Corolla Verso manualas

Pradėjo FUX, Kovas 24, 2009, 09:48:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

bladas

Viskas ten yra,
Yra ir rusiski , ir angliski failai:

nmeras

o gal avensis verso '02m kokios nors info? ar remonto ar instrukcija bent jau anglu kalba turi kas uzsilaike? ar gal nuoroda galit imest? nes kiek parsisiunciu tai labai jau trumpa buna :( turiu vokiskai bet as "nicht ferstein" :D:D:D

eceris

upsss. gerbiami forumieciai, tai gal ir man kas atsiustu nuoroda is kur rast corolla verso 2003 remonto zinyna? arba atsiust i pasta jei tai imanoma:
  3322011@gmail.com
  Aciu

bladas

Citataeceris parašė:
upsss. gerbiami forumieciai, tai gal ir man kas atsiustu nuoroda is kur rast corolla verso 2003 remonto zinyna? arba atsiust i pasta jei tai imanoma:
  3322011@gmail.com
  Aciu
Gaudyk;)

pauliusdd

Citatabladas parašė:
Citataeceris parašė:
  3322011@gmail.com
  Aciu
Gaudyk;)

Dėkingas ir aš būčiau, jei į paštą įmestumei pauliusdd@gmail.com
टोयोटा इस बल.

Lawrenzo

Sveiki, gal kas turit kokią nuorodą į manualą LT arba ENG, pas mane NL, o paieskoj tik corolla verso iki 2004 metų radau.
Iš anksto dėkui

eddi

Sveiki.nupirkau corolla verso 2004m.reikia manualo lietuviu ar rusu kalba.auksciau nuoroda nieko neduoda.gal pagialbetumet?

Zaroliz

eddi

Zaroliz

Nuorodą įsidėk į torrent programą

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

galvakratis

Aš taip pat vargstu ir nerandu manaulo (corola verso 2007 d4d0, po gero pusdienio paieškų pavyko parsisiųsti ir pasileisti tik benzino. Kaip sita nuoroda įsidėti i torrent programą? Aš naudoju uTorrent 3.4.9, spaudziu "add torrent from url" bet išmeta pranešimą, kad "host name not found".
Suprantu, kad čia ne formas pradedantiesiems naudotis kompiuteriu, bet manualo EN kalba norisi, o parsisiūsti neina.

lemūras

Citata iš: galvakratis Įrašytas Vasaris 09, 2017, 21:46:44 PM
Aš taip pat vargstu ir nerandu manaulo (corola verso 2007 d4d0, po gero pusdienio paieškų pavyko parsisiųsti ir pasileisti tik benzino. Kaip sita nuoroda įsidėti i torrent programą? Aš naudoju uTorrent 3.4.9, spaudziu "add torrent from url" bet išmeta pranešimą, kad "host name not found".
Suprantu, kad čia ne formas pradedantiesiems naudotis kompiuteriu, bet manualo EN kalba norisi, o parsisiūsti neina.
Kokio manualo ieškai? user Manualo ar Service Manualo? Jei User, tai jis apie 15 mb užima ir yra vienas PDF failas (turiu LT kalba, tai ko gero ne bėda būtų emeilu persiųst), o Jei Service Manualo, tai irgi turiu, tik EN kalba, jis jau apie 180 mb uzima, tai reiketu talpint i kuria nors internetinę talpyklą...

galvakratis

Ieškau Service Manualo. User manuala radau, bet va su Service Manualu problemos. EN kalba labai tinka, jei nesudėtinga, būtų labai gerai jei patalpintum iš kur būtų galima parsisiųsti.

lemūras

Citata iš: galvakratis Įrašytas Vasaris 10, 2017, 11:35:45 AM
Ieškau Service Manualo. User manuala radau, bet va su Service Manualu problemos. EN kalba labai tinka, jei nesudėtinga, būtų labai gerai jei patalpintum iš kur būtų galima parsisiųsti.

Įdėjau čia http://www.filedropper.com/toyotacorollaversoservicemanual

Naudojimas toks: atidaryti su Internet explorer, atidarymo nuoroda išarchyvavus visą manualą:
contents/index3.html