Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Skrajunas

CitataHenris parašė:
CitataSkrajunas parašė:
Kur galima rasti 2-os kartos Avensių techninius duomenis išskyrus auto.ru?
//www.auto.ru
Būtent wwwauto.ru aš ir radau tokius duomenis , gal sakau ten kokia klaida įvelta , kad D4D 2,2 110kW mažiau sunaudoja kuro , negu D4D 2,0 .

dtinas

tame auto.ru yra netikslumu. Pagal si tinklalapi avensis 2,2 d4d 110 kw mieste turi imti 6,5 l dyzelino.. skamba neblogai, o tuo paciu varikliu corola verso mieste pagal juos 8,3 l/100 km :D

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
tame auto.ru yra netikslumu. Pagal si tinklalapi avensis 2,2 d4d 110 kw mieste turi imti 6,5 l dyzelino.. skamba neblogai, o tuo paciu varikliu corola verso mieste pagal juos 8,3 l/100 km :D
karoce nesvaigit su tais auto ru pas mane rodo6,1-6,5ltr.realiai6,8-7,2ltr.pas kolega tas pats su 2,2d4d imant vidurki 50% mieste 50% uzmiestyje,na jeigu daugiau uzmiestyje tai realiai 6ltr(galbūt),paimkit ir paskaičiuokit kiek km nuwaziuosit realiai max prawaziuosit su baku ne daugiau  800km iki lemputes

Henris

Puslapiai gali ir nemeluot, cia tas pats kaip lyginti 2003 avensi su 2007 avensiu, tas pats variklis su tiek pat kw sues maziau, nes tarkim einant metam variklis tokis pat, bet patobulinta ipurskimo sistema, arba oro padavimas. Del variklio galingumo yra irgi niuansu, kitam 1,3l variklis suvalgys daugiau nei tarkim 1,8l, vien del to, kad 1,3l variklis buvo daugiau smaugiamas, bandant dinamiskiau vazinet, o galingesniam varikliui, nereikia tapkes mint iki dugno, kad greitai pasiekt ta pati greiti kaip su mazos kubaturos motoru.
Buna idomiu zmoniu, kurie nusiperka auto su 1,0 varikliu ir galvoja kad mazai valgys, o tarkim vazineja pagrinde trasoj, paskui guodziasi, kodel toks mazas variklis valgo 8-9l/100km.
Beje kai ziurejau sau pirkt auto, po to gailejausi, kad nepasiemiau 2,2l nes sanados skirasi tik puse litro, o 2,2 motore yra pliusu, stovi grandine ir galingumas didesnis (na retkarciais pasitaiko, galvos tarpines problemu).
Aisku cia tik mano tokie samprotvaimai, bet jei variklis mazos kubaturos, tai nereiskia, kad jis valgys mazai, velgi priklauso nuo to kaip bus eksploatuojamas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Aurimas

CitataHenris parašė:
Aisku cia tik mano tokie samprotvaimai, bet jei variklis mazos kubaturos, tai nereiskia, kad jis valgys mazai, velgi priklauso nuo to kaip bus eksploatuojamas...

Jokie cia samprotavimai, o taip ir yra istikruju, tik ne visi tai zino ir supranta.

