Uzkurus auto ant salto variklio,apsukos pakyla iki 1800...

Pradėjo Nerijus m, Rugpjūtis 06, 2014, 18:12:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Gausi klaida veleno padeties daviklio. Arba neuzsikursi kita diena.

Arba kaip Autotojoj man pasake - ismes check engine ir suzinosi.

zalias1

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 27, 2017, 21:12:24 PM
Gausi klaida veleno padeties daviklio. Arba neuzsikursi kita diena.

Arba kaip Autotojoj man pasake - ismes check engine ir suzinosi.

Ka daryt?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugpjūtis 27, 2017, 19:50:18 PM
O kokie simptomai issitampiusios grandines?
Niekaip nerandu priezasties barskejimo po kapotu, kuris atsiranda tik akceleruojant (ant laisvu apsuku stovint garso jokio nera, yra tik esant variklio apkrovai vaziuojant begiu). Garsas vos girdimas ir labiau girdimas davus daugiau apkrovos tarkim greitai greitejant.
Checkas po karta buvo uzsideges per 2 metu eksplotacija, liampda, katalizatorius ir alkuninio veleno
daviklio klaida c1544 atrodo.

Dar vienas keistas dalykas kad pries jungiant kita pavara visad sukyla apsukos, gal ir nesusje
Simptomai tai tik garsas grandinės braškėjimo prie tam tikrų apsukų, o pasekmės peršoka per dantį geriausiu atveju arba nutrūksta blogiausiu ;)
Bet barškėjimas bus ir ant laisvų.
Aš jau tau sakiau apie įsiurbimo kolektoriaus garsą, pas mane jis irgi buvo tik važiuojant ir tik kol šalta, sutvirtinau ji ir dingo garsai :)

Bemsas

Dar gali barsketi dirzo itempejas. Pas mane pamenu buvo tokia problema. I isiurbimo kolektoriu samoriezus sukau, bet nepadejo.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 28, 2017, 06:48:32 AM
Dar gali barsketi dirzo itempejas. Pas mane pamenu buvo tokia problema. I isiurbimo kolektoriu samoriezus sukau, bet nepadejo.
Tikrai gali įtempėjas, nes pas mane jis vos ne metalinį garsą leido, bet tik nuo 3500 apsukų...
Patikrinti lengva, numeti diržą ir važiuoji, tik neprrsistenk nes vandens pompą tas pats diržas suka, tad galimą greit perkaitintį variklį.

Bemsas

Pas mane tik prie apkrovos barskejo. Automata jungi i D ir barska. Numeciau dirza - tyla.

zalias1

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 28, 2017, 06:48:32 AM

Sorry uz durnus klausimus, kurio dirzo? (Kad butu aisku tai pas mane varikli suka grandine tai lieka tik vienas dirzas ar neteisingai suprantu?)
Ir kur ten isiurbimo kolektoriui dirziukas? Nes jo maciau youtubej kad suka samariezus.

Irgi ant apkrovos tik barska.

O tas isiurbimo kolektoriaus garsas tai ant salto tik buna kartais, bet cia kitoks garsas

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 27, 2017, 22:52:54 PM
Simptomai tai tik garsas grandinės braškėjimo prie tam tikrų apsukų, o pasekmės peršoka per dantį geriausiu atveju arba nutrūksta blogiausiu ;)
Bet barškėjimas bus ir ant laisvų.
Aš jau tau sakiau apie įsiurbimo kolektoriaus garsą, pas mane jis irgi buvo tik važiuojant ir tik kol šalta, sutvirtinau ji ir dingo garsai :)

Tvirtinai samariezus sukdamas? O jei nepades? Neina sugadinti?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugsėjis 12, 2017, 21:21:11 PM
Tvirtinai samariezus sukdamas? O jei nepades? Neina sugadinti?
Taip ir dar hermetikas. Viską įmanoma sugadinti yra gan geras guide Toyota nation forume berods, rasi Google platybėse :)

zalias1

As ji seniai surades bet su dviem foto tas gidas. Gerai butu video :)

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 12, 2017, 22:31:43 PM
Taip ir dar hermetikas. Viską įmanoma sugadinti yra gan geras guide Toyota nation forume berods, rasi Google platybėse :)

Kur tu sukai? Nes randu ne viena, vieni nuimineja kolektoriu ir suka is apacios, kiti tiesiog is priekio suka.
Ir kokia tavo masina?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Rugsėjis 15, 2017, 14:46:58 PM
Kur tu sukai? Nes randu ne viena, vieni nuimineja kolektoriu ir suka is apacios, kiti tiesiog is priekio suka.
Ir kokia tavo masina?
Aš nuiminėjai, nes kitaip neįmanoma, nes kolektorius pas mane ne iš priekio variklio, o galo. Pas mane avensis 2.0 benzinas.