, kur uz VISA remonta paeme 200lt (guolis mano buvo pirktas Tokviloj)

niuniauskas

Citatacapris parašė:
OK tai penktadieni atsiusiu foto.
kur tos zadetos foto?
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Henris

Daba toki dalyka isgridau, anksciau sitas garsas budavo tik uzgesinant masina, labiau girdimas atsidarius vairuotojo langa, tai manau kairej pusej kur pavaru deze. Kai uzgesini masina yra toks sucypsiojimas, kokia sekunde, kaip kazkas sustotu. Dabar pastebejau ta pati garseli, jei staigiai uzgazuoji ir atleidi, tai krentant  apsukom tas sucypsiojimas girdimas. Kai nukrenta apsukos, jokiu pasaliniu garsu nera. A cia smagratukas jau visai ate daro? Kiek isivaizduoju tai smagratis pakelus apsukas kartu su alkuniniu isisuka greiciau, o metant apsukas tos viduj esancios spyruokles daugiau darbo turi?? Ar cia papildomu bedu bus man?? Nes tas sucypsiojimas buvo girdimas tik uzgesinant masina, jau kokius metus cypsiojo, dabar girdimas ir pergazuojant... Beje ar isminciau sankaba ar ne, pergazuojant ir gesinant auto tas pats garsiuskas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

čia labiau panašu į genero škyvą, jis ten kažkosk kad negaliu paaiškinti, kai gesini jis dar sukasi tą sekundę, tai va ir garsas. Garso prieš tai nebuvo nes škyvas geras buvo, dabar kai jo padėtis blogėja atsiranda ir tas garsas... Jei kas randat ar galit padaryt pigiau nei 200 skelbkitės ;) aš jau bijau, kad jis neušstrigtų, nes jau 2 metai taip..
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

blin reiks tiksliai paklausyt kurioj pusej. Nes generas stovi desinej, o man kazkaip itarimas, kad is vairuotojo puses garsiukas yra. Na bet cia reik antro zmogaus, kuris paklausytu. Vienas ne ka ten prilakstysi :) Beje idomu ar generas irgi avensiu silpna vieta, nes jau teko is meistro isgirst, kad 2008m avensiui, kazkokia genero dali keite, ar ne itempeja kazkoki...

Venza

CitataHenris parašė:
Daba toki dalyka isgridau, anksciau sitas garsas budavo tik uzgesinant masina, labiau girdimas atsidarius vairuotojo langa, tai manau kairej pusej kur pavaru deze. Kai uzgesini masina yra toks sucypsiojimas, kokia sekunde, kaip kazkas sustotu. Dabar pastebejau ta pati garseli, jei staigiai uzgazuoji ir atleidi, tai krentant  apsukom tas sucypsiojimas girdimas. Kai nukrenta apsukos, jokiu pasaliniu garsu nera. A cia smagratukas jau visai ate daro? Kiek isivaizduoju tai smagratis pakelus apsukas kartu su alkuniniu isisuka greiciau, o metant apsukas tos viduj esancios spyruokles daugiau darbo turi?? Ar cia papildomu bedu bus man?? Nes tas sucypsiojimas buvo girdimas tik uzgesinant masina, jau kokius metus cypsiojo, dabar girdimas ir pergazuojant... Beje ar isminciau sankaba ar ne, pergazuojant ir gesinant auto tas pats garsiuskas...
Jeigu nesudarys problemu nuimt dirza,tai gali paprastai patikrint generatoriaus skyva.Jis i viena puse turi praslyst,o i kita suktis su rotorium.Ko gero jis pastriges.Dar gali paprasyt,kad kas nors pagazuotu ir uzgesintu varikli.Tada sustojus varikliui generatorius turi kazkuri laika suktis,o jeigu sustoja iskart,tai tikrai generatoriaus skyvas kaltas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Henris

Ok dekuj uz patarimus, ryt reiks koki bahuriuka i pagalba pasikviest :)

Kesteliss

mano kolegai previjai isejo saibom ta generatoriaus sankaba ar kaip ja pavadinus, tai jis privirino ir vazineja sau laimingas toliau ne tik po Lt bet ir i Europa be baimes :)))))
tel.868737941

Henris

siandien buvau nulekes prie meistru, paklause ta garsa, sako, kad cia ne genero skyvo garsas, kaip guma trintusi, slistancios gumos garsas. Tai kai paliksiu remontui auto, reikes sakyt, kad nuimtu dirzus pasikurtu ir ziuretu kas vyksta....

Kesteliss

užuojauta :(
tel.868737941

Venza

CitataHenris parašė:
siandien buvau nulekes prie meistru, paklause ta garsa, sako, kad cia ne genero skyvo garsas, kaip guma trintusi, slistancios gumos garsas. Tai kai paliksiu remontui auto, reikes sakyt, kad nuimtu dirzus pasikurtu ir ziuretu kas vyksta....
Dar dazna liga dyzeliams,kondicionieriaus skyvo demferines gumeles susitrina.Labai panasu,kad pas tave taip ir bus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...