Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

CitataMindeJ parašė:
O kiek kainuoja restauravimas?
Skambink xenon.lt

shkafas

Citatabuksas parašė:
Tai va, galvojau pasikeisiu lempute, atsidarau ta dangteli - ir vaizdas tas pats kaip buvo su buvusia lempa :o Reflektorius apsilydes, ta vieta kur tvirtinasi lempute, atluzus nuo reflektoriaus, lempute tik ant laido kabejo... teks ir antra lempa DEPO nusipirkt :( cia nebutu dideles problemos, bet man jau baisu darosi, kad kiekviena karta vietoj lemputes viso zibinto nereiktu keisti...
 gal zinot kodel taip atsitinka? ar cia perdegusi lempute taip ikaista, kad viskas ten apsilydo, ar kaip cia yra? ar cia tiesiog lempos atgyveno ir cia sutapimas, ar ka nors su elektra reiks daryt???

Man irgi panasiai. Avensis 2003m. Pernai po ilgos keliones, nudege H7 lemputes tvirtinimas, lempute siek tiek nukrito ir kiaurai korpusa pradegino... Pasikeiciau i DEPO.

Dabar ir kitos tas tvirtinimas nudege, bet kolkas graziai 4 tvirtinimo taskai tik.
Klausimas ar verta bandyt vezt kur nors, kad suklijuotu? Ar tiesiog keisti visa zibinta? Jeigu keisti tai ieskoti originalo padeveto (nudegs vel nes kaip suprantu cia beda?) ar keisti i DEPO?

Beje tos trumpos H7 daznai perdega, ar cia normalu?

asaka

Atsirestauravau as savo reflektorius pas xenonai.lt ir visiskai patenkintas. Prieš tai kaip kurmis vazinedavau nieko nematydamas dabar kitas reikalas. Jie patys sake kad kazkokiam pazystamam po 1 metu isarde zibintus kuriuose buvo sudeti juju restauruoti reflektoriai tai sake jokiu degimo - juodavimo pozymiu nematyti, tai yra vilties kad daugiau nei metai taip sviesoje vazinesim.B)

Tuziukas

pas mane orginalus xenon 2004m. Vaziuojant sviecia vienodai. Bet is priekio ziurint viena lempa atrodo jog nedega.ji toki parasojus,ir is lesio tox duslus svietimas yseina. Nezinau ko imtis? Nauja pirkti? Restauruoti?stikla keisti?siukslyne ieskot?nesuprantu, o tie reflektoriai ant xenon pries lesi stovi? Girdejau xenon lesiu neturi? Visi ta lempa pastebi, atsibodo, noriu susitvarkyti. Kazin gal paciam stikla megint nuimt?bet klausimas ka nuemes padarysi..

mmersass

CitataTuziukas parašė:
pas mane orginalus xenon 2004m. Vaziuojant sviecia vienodai. Bet is priekio ziurint viena lempa atrodo jog nedega.ji toki parasojus,ir is lesio tox duslus svietimas yseina. Nezinau ko imtis? Nauja pirkti? Restauruoti?stikla keisti?siukslyne ieskot?nesuprantu, o tie reflektoriai ant xenon pries lesi stovi? Girdejau xenon lesiu neturi? Visi ta lempa pastebi, atsibodo, noriu susitvarkyti. Kazin gal paciam stikla megint nuimt?bet klausimas ka nuemes padarysi..
//www.xenonai.lt restauruoja ir lesius :) klausiau sake lygtais 550lt
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

vincass

Citatammersass parašė:
CitataTuziukas parašė:
//www.xenonai.lt restauruoja ir lesius :) klausiau sake lygtais 550lt
Taip, restauruoja. Man ir atrestauravo. Džiaugiuosi. O tai ankščiau  priešrūkinės švietė geriau negu artimų xenonai ;)

Arturas

Idomu kokiu principu jie daro, ar dazo ar kazkaip kitaip padengia? Gal kam teko girdeti apie tokia firma? http://www.alsa-corp.lt/alsacorp/lutora_produkcija
Gal paciam reiktu meginti pasidaryti, manau dvigubai pigiau butu nei darytis firmoi.
Foto bus veliau :)

mmersass

CitataArturas parašė:
Idomu kokiu principu jie daro, ar dazo ar kazkaip kitaip padengia? Gal kam teko girdeti apie tokia firma? http://www.alsa-corp.lt/alsacorp/lutora_produkcija
Gal paciam reiktu meginti pasidaryti, manau dvigubai pigiau butu nei darytis firmoi.
kad tik paskuj nebutu dvigubai blogiau...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Kestutis777

Ooooo :) Jie ten daug visokiu pribombasu turi :D Gali is trumpuju padaryti BI xenon ;) Ta prasme, ijungus ilgasias, atsiveria tokios uzuolaideles ir trumposios pradeda sviesti kaip ilgosios ;) Va cia tai apsvietimas gaunasi ;)
Saunus tie vaikinai ;)
Ir kokybiskai daro ;)

niuniauskas

gal kas zinot kur klaipedoj galetu patikrinti ar reflektoriai neisdege, daug vaziuoju ir kazko pradejo trukti man sviesos, galvojau det ksenonus, pasiskambinau xenonai.lt tai sako pirma tikrinkis reflektorius :(
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Kestutis777

Negi nepasake, kaip tikrintis? Privaziuoji nakti prie sienos ir ziuri, ar tolygiai siena apsviesta. Jei yra kazkokiu tamsiu demiu, tai cia ir yra tos isdegusios demes reflektoriuje, kurios neatsvyti sviesos ;)

Edgaras

Pas mane tai vapsie jie zemen kazkaip sviecia...Aky prie pat lempos pridejus tada tik spygina...
Pirmadieni uzsirasiau i xenonai tai tikiuosi sutvarkis viska

Kestutis777

CitataEdgaras parašė:
Pas mane tai vapsie jie zemen kazkaip sviecia...Aky prie pat lempos pridejus tada tik spygina...
Pirmadieni uzsirasiau i xenonai tai tikiuosi sutvarkis viska

Jie tikrai gerai darbuojasi ;) Liksi patenkintas ;)

MindisZ

Sveiki, matau, kad kas antras Avensis su xenon turi problemu, ir nesvarbu facelift ar iki to. O ar nebandet cia niekas kreiptis i oficialu Toyota atstova ir paklausti, kaip koncernas, ir manau save gerbiantis, sprendzia si klausima??? Turetu keisti nemokamai ir pan.! Pas mane anksciau su MB elektroniniais stabdziais beda islindo, tai mersas viska nemokamai pakeite, nesvarbu, kad ne is ju pirkau salono, sake gamykla 10 metu garantija duoda ir isipareigoja keisti, jei tik kas. O cia kur tai matyta, faros 3 metu neatlaiko:|???

Edgaras

Noreciau dar karta padekoti xenonai.lt kolektyvui.
Puikiai sutaise reflektorius, sviecia gerai dabar :)
Geri berniokai dirba ten ;)