Gamykline signalizacija

Pradėjo laurysas, Balandis 17, 2009, 14:57:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

Citatapauliusdd parašė:
Gal kas nors isidejote signalizacija su stiklu uzdarymo funkcija? Ar reikalinga tokia funkcija ar ne?
As pasidariau. Uzrakinus masina uzdaromi abu langai (pas mane 2 duru auto). As kadangi rukau, tai daznai vaziuoju su pradaru langu, tai tikrai patogu, kad ijungus signalizacija, ne tik durys uzsirakina, bet ir langai uzsidaro. Draugelis (patyres signalizaciju montuotojas) dar sake daryt priepapildomo 3 kanalo. Tipo jei karsta diena, kad galeciau langus palikti truputi pravertus... o jei jau nori uzdaryt langus - palaikai ilgiau nuspausta mygtuka... bet kazkaip nesusigundziau... pagalvojau, kad jei pamirsi langa, tai pamirsi ir mygtuka nuspaust...
Geriau sakiau ta 3 kanala reikes pajungti, prie bagazines, kad is parduotuves su maisu atejus nereiktu vargintis lysti i salona ir is ten atidarineti bagazine.

Memelis

Dazniausiai pas vokiskas auto sita kaip papildoma komforto funkcija buna. Gal ir nieko dalykas, bet as sau nematau poreikio. Nelabai darineju as tuos langus...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Vasaris

Pripratimo reikalas. Kai yra pripranti, paskui isedus i masina kurioje nera, tai uzmirsti langus uzdaryti :).

pauliusdd

Man ir idomiausia, kaip vasara, jei nori palikti biski pravirus langus. Ar yra galimybe is pultelio atjungti ar dar kitaip sustabdyti langu uzdaryma?
टोयोटा इस बल.

Edvatronas

Citatapauliusdd parašė:
Man ir idomiausia, kaip vasara, jei nori palikti biski pravirus langus. Ar yra galimybe is pultelio atjungti ar dar kitaip sustabdyti langu uzdaryma?
Pas mane nera... ir net nelabai dabar sugalvoju kaip butu galima taip padaryt...

Nebent daryt ant 3 kanalo. Bet tada uzsidarines tik tada kai pamates neuzdaryta langa palaikysi ilgiau nuspausta mygtuka ir tai dar ne visos signalizacijos turi papildoma kanala.

Siaip nemanau, kad kazka duoda tie truputi praverti langai...

HDPaulius

Šiandien mačiau mieste, kaip žmogus išlipo iš savo Opel Signum, langas buvo visas atidarytas, spustelėjo signalizacijos migtuką užsidarė langai, bet kas geriausiai tai nustebau užsilenkė net veidrodėliai. Pirmą kartą mačiau, kad ir veidrodėliai pradėjo užsilenkti. :o

pauliusdd

Tas bajeris jau kokius 4-5 metus yra. Pezuose irgi naudojamas toks pribambasas.
टोयोटा इस बल.

Memelis

Mano abu broliai turi Opel Signum. Sita komforto funkcija yra pas juos. Pas mane veidrodeliai uzsilenkia automatiskai, tai kai dejau signalizacija, pazistamas klause ar juo pajungti, bet kazkaip sakau nereikia, pareis greiciau pamaniau ir palikau. Nors dabar pamasciau, kad nemaisytu...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Smac

CitataHDPaulius parašė:
Šiandien mačiau mieste,..., bet kas geriausiai tai nustebau užsilenkė net veidrodėliai. Pirmą kartą mačiau, kad ir veidrodėliai pradėjo užsilenkti. :o

As maciau kad naujesniu 7 klases BMW veidrodeliai uzsisuka i virsu :) cia tai idomiai atrodo :) arba keistai :) kaip kam...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Edvatronas

CitataHDPaulius parašė:
Šiandien mačiau mieste, kaip žmogus išlipo iš savo Opel Signum, langas buvo visas atidarytas, spustelėjo signalizacijos migtuką užsidarė langai, bet kas geriausiai tai nustebau užsilenkė net veidrodėliai. Pirmą kartą mačiau, kad ir veidrodėliai pradėjo užsilenkti. :o

Pas mane 91m. auto tokia funkcija yra... :D

HDPaulius

Pasirodo aš tik vienas čia atsilikęs su naujienomis ir technologijomis :)

kaktusas

Renis

Cia nezinau ar i tema, bet turiu toki klausima. Truputi juokinga, nes nuo auto pirkimo dar niekaip neissiaiskinau kas per 'Gemel' prietaisas prie mano auto rakteliu pridetas..  Cia kazkoks imobilaizeris.. ? Ir kaip juo naudotis? :D Yra ir skyle prie TRC mygtuko padaryta sitam sudukui ikist, bet niekad nebandziau. Jei kas papasakotumet placiau apie tai, buciau dekingas  ;]
fotke rasit cia:

http://www.imagehousing.com/imageupload.php?id=647097
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

GALLANT

Citatapauliusdd parašė:

Ikisk ranka tarp lango ir duru, tada langas pajutes didesne apkrova sustos, aisq palikti maza tarpeli vargu ar pavyks.

Renis

CitataRenis parašė:
Cia nezinau ar i tema, bet turiu toki klausima. Truputi juokinga, nes nuo auto pirkimo dar niekaip neissiaiskinau kas per 'Gemel' prietaisas prie mano auto rakteliu pridetas..  Cia kazkoks imobilaizeris.. ? Ir kaip juo naudotis? :D Yra ir skyle prie TRC mygtuko padaryta sitam sudukui ikist, bet niekad nebandziau. Jei kas papasakotumet placiau apie tai, buciau dekingas  ;]
fotke rasit cia:

http://www.imagehousing.com/imageupload.php?id=647097

kolegos? ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw