xenon zibintu problema

Pradėjo LTUaudrius, Lapkritis 18, 2012, 18:39:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 04, 2017, 18:41:05 PM
Bresta ir man xenon keitimas...

Kiek supratau į avensius eina D4S lemputės.

Gal kas dėjotės ne tokias kokios iš gamyklos išėjo, o paturbintas (kalbu apie originalias philiphs vis tiek) Pvz:
42402VIC1
42402XV2C1

Įdomu tas paturbinimas neakina (juk nešviečia aukščiau)?
Ir tuo pačiu ar TA praeis...
Kad osram katalogas T25 meta D2S

katana7

iki facelifto (2006)D2S, po to D4S.

forma3d

Praktiškas patarimas. Jei jau tvarkotės probleminius toyotos ksenonus, t.y patamsėjusius ar pan. prie to pačio pasikeiskite ir lempučių lizdus, nes jau bus pasvilę, atitarnavę. Man buvo skausminga situacija. Xenone sutvarkė lempa, optiką, įsidėjau naujas originalias philips lemputes, o po kelių mėn 2 dienas pamirksėjo ir... out. Aukšta startinė įtampa, prakt plazma, išlydė naujų lempučių lizdus (dėl prasto lizdo kontakto).
Išsilydė ta dalis kur vidinė kojelė įlieta į kakž pan kaip stiklinį dielektriką, kojelė ėmė tabaluoti.  Vat ir vėl bamperio lupimas, lizdų keitimas ir naujos lemputės keliavo i recyclig...

maaz

o kur tuos lizdus gaut?

ir kaip suprast kad jau reflektoriam chana? TA pasakys?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

maaz

Chebryte, kas keitėtės lemputes? O įmanoma jas išimti neišimant žibinto?
Dangtelį atsidengiu, prie visko kaip ir prieinu, bet vat tų vielučių niekaip neatkabinu. Remesi į tą plastikinį tarp vielučių, pakankamai nepasilenkia. Ar gal aš kažko nežinau?

Venza

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 09, 2017, 12:37:29 PM
Dangtelį atsidengiu, prie visko kaip ir prieinu, bet vat tų vielučių niekaip neatkabinu. Remesi į tą plastikinį tarp vielučių, pakankamai nepasilenkia. Ar gal aš kažko nežinau?
Tikrai kazko nezinai.Turi issiimt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Zaroliz

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 09, 2017, 12:37:29 PM
Paspaudi ir pastumi į šoną ir tada išsiima lemputė, kaip ir visur :-)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk