Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Citatammersass parašė:
CitataGALLANT parašė:
Gal kas bandet susideti eagle eye i T25, kazin kaip atrodo. Kai pareis xenon is kitaicu, reiks ardyt lempas tvarkyti reflektorius, tai tuo paciu butu galima isideti.
Gal kas turit isardyta tokia T25 2003-2006m fara (halogenine), reiktu pamatuoti koks ziedas turetu detis.

Reikia to ziedo apie lesi vidinio ir isorinio diametro.
http://www.youtube.com/watch?v=AlIMLcPWF_w&feature=related va avensis su eagle eyes :)
gerai atroda

AVENSIS D4D CHIP

CitataTuziukas parašė:
Citatammersass parašė:
CitataGALLANT parašė:
Gal kas bandet susideti eagle eye i T25, kazin kaip atrodo. Kai pareis xenon is kitaicu, reiks ardyt lempas tvarkyti reflektorius, tai tuo paciu butu galima isideti.
Gal kas turit isardyta tokia T25 2003-2006m fara (halogenine), reiktu pamatuoti koks ziedas turetu detis.

Reikia to ziedo apie lesi vidinio ir isorinio diametro.
http://www.youtube.com/watch?v=AlIMLcPWF_w&feature=related va avensis su eagle eyes :)
gerai atroda
pigus bmw megdzoijimas;)beje nuo 2003-06m uzdesi tik veina zieda:p

GALLANT

Tai reik paziuret kaip atrodo, jei negraziai tai nedesiu isvis.
Tikrai nenoriu, kad mano masina butu panasi i vokiska slamsta.

Dariusno

Nu kagi, galiu ir as pasigirti, o gal greiciau pasiguosti. Lankiausi vakar Xenonai.lt Rezultatu likau nusivyles ir nepatenkintas. kaip nemaciau nakti su trumposiomis sviesomis, taip nematau. Na gal siektiek geriau,bet vistiek pestyji einanti kelkrasciu nutrenkciau. Vaziuojant mieste kaip ir viskas gerai, bet uzmiestyje kur nebera gatviu apsvietimo ir greitis didesnis su trumpomis praktiskai neimanoma vaziuoti. Ypac prasilenkiant su kitu transportu kai buna perjungiama is ilgu i trumpas belieka melstis,kad tuo momentu nevaziuotu kelkrasciu dviratininkas ar neitu pestysis. Sviecia ryskiai,bet tik po nosimi, kaip halogenai. Privazevus prie kito auto is galo mano sviesos vos apsviecia kitos masinos bamperi. Vaziuojant uzmiestyje kelio zenklus net keblu iziureti. Galvociau,kad nesureguliavo sviesu aukscio, bet pats maciau,kad kazka sukinejo pristume aparata prie zibinto. Kadangi esu klaipedietis i Vilniu neprivazinesiu, kad patikrintu mano pretanzija. Darbas geriausiu atveju vertas kokiu 200lt nedaugiau. beto isvazevus teko gryzti. Pastebejau,kad kreivai bamperi uzdejo, siules ties kapotu ir zibintais nevienodos. vaziuojant namo du kartus buvo nukritusi variklio apatine apsauga kuri del to liko apgadinta. matyk nepritvirtino taip kaip buvo.
 Kolektyvas ten dirbantis pasirode,labai mandagus, paslaugus. Matosi,kad ismokyti bendrauti su klijentais. Nuvykus ir palikus savo masina,man buvo pasiulyta ju masina (Smartas) kol bus taisoma mano, likau maloniai nustebintas. Manau dar pasikankinsiu, bet jauciu,kad per garantini laikotarpi as dar ten grysiu.
 Gal yra forume koks klaipedietis su Avensiu kuriam jau buvo restauruoti zibintu reflektoriai. Noreciau susitikti tamsiu paros metu,kad galeciau palyginti, o gal yra ir toks kuris nesiskundzia ir nerestauraves, butu idomu pamatyti.

Kestutis777

As restauravau ir likau patenkintas. Jei vistik vaziuosi pas juos dar karta, tai lik pas juos garaze ir pats stebek viska, kaip daroma. As buvau ir maciau savo akimis skirtumus, kaip iseme susvilusius reflektorius, kaip atrode atnaujinti. Uzjauciu, del nesaugumo jausmo. Lieka tik priesrukinius jungtis, ka as ir darydavau....
Dabar su Corolla Verso vazineju. Nors ir ne xenon, bet matomumas tai pasakiskas, palyginus su Avenciu.

