Del priekinio zybinto

Pradėjo casio33, Sausis 10, 2016, 10:13:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

Zaroliz

Kai nusipirkau, rasojo ir pas mane, po pažiūrėjau, kad dangtelis šone padėtas, tai jau porą metų viskas gerai

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ipatingasss

Sveiki, nenoredamas kurti naujos temos parasiau i sita. Problema kad ziauriai rasoja priekiniai zibintai, vienas labai, kitas  biski, kiek ziurejau, tai lyg ir dangteliu laikykliai nlb sandarus (isluze keli laikikliai), gal kas zino is kur gauti kitu? nes kiek ieskojau tai nera, tik lempos, bet gal kasturi, ar zino is kur gauti? Ir klausimas, - ar tikrai nesandarus dangtelis gali duoti tiek dregmes? aciu kolegos uz atsakymus

slashas

Citata iš: ipatingasss Įrašytas Gruodis 13, 2017, 21:00:07 PM
Sveiki, nenoredamas kurti naujos temos parasiau i sita. Problema kad ziauriai rasoja priekiniai zibintai, vienas labai, kitas  biski, kiek ziurejau, tai lyg ir dangteliu laikykliai nlb sandarus (isluze keli laikikliai), gal kas zino is kur gauti kitu? nes kiek ieskojau tai nera, tik lempos, bet gal kasturi, ar zino is kur gauti? Ir klausimas, - ar tikrai nesandarus dangtelis gali duoti tiek dregmes? aciu kolegos uz atsakymus
Taip dangteliai įtakoja, įkaista lempa ir turi rasos tašką. Perdaug drėgmės papuola per nesandarų dangtelį.

arunaskeras

Tikrai taip nes pazystamu avensiui irgi rasojo kol pasikeite dangteli. Sake sunkoka juos gauti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

ipatingasss

o galkas turi/ar zino is kur juosgauti?

slashas

Citata iš: ipatingasss Įrašytas Gruodis 13, 2017, 21:49:14 PM
o galkas turi/ar zino is kur juosgauti?
Tik laužyne nuo daužtų lempų.

kudikis

Pas atstova,ne kosmosa kainuoja

slashas

Citata iš: kudikis Įrašytas Gruodis 13, 2017, 22:23:04 PM
Pas atstova,ne kosmosa kainuoja
Ar tikrai įmanoma tik dangtelius įsigyti? Kokia kaina?

kudikis

Tikrai taip,pries pora metu Kaune apvaziavau  apie 5 srotus-lempu yra,dangteliu nera.Uzsakiau pas atstovus Kaune, kainavo apie 8 eurus.

kudikis

Meluoju  :V , 17 eurus-sios temos pirmam puslapyje yra mano postas.

slashas

Nes aš kiek auto turėjau, tai lempų dalių atskirai nebūdavo, tik komplektas sh lempa pačia...

bbd336

pas mane dešinio žibinto dangtelio laikiklis nulūžęs, ką tokiu atveju daryt?

slashas

Citata iš: bbd336 Įrašytas Gruodis 16, 2017, 00:56:14 AM
pas mane dešinio žibinto dangtelio laikiklis nulūžęs, ką tokiu atveju daryt?
Nusipirkti naują, sakė yra ;)

bbd336

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 16, 2017, 09:35:43 AM
Nusipirkti naują, sakė yra ;)

patikslinu, pats dangtelis yra sveikas, bet nulūžęs yra žibinto tvirtinimas (auselė), į kurį įsistato dangtelis. ten yra vientisa plastmasinė žibinto dalis, ją galima atskirai nusipirkti ir pasikeist?

slashas

Citata iš: bbd336 Įrašytas Gruodis 16, 2017, 11:47:52 AM
patikslinu, pats dangtelis yra sveikas, bet nulūžęs yra žibinto tvirtinimas (auselė), į kurį įsistato dangtelis. ten yra vientisa plastmasinė žibinto dalis, ją galima atskirai nusipirkti ir pasikeist?
Deja tokiu atveju tik visa lempa, galima nebent plastmasės gabalėlį lituotį ir taip pačiam pasidaryti "auselę".