dėl įtrūkusio stiklo remonto

Pradėjo scotlander333, Spalis 24, 2013, 14:35:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

.
Today is the last day of the rest of your life.

MindaugasB

Ruta, parodyk man delno dydzio bloka? :)

Nera pas tave daviklio, nera. Cia tik vienas veidrodis be jokiu davikliu.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

taip, jau paskambino Evelkas, ir informavo:) desiu europini varianta, aciu.

naujas32

Venza

Citata iš: ruta_ Įrašytas Rugsėjis 09, 2014, 13:13:13 PM
gavau ats: Europinis stiklas 432 LT su PVM (125,11 EUR), stiklas iš trečiųjų šalių 300 LT su PVM (86,88 EUR)
Bandyk pasideret,man europini parduoda uz 300lt,o kinietiska su antena uz  200lt,taigi galetu ir tau numest kaina  ;)
Ir jeigu keitiesi ne uz draudimo pinigus,o uz savus,tai as rekomenduociau detis kinietiska.Jie tikrai neblogesni uz europietiskus (gal kur nors Lenkijoj gamintas ).Priedo abu pagaminti is stiklo  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ruta_

aciu, Venza, keisiu uz draudimo pinigus, kam gi moket savus.. ;)

Bemsas

O tas Europinis ne Panevezio gamybos ?

Donis7

Venza

Deja,Panevezys nebegamina stiklu automobiliams  :( .Labai geri ir labai brangus gaudavosi(tik Lietuvoj taip gaunasi),tai Europa nebeipirkdavo  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ruta_

rekomenduoju: pagereja matomumas vairuojant per lietu, padengus laiko 6 men., beto akcija 40%. padengti stikla reikia iki salnu, prie ne mazesnes nei +5 temperaturos.

http://www.nanotekas.lt/V2/automobiliui/11-nano-wiper.html

o cia ziemai:

Donis7

Tą nanoteko stiklų dangą ir aš naudoju. Tikrai veikia, kas pusmetį iš naujo padengiu. Sutinku, geras daiktas.

MindaugasB

O tai kaip ten dengiasi? Purskiklis kazkoks? Galima placiau butu :)

P. S. raso, kad veikia nuo 60 km/h o realiai cia taip tik didesniu greiciu efektas yra?

Donis7

NANOWIPER
yra purškiklis, veikimo principas kaip kvepalų buteliuko.....šiaip instrukcijoje gan paprastai aprašyta.
dėl greičio, tai nežinau ką ir pasakyti. stovinčiai auto per lietų irgi gerokai geriau lašai nubėga. aišku kuo greičiau važiuoji, tuo tą vandenį geriau oro srovė nustumia.
Žinoma, ne kaži koks stebuklas, bet man patiko.

ruta_

pirmiausia labai svariai nuplauni stikla, nusausini, suplaki valikli, jis su kazkokia kreida viduje, perdaug - blogai, gali rasot stiklas.(priemoniu uztenka 2 valymams kas 6 men.)uzpili ant kempines ir trinant padengi stiklo pavirsiu, tada su kita komplekte kempinele nuvalai stikla, nelieciant pavirsiaus rankomis,tada imi nano dangos buteliuka, suplaki, uzpurski ant sluostes ir dengi automobilio stikla, po keletos minuciu, nudziuvus visam pavirsiui, nuvalai stikla su kita medvilnine sluoste, pavirsius negali kontaktuoti su vandeniu 2 val.
Jei stiklas rasos is isores, nukreipi slta/salta ora i automobilio stikla, pardavejas Zirmunu g.2  Iki 2a. pries parduodant preke viska paaiskins..man rekomendavo.