Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

waldosius

na del saab 93 tai negaliu palyginti, nes nesu vaziaves . siandien atkreipiau demesi i apsukas ir trauka, irgi nieko panasaus.  tad manau kai susitvarkysi auto pilnai , atsiras ir dziaugsmas isigijus toyota :D

Singer

CitataAndriusA parašė:
...vaziuojant su avensiu labai mazai info gauni is vaziuokles... na ne info apie duobes turiu omenyje, bet pati jausma kai tiksliai zinai kada prasides
uznesimas posukyje, kada startuojant prades prasisukti ratai, sunkiai nuspejamas stabdymo kelio ilgis...
Čia gali ir nepajust, VSC, TRC ir ABS dirba savo darbą ;) .

Memelis

Siaip tai del varikliu - tai Toyotas dyzeliai yra vieni is tyliausi. Cia ne vieno mano nuomone, yra tai ir draugai sake, kurie turi kitas dyzelines auto. Apdaila - skonio dalykas. Taciau tikrai zinau, kad ir kitas mano auto bus Toyota, nors... nebent i Lexus iskeisciau B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AndriusA

CitataSinger parašė:
Čia gali ir nepajust, VSC, TRC ir ABS dirba savo darbą ;) .

na as snekejau apie ta informacija kai sios sistemos dar neaktyvuojasi.
O stai kas maloniai nustebino tai VSC, nes su Avensiu tikrai jauciasi kaip jis dirba (girdisi kaip suklapsi stabdziu paskirstymo voztuvas ar kaip jis ten vadinasi, o taip pat apciuopiamai jauciasi automobilio trajektorijos pasikeitimas), kai tuo tarpu su kitais auto nepavykdavo to pajusti.
ne viskas taip blogai kaip as cia nupiesiau anksciau :p

AndriusA

CitataMemelis parašė:
... nebent i Lexus iskeisciau B)
he he .... ka as ir sakau: ismeskit standartine panele is avensio ir idekit Lexus'o....tuomet nieks nenukonkuruos sito auto :D

Memelis

Gal as ir senamadiskas pasirodysiu, bet nesuprantu, kodel tik vieintelis Lexus IS modelis dyzeliuka turi. Keista, kad Toyota nepadaro kokio 3.0 D-CAT kad ir GS ar RX. Bent kol kas tie hybridai man dar nera priimtini pagal kainos ir ekonomiskumo santyki, tikrai nusileidzia dyzeliniams auto.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Memelis: uztenka paziuret i Lexus kainas, jei perki toki auto buk malonus turet pinigu ir benzinui :) Tik as vadinu zmones teisiogiai DEBILAIS, kurie nusiperka auto kainuojanti virs 100k ir isideda dujas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

wikcia

Gal visai ne i tema, bet nuo kuriu metu avensiai eina su grandine. ziurint i ateiti vis del to reiketu mastyt apie auto su grandine, o ne su dirzu. Kiek teko girdet is meistru, kad daugelis markiu grizta prie grandiniu.

Henris

man rodos ne nuo metu priklauso, o nuo variklio tipo, tik bijau sumaisyt ar 2,2 D4D ar 2,2 Dcat su grandine..
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kalapiziukaz

abudu su grandinem, bei face liftinis 2.0 avensis taip pat su grandine.

Angelinio

pas mane 2007 m 2,0l D4D dyzelis 6 begiu irgi su grandine

Renis

Angelinio, kaip vaziuoja tavasis 2.0 ? Uztenka sveikatos 6 begiui?  ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

mmersass

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
kam mazai galios galime pacipuoti:)
ir kiek tas malonumas kainuoja? :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw