Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

unagi

CitataKestutis777 parašė:
Citataunagi parašė:
Citataumunas parašė:
Citatacigonas64 parašė:
2003 metu mano ratai,tikrai geri tie depo zibintai viskas normaliai susireguliavo ir apziura siemet ejau viskas ok,esu tikrai patenkintas:D

aha, kažkaip Depo visi giria ar bent nepeikia. o juokingiausia, kad jie pigesni už TYC. bent jau mano senienai.

Nieko nežinau nei apie Depo, nei apie TYC. Apžiūrą aš su savo originaliais xenonais praėjau be problemų, bet lyginant su kolegos VW Golfo xenonais, tai maniškis Avensis turėtų slėptis kažkur labai toli :( o metai abiejų panašūs. Tai gal ir atitinka visus privalomus reikalavimus, bet bent jau maniškis tai tikrai prastai šviečia kaip xenonui.

G.

Uzuojauta, Brol.... :( Kazkaip skaudu net, kai D-CATas toks pusaklis :( Sirdi spaudzia :(

Šiandien vakare sutemus ir lynojant teko šiek tiek pasivažinėti, tai dar kartą nusivyliau originaliais xenonais. Prieš tai važinėjau su Volvo V40 98 metų - paprastos šviesos švietė panašiai, kaip šitie xenonai. Labai tikiuosi, kad pas mane kokia problema yra, nes jeigu visi Avensiai taip šviečia... pradedu po truputį galvoti, ar tikrai Toyota geri automobiliai. Tikiuosi pas kitus kur kas geriau :)
life's too short to pick out the seed's

dtinas

pas mano avensi 2007 metu halogenai ir neturiu kuo skustis. Kai lenkiu kitas masinas tamsoje matosi, kad manojo avesio sviesos "permusa" daugumos kitu auto sviesas.

Kestutis777

Citatadtinas parašė:
pas mano avensi 2007 metu halogenai ir neturiu kuo skustis. Kai lenkiu kitas masinas tamsoje matosi, kad manojo avesio sviesos "permusa" daugumos kitu auto sviesas.
Na, as irgi pagalvojau, kad reiktu technikine pravaryti, ir grustis paprastus lesinius zibintus, o i juos xenon. Ir bus kazkas proto ribose padaryta... O per 2 metus, gal ir nebereikes tos auto.

Memelis

Aš taip ir pasidariau. Kitaip neįmanoma važiuot, o man naktimis tenka nemažai pavažinėt...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
Aš taip ir pasidariau. Kitaip neįmanoma važiuot, o man naktimis tenka nemažai pavažinėt...
O statei originalius zibintus ar taivanio?

Memelis

Pas mane taivanio stovi. Šiaip tai nemanau, kad aš ką nors akinčiau, dar niekada niekas nėra mirksėjęs ar ilgas įjungęs iš priekio važiuojant. Pas mane jau virš trijų metų , tik vieną kart lemputę perdegė, tai abi iškart keičiausi, kad ramu būtų ir atspalvis nesiskirtų. Prieš techninę apžiūrą išsiimu ir tiek reikalų. Avensiu kaip mano modelio iki facelift'o labai greit perdeginėja trumposios šviesos, ne vienas vargsta. Prastas žibintų aušinimas, smarkiai kaista. Tas irgi skatina sprendimų ieškot.    

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
Pas mane taivanio stovi. Šiaip tai nemanau, kad aš ką nors akinčiau, dar niekada niekas nėra mirksėjęs ar ilgas įjungęs iš priekio važiuojant. Pas mane jau virš trijų metų , tik vieną kart lemputę perdegė, tai abi iškart keičiausi, kad ramu būtų ir atspalvis nesiskirtų. Prieš techninę apžiūrą išsiimu ir tiek reikalų. Avensiu kaip mano modelio iki facelift'o labai greit perdeginėja trumposios šviesos, ne vienas vargsta. Prastas žibintų aušinimas, smarkiai kaista. Tas irgi skatina sprendimų ieškot.    
Na, lesiniai zibintai maziau akina nei paprasti...

