Gesintuvo vieta

Pradėjo bosis, Rugpjūtis 20, 2009, 19:17:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

bosis

Nesugalvoju kur patogiausia įtaisyti gesintuvą. O gal yra speciali vieta, kurią pražiūrėjau?
Be to pasigendu avarinio ženklo. O gal irgi yra speciali niša (universalui) ?:(
facelift ;)

Giedrius34

Gesintuvas teoriskai pagal gaisrininku reikalavimus turetu buti itaisytas taip kad sededamas viaruotojo vietoje sugebetum ji pasiekt...
Ta prasme jei prispaudzia tave ir uzsidega masina, tipo ale galetum uzsigesint...
Bet cia tik teorija, praktikoje dazniausiai tas daiktas guli kazkur bagazineje...
ტოიოტას გამძლე

ketvirtasis

"Pakapstyk" prie atsarginio rato, ten turėtų kažko būti. Jei perekūpas neišėmė.

donisk

Pas mane un iversalas, tai gesintuvas buivo itvirtintas priekyje po keleivio sedyne. Yra toks metalinis specialus laikiklis nedideliam gesintuvui.

bosis

po keleivio sedyne priekyje - elektros varikliukai ir laidai...:(

Na o kaip su avariniu ženklu? Gal toyotos firminis kur nors turėtų būt įkištas?
facelift ;)

NNZ

jei pas tave gesintuvas su laikikliu tai išsigręžk skyles keleivio pusėj ten šalia sėdynės ir isidėk. O gale nėra 2 dirželių prie galinės panelės ten kur jau buferis kabinas avariniam ženklui prikabint?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

zally

Gesintuvas ir ženklas pas mane spec dėkle, kuris prilimpa prie galinių sėdynių arba bagažinės šoninių apmušalų.Laikosi gerai.Tačiau gesintuvo nesivežioju - baisiai daug sveria , o ir naudos iš jo. Va klausimas, ar policija mane nubaus kai jo neturiu?
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

mind

Citatazally parašė:
Gesintuvas ir ženklas pas mane spec dėkle, kuris prilimpa prie galinių sėdynių arba bagažinės šoninių apmušalų.Laikosi gerai.Tačiau gesintuvo nesivežioju - baisiai daug sveria , o ir naudos iš jo. Va klausimas, ar policija mane nubaus kai jo neturiu?

Anksčiau, tai pirmas klausimas buvo- vaistinėlė, gesintuvas, avarinis?:D
Dabar paskutiniu metu- gėrei?:D
Mano gesintuvas po kojom prie sėdynės- pripratau.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Edvatronas

Citatazally parašė:
Zinoma gali nubausti...
Be to gesintuvas tikrai manau 1 reikalingumo daiktas automobilyje...
Kaip pamaciau kaip greitai sudega auto... o po ranka nera gesintuvo... ;)

MantasT

Yra mašinoje ar nėra gesintuvas, tai nepakeis nieko (gaisro atveju). Pyliausi degalinėje kurą, kuomet už 200 m prie sankryžos sustojusioje mašinoje, variklio skyriuje pradėjo rūktu dūmai. Keleiviai klykdami iššoko, vairuotojas atsidaręs dangtį dar bandė gesinti, bet tik pšššš ir baigėsi tas gesintuvėlis. Išgelbėjo atbėgęs degalinės darbuotojas su savo didžiuliu balionu. Atvykusi gaisrinė tik dar papildomai palaistė užgesintą gaisrą. išvada - vežiotis reikia. Psichologiškai geriau jausiesi, bet rimtesnio gaisro atveju, turėsi pasikliauti kitų pagalba.

NNZ

na tai gerai, o iš kur kelyje aplinkinių pagalba, kai visi galvoja, kad gesintuvas nereikalingas ;). Jis tikrai nemaišo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

CitataMantasT parašė:
 atsidaręs dangtį dar bandė gesinti, bet tik pšššš ir baigėsi tas gesintuvėlis. Išgelbėjo atbėgęs degalinės darbuotojas su savo didžiuliu balionu.

Todėl taip ir būna, kad nenori vežiotis gesintuvo, tai "dėl šventos ramybės" nusiperka "dezodoranto" ir džiaugiasi, kad policija jo nenubaus- gi aš turiu gesintuvąąą:D.
Pas mane po kojom 2 L - na šiek tiek saugiau jaučiuosi:D.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ketvirtasis

Dviejų litrų, ar padės? Vat pas mane 6-įų ir tai klausimas.
Teko matyti kaip mašina degė ir žmogelis netekęs vilties tik vertingus daiktus iš mašinos traukė. Tikrai baisus vaizdas, geriau kelis litus sumokėti ir nusipirkti padorų daiktą.
Beje prie manojo gesintuvo prisikabino per tech apžiūrą: per didelis, nepritvirtintas. Raminkis sakau, gesintuvo dydis nėra apibrėžtas "reglamente", o pritvirtinti tokį "monstrą" nėra galimybių. Praleidio

pauliusdd

Su 6-u litru jau gali ir traktoriu gesinti.
टोयोटा इस बल.

ketvirtasis

Citatapauliusdd parašė:
Su 6-u litru jau gali ir traktoriu gesinti.
Berots matei per GM