Dariusno

Maciau ir as tuos isdegusius ir jau atrestauruotus reflektorius. jie ten ju visa deze prisikrove. isima senus ir sudeda jau atrestauruotus ,bet kitus, o mano atrestaurave sudes kazkam kitam. tai va as ir galvoju,kad sudina tu avensiu optika. dabar vienintele viltis dar pakelti spinduli auksciau. turiu dar dvi masinas : audi b4 ir sharana tai ju sviesos daug geriau sviecia nei apynaujes toyotos nors ir ne xenonai nors ir jau amzeli nugyvenusios, bet vistiek trigubai geriau.

Kestutis777

Tada kitas varijantas susimesti Hella modulius. Cia kazkas susidejo, is forumieciu. Liko labai patenkintas. Ten visa moduli pakeicia, Toyotos tik kausai lieka...
Labai keista, kas Toyota neatkreipe demesio i si defekta, pas Avensius. Tai turetu labai stipriai reitingus musti, kas liecia saugumo...

muncis

Kai rinkausi tap Avensio ir Verso, tai sviesos buvo vienas is faktoriu, lemusiu mano apsisprendima verso naudai :)
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

buksas

Kaip ir kazkada rasiau, manau neverta nieko ten restauruoti, jau abi lempas su isdegusiais reflektoriais pasikeiciau i DEPO, vazineju ir vargo nematau.. Paieskojus lempa nei 200 lt nekainuoja.... Sviecia gerai, kadangi naujos, ir atrodo geriau :) dar uz 10 lt susireguliavau auksti,irgi labai viskas paprastai, bijojau,kad gali nesireguliuot normaliai... Beje, pas mane dar abi lempos like su isdegusiais reflektoriais kazkur rusy, tai jei kazko is tu lempu kam nors reikes, parasykit...

kajima

Sveiki , norejau paklaust tu kurie pas xenon.lt reflektorius restauravo. Kaip dabar sviesos ar nejauciat kad po biski vel dingsta? Ypac kas seniau dejo. Dekui

Modka

Citatabuksas parašė:
Kaip ir kazkada rasiau, manau neverta nieko ten restauruoti, jau abi lempas su isdegusiais reflektoriais pasikeiciau i DEPO, vazineju ir vargo nematau.. Paieskojus lempa nei 200 lt nekainuoja.... Sviecia gerai, kadangi naujos, ir atrodo geriau :) dar uz 10 lt susireguliavau auksti,irgi labai viskas paprastai, bijojau,kad gali nesireguliuot normaliai... Beje, pas mane dar abi lempos like su isdegusiais reflektoriais kazkur rusy, tai jei kazko is tu lempu kam nors reikes, parasykit...
As irgi po nedidelio eismo ivykio buvau susidejas depo + xenon, super 4 metai praejo ir lempos kaip naujos atrodo, tik xenon po biski spalva keicia. Bet kiekvieno nuomone skirtinga :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

AVENSIS D4D CHIP

Citatamodka parašė:
Citatabuksas parašė:
As irgi po nedidelio eismo ivykio buvau susidejas depo + xenon, super 4 metai praejo ir lempos kaip naujos atrodo, tik xenon po biski spalva keicia. Bet kiekvieno nuomone skirtinga :)
o kad ilgosios i skirtingas puses sviecia arba i dangu tai nieko?:)nemaciau nei vienu depo zibintu kad butu normaliai ilgosios tiek ant avensiu tiek ant kitu auto modeliu(cia is asmenines patirties,pats turejau depo);)

Dariusno

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatamodka parašė:
Citatabuksas parašė:
o kad ilgosios i skirtingas puses sviecia arba i dangu tai nieko?:)nemaciau nei vienu depo zibintu kad butu normaliai ilgosios tiek ant avensiu tiek ant kitu auto modeliu(cia is asmenines patirties,pats turejau depo);)

I audi B4 po autoyvykio susidejau Depo. priestai buvo Bosch. tai depo sviecia idialiai ir daug geriau nei buvusios originalios. jau kokie 4-5 metai vazineju ir labai dziaugiuosi matomumu kelyje ko negaliu pasakyti apie Avensio originalius xenonus, meshlas paskutinis, tfu :)

Kestutis777

Prajuokinai Dariusno :D Ziauru nakti lekti i nezine, su savo D-CATu? :D
Man tai taip baisu buvo, kad net i priesrukinius xenonus susikises buvau :) Bet atrestauravus zymiai pagerejo :)

rumin

Citatamodka parašė:

Kokie buvo orginalus zibintai: ar paprasti, ar xenonai? Pas mane xenonai ir aukstis reguliuojasi automatiskai. Kaip bus su aukscio reguliavimu jei susideciau DEPO?
Toyota Avensis 2.2 D-CAT