Justas954

o kaip tuos apiplovejus susidet is kur kokia ju yranga gaut?

Kestutis777

CitataJustas954 parašė:
o kaip tuos apiplovejus susidet is kur kokia ju yranga gaut?
Jie buna automobilio koplektacijoje.... Papildomai nezinau ar kas deda....

Memelis

Aš tai galvojau, kad jeigu labai pradėtų policija kabinėtis, tai bent dangtelius užklijuoji ir ramu. Bent vizualiai atrodo, kad viskas OK. B) Tačiau manau, kad su tech. apžiūra bėdos prasidėtų. Dangteliai yra, reiškia turi veikti. Neveikia - trūkumas, važiuot taisyt. O ką ten taisyti, jeigu ten tik imitacija būtų... Taip ir prasideda. Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių. Prisimenu, vienas pažįstamas dar senai Pasatą turėjo nusipirkęs. Priešrūkiniai žibintai buvo išrudiję, ir nei jie švietė gerai, nei jų sureguliuot galėjo. Tech. apžiūros nepraeina. Tai jis nusispjovė, paėmė ir užpurškė juos juodais dažais. Buferis juodas, niekas nesimato. praėjo. Tiesa, tas buvo gal prieš 10 metų, šiandien jaučiu tokie bajeriai nepraeitų.

NNZ

praeina tie bajeriai su priešrūkinėm, arba išėmi paskui vėl susidedi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unagi

Kątik buvau Toyota atstovybėje dėl lempų, tai išvada - išdegę reflektoriai. Kažkas čia buvo rašęs, kad tik seniesiems Avensiams degė, deja. Nuo 2005 ar 2006 retesnė ta bėda, bet vistiek būna. Vat ir maniškiam išdegę. Keisti į naujus pas juos 1 žibintas 2'200 Lt :@

Kažkas čia buvo užsiminęs dėl lempų atnaujinimo - gal jau teko kam praktiškai išbandyti? 4tūkst kišti nesinori, tai ieškoti reikės išeities kokios tai.

Beje, labai paprasta patikrinti reflektorių išdegimo "laipsnį". Paimi popieriaus lapą ir laikai prieš lempą. Jeigu švietimo zonoje yra neapšviestas plotas - reflektoriams šakės. Pas mane vairuotojo dar šiek tiek mažiau, o keleivio, praktiškai nešviečia.

Tokia ta mano patirtis su Avensio xenonais... :@

Kestutis777

Citataunagi parašė:
Kątik buvau Toyota atstovybėje dėl lempų, tai išvada - išdegę reflektoriai. Kažkas čia buvo rašęs, kad tik seniesiems Avensiams degė, deja. Nuo 2005 ar 2006 retesnė ta bėda, bet vistiek būna. Vat ir maniškiam išdegę. Keisti į naujus pas juos 1 žibintas 2'200 Lt :@

Kažkas čia buvo užsiminęs dėl lempų atnaujinimo - gal jau teko kam praktiškai išbandyti? 4tūkst kišti nesinori, tai ieškoti reikės išeities kokios tai.

Beje, labai paprasta patikrinti reflektorių išdegimo "laipsnį". Paimi popieriaus lapą ir laikai prieš lempą. Jeigu švietimo zonoje yra neapšviestas plotas - reflektoriams šakės. Pas mane vairuotojo dar šiek tiek mažiau, o keleivio, praktiškai nešviečia.

Uzuojauta.... Reiks ir man taip pasitikrinti savuosius zibintus....
Iseitis butu Kasko... Slidu dabar kaiptik.... :D

unagi

CitataKestutis777 parašė:
Citataunagi parašė:

Uzuojauta.... Reiks ir man taip pasitikrinti savuosius zibintus....
Iseitis butu Kasko... Slidu dabar kaiptik.... :D

Þinok pirma mintis ir šovė į galvą apie Kasko :D Bet kažkaip nesugalvojau, kaip...

Tai ryt užrašiau pas xenon.lt - čia kažkas gyrė, tai surizikuosiu.. kai padarys, pranešiu ar kažkas pasikeitė (ir kiek pasikeitė) :)

giedrukas