Tepalo dingimas ir mažas galingumas

Pradėjo Oplia, Rugpjūtis 28, 2017, 20:12:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Oplia

Sveiki, iškilo tokia problema su 2.0 108kW (Benzinas-Dujos), kad dingsta tepalas. Tepalo dingimas pasireiškia nesistemingai, kartais tepalo lygis stovi vienodas, o kartais stipriai krinta, Nuo tepalų keitimo pravažiuota 5000 km ir supilta papildomai apie 3,5l tepalo. Išorinio varvėjimo ar palašėjimo nėra, gal žinote kur galimą problemą? :) Taip pat kreipiantis į tokio variklio savininkus, būtų įdomu sužinoti, kaip reikalai su variklio trauka, nes tikrai neatrodo kad manoji turėtu tuos 108kW.  :-]

augisz

Gali but voztuvu gumeles, ziedai. Visa tepala sudegina, todel ir nesimato pozymiu.

Oplia

Pirma mintis ir buvo apie vožtuvų gumeles, turbūt teks nuo to ir pradėti. Gal kas patartumėt gerą meistrą tam atlikti Kaune, Klaipėdoje?

dainilandija

Sveiki, pas mane panašiai, nedumija nelaša, bet suvalgo, kw pamatuoti negaliu bet kartais trukčioja ir silpnokai traukia. žvakės pakeistos, kuras normalus.

slashas

Citata iš: dainilandija Įrašytas Rugpjūtis 29, 2017, 15:49:15 PM
Sveiki, pas mane panašiai, nedumija nelaša, bet suvalgo, kw pamatuoti negaliu bet kartais trukčioja ir silpnokai traukia. žvakės pakeistos, kuras normalus.
Kokios žvakės? Nes šitam varikliui realiai tik denso SKBR11 ir atitikmenys tinka, plius karterio ventiliacinį vožtuvą tikrinkis, pas mane buvo užstrigęs ir pastoviai uždarytas, tad kildavo krateryje slėgis, alyvą valgė tik autostradoje ir tai nepasakyčiau, kad daug, koks 200ml 1000+km, dabar kaip įkalta ;)

Oplia

Slashas, kur tiksliau rasti ta ventiliacini voztuva ir kaip tikrinti bei tvarkyti? :)

slashas

Citata iš: Oplia Įrašytas Rugpjūtis 29, 2017, 18:58:00 PM
Slashas, kur tiksliau rasti ta ventiliacini voztuva ir kaip tikrinti bei tvarkyti? :)
Ant vožtuvų dangtelio iš įsiurbimo kolektoriaus pusės, išsukus jį lauk pakračius turi girdėti šratą viduje judantį, plius su kokiu carb cleaner prapurkšti ir išvalyti, po to dar tikrinti ar į įsiurbimo kolektoriaus pusę lengvai su burna pučiasi, o iš kolektoriaus pusės ne.
Va video kas kur ir kaip:
https://youtu.be/wuGgwbwPqNk

dainilandija

nu geras, tai po tokios procedūros tepalo nevalgys?

slashas

Citata iš: dainilandija Įrašytas Rugpjūtis 29, 2017, 21:24:21 PM
nu geras, tai po tokios procedūros tepalo nevalgys?
Na jei jis kaltininkas tai sumažės ;)

dainilandija

O darei kaip video, taip pat ir dejai teflono? atsukant negalėčiau nulaužti?

slashas

Citata iš: dainilandija Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 10:00:06 AM
O darei kaip video, taip pat ir dejai teflono? atsukant negalėčiau nulaužti?
Nedėjau jokio teflono, ten pakankamai ilgais sriegis ir nėra tokio slėgio, kad pro šoną pūstų ar atsisuktų...
Valiau kaip video, na jei labai užkepęs tai yra tikimybė nulaužti, bet blogiausiu atveju dangtelį pasikeisi. Šiaip man nesunkiai atsisuko ;)