Vanduo bagazineje

Pradėjo vaidaschi, Kovas 22, 2009, 13:40:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

zally

Kaip sakė Unholy reikia nuimti plastmasę prie stiklo, virš kapoto.Arba nuiminėti posparnius ir iš apačios bandyti pravalyti vamzdelius.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

modeliuka

ui, su tuo vandens begimu tai as dar it kokia problema turejau. masiniuko kai vaisas galas dauztas, tai ojojjoj kokis ten potvynis buvo kol viska uzkaisiau. ardziau absoliuc viska: bamperis, stopai, panele. pasirodo man kai keite galines skardas, privirino jas taip is virsaus, kad susidare kisenes, vanduo ten kiaurai vare. paskui dar nesandarus bamperio varztai, teko kirpti gumu gabaliukus ir tuos prispaust. visas lempas sandarinau, bet ziuriu kairej pusej kazkur vel atsikrate, vel slampa kisene per gera lietu. galiauisiai buvo slapia vis tiek. variau i servisa kebulistams, tai jie rado plysi ties bagazines vyriu, beveik ant stogo. uztaise kazkokiu spec sandarikliu. nuo to laiko kaip ir nebebega, isskyrus vel matyt per lempa kazkur atsoko. reiks lupti ir ziuret.
dulkiu tai prieina per tas ventiliacines groteles. cia ne vanduo, ne taip baisu.
Modeliuka

laizekas

Pas mane pro ten ir vanduo bega, pro tas ventiliacijos groteles, tik pas mane sedanas, idomu, kur tas groteles pardavineja? turbut tik atstovybes?

P.S. Issiaiskinau labai netiketai, viska nuardziau ir pyliau vandeni is kibiro, nieko blogo neradau, tuomet ilindau i bagazine ir paprasiau kad mama papiltu ir kai ji is sono pyle ir iskart labai graziai bega vanduo kur domkratas yra

Redaguoju zinute.

Skambinau i autotoja, tai kainuoja 1vnt. 220-240lt. Kas kart ten baisu skambinti
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

zally

Grotelių pakeitimas nepadės.Ant jų yra pritvirtinta guma-alia vožtuvas.Iš vidaus praleidžia orą, o iš lauko-ne.Pažiūrėk ar yra pas tave ta guma.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Gedajus

Citatalaizekas parašė:
Pas mane pro ten ir vanduo bega, pro tas ventiliacijos groteles, tik pas mane sedanas, idomu, kur tas groteles pardavineja? turbut tik atstovybes?

P.S. Issiaiskinau labai netiketai, viska nuardziau ir pyliau vandeni is kibiro, nieko blogo neradau, tuomet ilindau i bagazine ir paprasiau kad mama papiltu ir kai ji is sono pyle ir iskart labai graziai bega vanduo kur domkratas yra

Redaguoju zinute.

Skambinau i autotoja, tai kainuoja 1vnt. 220-240lt. Kas kart ten baisu skambinti

o tai kodel i srote nenori paieskot?

Memelis

Baisu, kai paskaitai jusu bedas. Juk viskas puna tame vandeny. kiek zinau is draugu patirties tai labai sunkiai9 sekasi rasti ta begimo pradzia, visokiu fintu ten buna. Gerai, kad man nebega, bent kol kas... B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Grazinulia

modeliuka - uzjauciu, siaubs kazkos, kaip parasei, atrodo, kad reti turetum , o ne masina... Lietus uzkniso juodai.... Linkiu neslapti :)

modeliuka

aciu grazinulia. turi masina - turi milijona bedu :)
nu bet isgyvensiu :)
Modeliuka

cu

šiand irgi vargau, ieškajau tos pačios bėdos sprendimo 01 avensiui. kaiščiai viskas tvarkoje, ištraukus vanduo išbėga, o ten kur dankratas dedasi - ten nėra kaiščio :O
paėmiau mažiuką gražtuką ir padariau skyliukę :)
vanduo gurk gurkt ir išbėgo..
kolega pominėjo skylutę, kurią su varžteliu dengė - niekaip neradau. :(

NNZ

kaistis yra toks guminis turbut tiek brudo ten kad net nesimato, nebent tau uzvirino skyle :)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

cu

ir taip pat maniau, bet jos tikrai nėra ir aš atydžiai žiūrėjau. ir tikrai mano mašiniukas nedaužtas :);)

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

cu

Gintautaz

Pažiūrėjau, tas pats. Vanduo ir kairėje ir dešinėje bagažinės pusėje ir kur atsarginis ratas. Išdžiovinau saulėta diena kita diena lietus pažiūriu vėl bagažinėje vanduo.... :@ Sakau gal kaiščius išimti, tegu nuolatos išbėga, bet kolega sako negerai, per balas važiuosi prisitaškys vandens i bagažinę.

ir keistai man pasirodė uždangalas bagažinėje. Tik minkštymas ... nėra jokio skardinio dangčio. Kažkaip pigiai atrodo. Na bet čia nuo vandens nesaugo. Reiks tikrinti gumas.
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

FUX

kad tos gumos tokios plonytes, manau per jas ir prisitasko. Kazkas sake uzklijavo jas ir daugiau vandens neberado. tik kaip tada su ventiliacija, ar neprades rasot galas uzklijavus oro angas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----