"klaksejimas" ties "bardacioku"

Pradėjo kalava, Rugsėjis 19, 2012, 23:01:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

dapsys

Þinau, gal ir nevykusį pavyzdį duosiu, bet ant darbinio Transit'o MY'07 irgi buvo tokia "bėdelė". Pradžioje bandžiau ieškoti to klaksėjimo šaltinio, bet taip ir neradau per kur prieiti, tai galų gale važinėjau toliau su tuo klaksėjimu, ko pasekoje, po kokio mėnesio, pačiu netinkamiausiu metu nustojo veikti valytuvai (važiuojant per liūtį).
Reziumė - važiavau į Fordo atstovybę, kad tvarkytų gedimą (garantinis)B)
Taip, kad ranka nenumok, kad po to nekainuotų daugiau ;)

kalava

Atgaivinu tema - problema buvo desines puses salono oro voztuvas , varikliukas ne visada suveikdavo.
Pakeite is sroto ( ~130lt) +darbas.

Ziuresim,  kiek laikys.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ketvirtasis

Gedimas tikriausiai buvo ne pačiame vožtuve, bet prie motoriuko mechanizmo pastatytas potenciometras. Pagal jo besikeičiantį važros dydį ECU mato kokioje padėtyje randasi sklendė. Bėda tame kad tas "potencas" sensta ir prasideda "traškėjimas" to pasekoje kompas gauna iškreiptus parodymus ir pagal juos klaksina tą sklendę. Reziumuojant reiktų ieškoti bėdos būtent tame "potence"

kalava

Gali buti, nesigilinau.
Autoelektrikas isskerde ta varikliuko bloka, bet kadangi vis tik po to ieskojo deveto,turbut nebuvo paprastas reikalas kaip potenciometras. Kompetencija suabejot dar neteko - ka galedavo, perlituodavo/sutvarkydavo be reikalo neperkant is sroto(senesnem mano auto).
Tikiuosi sitas atlaikys kuri laika

ketvirtasis

Citatakalava parašė:
Atgaivinu tema - problema buvo desines puses salono oro voztuvas , varikliukas ne visada suveikdavo.

Ziuresim,  kiek laikys.
Šiandien pirkausi ir aš tą sklendę tai davė visas trys, prie mano akių "išlupo" už visas paėmė 50. Vizualiai tai jos visos vienodos:) tiek tvirtinimo taškai tiek valdymo svirtis visos kaip viena.

kalava

Citataketvirtasis parašė:
Citatakalava parašė:

Ziuresim,  kiek laikys.
Šiandien pirkausi ir aš tą sklendę tai davė visas trys, prie mano akių "išlupo" už visas paėmė 50. Vizualiai tai jos visos vienodos:) tiek tvirtinimo taškai tiek valdymo svirtis visos kaip viena.

o, tu cia is zmogaus pirkai? shrotai kaip ir nedirba siandie.
jei visos trys vienodos, tai dar 2 turesi rezerve :) ar tu visas 3  ir keisi?
beje, kadangi nekeiciau pats, o servisas, galvojau kad 2 sklendes yra (kaire ir desine puse). o trecia kam skirta? oro padavimui?

ar cia visu 3 kombinacija reikalinga visoms ventiliacijoms angoms valdyt?

Tuziukas

ketvirtasis

Citatakalava parašė:
o, tu cia is zmogaus pirkai? shrotai kaip ir nedirba siandie.
jei visos trys vienodos, tai dar 2 turesi rezerve :) ar tu visas 3  ir keisi?
beje, kadangi nekeiciau pats, o servisas, galvojau kad 2 sklendes yra (kaire ir desine puse). o trecia kam skirta? oro padavimui?
ar cia visu 3 kombinacija reikalinga visoms ventiliacijoms angoms valdyt?
Pas II Avensį yra 4 sklendės:
1. perjunginėja oro paėmimą iš lauko ar iš vidaus (atidarinėja ventiliatoriaus "kaušą")
2. vairuotojo arba viso salono valdymas
3. priekinio keleivio valdymas (Dual)
4. oro srauto nukreipimas: į kojas, į langą ir kojas, tik į saloną
Tai vat iš tų sklendžių: 2-a 3-ia ir 4-a vienodos

ketvirtasis

Jei kam įdomu radau tą pačią temą aptarinėja rusų forumuose, tas žmogelis pats ją pasikeitė ir pafotkino.
http://www.drive2.ru/experience/toyota/avensis/avensis_ii/?t=5&page=2

aleks

Sveiki.siandien pas mane irgi tas traskeji mas islindo. O kokioje vietoj  ieskot galu? Zinau kad po bardacioku bet tiksliau kur? Bandysiu atjungt fishke,turetu padet. Avensis T22 2001metu.:-)

polton

Pas mane temperaturos reguliatoriaus kontaktai buvo prasibruzine, todel irgi kliuksedavo. Kai uzduodi daugiau, temperaturos tai jis persoksta ir veikia, o ant vidutines padeties kur daugiausiai naudojama ir chalturindavo ;)

aleks

O pas mane tas garsas: tr tr tr tr pastoviai yra isjungus ar ijungus peciuka.Tai ir nzn ka daryt,nervoja tas garsas:-)

kalava

Citataaleks parašė:
O pas mane tas garsas: tr tr tr tr pastoviai yra isjungus ar ijungus peciuka.Tai ir nzn ka daryt,nervoja tas garsas:-)

Pasikeisti sklende is shroto.

aleks

O jeigu isardyt ir perinkt ja? Ar toks variantas netinka? O kiek ten yra tu sklendziu?

aleks

o kurioje vietoje ta sklende stovi? kaireje puseje ar desineje?