Virgelis

CitataHenris parašė:
Puslapiai gali ir nemeluot, cia tas pats kaip lyginti 2003 avensi su 2007 avensiu, tas pats variklis su tiek pat kw sues maziau, nes tarkim einant metam variklis tokis pat, bet patobulinta ipurskimo sistema, arba oro padavimas. Del variklio galingumo yra irgi niuansu, kitam 1,3l variklis suvalgys daugiau nei tarkim 1,8l, vien del to, kad 1,3l variklis buvo daugiau smaugiamas, bandant dinamiskiau vazinet, o galingesniam varikliui, nereikia tapkes mint iki dugno, kad greitai pasiekt ta pati greiti kaip su mazos kubaturos motoru.
Buna idomiu zmoniu, kurie nusiperka auto su 1,0 varikliu ir galvoja kad mazai valgys, o tarkim vazineja pagrinde trasoj, paskui guodziasi, kodel toks mazas variklis valgo 8-9l/100km.
...
Palyginimas iš mano praktikos: Toyota COROLLA E101, 1,33L, 65kW (1050kg) ir Toyota Avensis-I , 1,8L, 95kW (1300kg).
Toyota COROLLA kuro sąnaudos užmiestyje apie 6-7,5l,  prie 90-120 km/h, virš 120 km/h  (iki 140km/h) žymiai išauga. Mieste vidutiniškai naudojo apie 8,5 l/100 km. Metinis vidurkis pagal užpiltą kuro kiekį ir nuvažiuotus km ~7,5l/100 km.
Toyota AVENSIS  kuro sąnaudos užmiestyje apie 6,5-7,5l, prie 90-120 km/h, virš 120 km/h (iki 140km/h) sąnaudos auga, bet ne taip žymiai kaip COROLL'os . Mieste vidutiniškai AVENSIS naudoja apie 9l/100 km (žiemą per šalčius ir spūstis buvau pasiekęs ir 11l/100km). Metinis vidurkis pagal užpiltą kuro kiekį ir nuvažiuotus km ~8,0l/100 km.
Iš praktikos gavosi kažkur apie 0,5l skirtumas COROLLA naudai, tačiau AVENSIS apie 30proc. sunkesnis, kita vertus dinamiškesnis, komfortiškesnis, talpesnis. Man asmeniškai tas 0,5l/100 km neatrodo daug, nes už jį turi visai kitą komforto lygį ir tiesiog "daugiau mašinos".
Virgelis

Memelis

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gisas

nejau šitų buvo ir visais varomais ratais? :o skelbime tai tikriausiai suklystas variklis? kiek zinau 2,4 dyzelių nebuvo tik benzinai?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

arytis

Čia aiškiai benzinas, nes ir automatai tik benzinai buvo. O dėl visų varomų irgi nesąmonė.

gisas

Citataarytis parašė:
Čia aiškiai benzinas, nes ir automatai tik benzinai buvo. O dėl visų varomų irgi nesąmonė.
jeigu realiai būtų gaminamas toks variantas(135kw dyzelis su visais varomais), manau būtų visai smagus automobiliukas
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

ir dar vienas klausimas iškilo. Kodėl nebegamino avensis verso ir kas jį pakeitė? man tai vienas iš gražiausių tyoyta vienatūrių
Avensis '04 2.0D-4D

arytis

Citatagisas parašė:
ir dar vienas klausimas iškilo. Kodėl nebegamino avensis verso ir kas jį pakeitė? man tai vienas iš gražiausių tyoyta vienatūrių

Avensį Verso ir Corollą Verso dabar pakeitė Verso. Nežinau priežasčių, bet Toyota pasiliko tik prie Corollos V, O dabar tiesiog Verso, kaip minėjau.

gisas

Citataarytis parašė:
Citatagisas parašė:

Avensį Verso ir Corollą Verso dabar pakeitė Verso. Nežinau priežasčių, bet Toyota pasiliko tik prie Corollos V, O dabar tiesiog Verso, kaip minėjau.
išvaizda tai verso niekada neprilygs avensiui verso(mano nuomone)  :(
Avensis '04 2.0D-4D

Skrajunas

Kiek skaičiau šį forumą susidariau nuomonę , kad silpniausios Avensių vietos yra plaukiojantis smagratis ir trumpų šviesų žibintai nekokybiški ,ar tai būtų xenonai ar halogenai .:(

Henris

Citatagisas parašė:
Citataarytis parašė:
jeigu realiai būtų gaminamas toks variantas(135kw dyzelis su visais varomais), manau būtų visai smagus automobiliukas
Toks visai smagiai ir kura valgytu :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019