Saugikliai

Pradėjo robertas1993, Sausis 24, 2016, 17:39:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Sveiki, gal kas zino, ar pas yarius pirmukus yra tolimu sviesu saugikliai? Pas mane is vairuotojo puses nesviecia tolimos sviesos nesvarbu ar gera ar negera lempute bet artimos svescia kuo puikiausiai :) neuzilgo reiks varyti tech. apziura tai teks patvarkyti zibinta kuo skubiau :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Kad man atrodo kad saugiklis tas pats tiek artimom tiek tolimom šviesom,skirstomi jie tik į kairės ir dešinės pusės...Gal būt lizdas išdegęs ar laidus pelės nukramtė :think: ,čia reik žiūrėt,tikrint.Nors šiaip gal kas ir geriau žino nei man atrodo
E

robertas1993

Bet gan idomiai artimos sviecia o tolimos ne, ir is vairuotojo puses... :think: galvojau gal brokuotos lemputes bet ne su testeriu matuojant jos geros...
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

O siaip kaip vadinasi tolimos ir artimos sviesos saugiliai sutrumpintai?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Dar pridursiu kad fiske pakeista kur lempute isistato, nes apsilydes, tokia i kose pavirtusi fiske originali, ir dar ta fiske nauja ir spejo siek tiek apsilydyti... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Gal kas turi yario artimu ir tolimu sviesu schema? Problema labai didele... fiske jur pasijungia lempute gera, saugiklis nesudeges... beje zibinto artimos ir tolimos sujungta i viena saugikli :) reik ieskot giliau...kur matosi laidai, tvarkingi, jokios peles apgriauztos  vietos nera
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ginciavas

arunaskeras

Teks prijungti nuo kitos puses jei nerasi galu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

robertas1993

kur ta rele randas ir kaip vadinasi ta rele? :)  o kad pajungt is vienos lempos kita lempa nelabai noriu, nes gali uztrumpint man viska, ir taip pora kartu uztrumpino tos priesrukines lempos esancios gal. bamperyje, aciu dievui kad toliau jau nebedaro... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

zodziu vis nerandu kur ta rele kuri atsakinga uz sviesas tolimas... :-{ kas keisciausia kad viena saugikli sviesu isemi ir ijungi tolimas sviesas tada abudu zibintai pradeda sviesti bet silpnai.... zodziu per mase ateina itampa.... :( gal zino koki servisa kur pazista toyotas labai gerai ir atsakingai dirba? Girdejau ''latransa'' servisas yra ar ne?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

bladas

Nežinau, kaip LATRANSA, bet talkovas autoelektrikas tau tikrai padėtų

robertas1993

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 28, 2016, 19:36:41 PM
Nežinau, kaip LATRANSA, bet talkovas autoelektrikas tau tikrai padėtų

Jis patikimas?, nepridarys dar didesniu porblemu?  :) dar kas man svarbu, atrasti ta rele, gal ta rele durniuoja arba mase salia jos atsisuko... :) jis randasi Vilniuje?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ginciavas

Parsisiųsk manualą, ten turėtų but elektros schemos.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1730088

bladas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Sausis 28, 2016, 19:49:13 PM

Jis patikimas?, nepridarys dar didesniu porblemu?  :) dar kas man svarbu, atrasti ta rele, gal ta rele durniuoja arba mase salia jos atsisuko... :) jis randasi Vilniuje?

:) Nesupratai manęs, tau reikia Vilniuje  ieškoti patikimo, suprantančio savo darbą autoelektriko

MAIKIS

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Sausis 28, 2016, 19:33:49 PM
zodziu vis nerandu kur ta rele kuri atsakinga uz sviesas tolimas... :-{ kas keisciausia kad viena saugikli sviesu isemi ir ijungi tolimas sviesas tada abudu zibintai pradeda sviesti bet silpnai.... zodziu per mase ateina itampa.... :( gal zino koki servisa kur pazista toyotas labai gerai ir atsakingai dirba? Girdejau ''latransa'' servisas yra ar ne?
atlek padarysim ;-)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt