Garso izoliacija

Pradėjo Ingrida, Liepa 01, 2010, 12:11:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ingrida

Pas mane pirmasis yaris, seneliukas :) Tai vat patvarkysiu aš jį truputuką ir sau gražiai važinėsiu :))

Oggis

Citatazally parašė:
Labas.
Su visa pagarba porolono siūlau nedeti.Jis žiauriai sugeria drėgmę.Savo visose turėtose auto klijavau veltinį.

O kas per veltinis, kad blogiau už poroloną sugeria drėgmę? Nes bent man atrodo kad veltinis dar labiau sugeria dregmę. Kiek man teko domėtis, tai geriausiai tam, reikalui turetų tikti "pūsta guma"
Splen yra pūstas polietilenas su uždara putų struktūra. Medžiaga nesugeria drėgmės. Naudojama garso izoliacijai, pašalinių garsų sumažinimui.

Magirus

Veltinis gerai, bet žiemą labai kaupiasi drėgmė. Aš už "pūsta guma", bet kur jos yra pirkti ?

bladas

CitataMagirus parašė:
Veltinis gerai, bet žiemą labai kaupiasi drėgmė. Aš už "pūsta guma", bet kur jos yra pirkti ?

Pagooglinkit kad ir tokius žodžius įvedę:
automobilių garso izoliacinė medžiaga

zally

Lietuvoj pustos gumos sudetinga nusipirkti, taciau ebay yra
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Oggis

Citatazally parašė:
Lietuvoj pustos gumos sudetinga nusipirkti, taciau ebay yra

Kas ieško - tas randa ;) Jei kam reikia, apsilankykit i-klubas.lt ten yra kas prekiauja. Kadangi Yari įsigijom dar visai neseniai, tai dar nespėjau pasidaryt garso izoliacijos, bet manau, kad greitu metu darysiu. Kontaktus vieno žmogaus jau turiu, kas prekiauja pusta guma, manau artimiausiu metu reikės įsigyti ir bandyti tildyt tą žvėriuką.

robertas1993

kadangi sia tema seniai nerasyta, tai parasysiu as :D Pas mane yariuke deta garso izoliacija, t.y. grindys isklotos bitumu su folijos pavirsium, o sonai ir lubos dengta akrofleksu ( tipo panasus i porolona ar kazkas tokio). Tai rezultatas stulbinantis, is skarbonkes pasidare tylus automobilis :) dar pastebejau  kad pries darant tai buvo toks svilpimas salone kazkur per duris, o po garso izoliacijos nebera to :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Robertai, kiek euru atsiejo medziagos? Suprantu, kad uz darbus nemokejai, nes pats pasidarei :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

bitumas ir armafleksas ( o ne akrofleksas :D) kainavo apie 70  euru :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211