Toyota Avensis 2.0 D4 1AZ-FSE Stag 400 DPI

Pradėjo maaz, Lapkritis 02, 2017, 15:02:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

maaz

na pas mane maždaug dvigubai į pliusą... Bet tik kai karšta, o šalta apie nulį. Jaučiu koks daviklis meluoja truputį...

maaz

Būtų dar labai įdomu pamatyti šalto variklio:) (na kai jau reguliuojama pagal lambda sensorius). Jei dar neužknisau :D

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 06, 2017, 21:38:50 PM
Būtų dar labai įdomu pamatyti šalto variklio:) (na kai jau reguliuojama pagal lambda sensorius). Jei dar neužknisau :D
Rytoj ;)

maaz

ok, ačiū :)

Šiaip dar rašo kad norint diagnozuoti kažką naudojantis trimais, reikia matuoti ant idle ir 2500 rpm. Reiks pasibandyt, Bet man labai įdomu ar ir pas kitus esant šaltai trimai mažesni:)

slashas

maaz

slashas

Na viena iš lambdų jau "pavargusi" lėčiau ciklina, bet dar žiūrėsime ar būtina keisti. Ps pas tave atbulinis irgi toks "ilgas", kad sunku į Pvz kokią įkalnę atbulomis važiuoti, kažkaip nepatinka, labai jau sankabą reikia drožti...

maaz

Nepasakysiu, automatas pas mane, sankabos nedrožiu :D

maaz

Atrodo kažkada klausiau, bet gal tik dežavu: Gal kas turi šio avensio elektros schemas kur šviesų jungiklis būtų su "auto" funkcija? Paruski niepanimajieš, tai jei kažkas randate atsiuskite su puslapiu nurodymu:) Ačiū:)

maaz

O beja, pas mane vieną šį variklį taip "ilgai" starteriu sukt reikia, kad užsikurtų (tiek šiltą, tiek šaltą)? Toks vaizdas kad įpurškimas užlaikomas. Gal čia kažkokia D4 savybė?

Sukti reikia apie 1 sekundę. Žinau, tai ne daug, bet aš prates prie to kad pagalvoji apie starterį ir jau burzgia :D Na visos ankstesnės iš pusės prasukimė ejo:)

Tiesiog įdomu ar ir kitiems taip:)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 28, 2017, 09:04:21 AM
O beja, pas mane vieną šį variklį taip "ilgai" starteriu sukt reikia, kad užsikurtų (tiek šiltą, tiek šaltą)? Toks vaizdas kad įpurškimas užlaikomas. Gal čia kažkokia D4 savybė?

Sukti reikia apie 1 sekundę. Žinau, tai ne daug, bet aš prates prie to kad pagalvoji apie starterį ir jau burzgia :D Na visos ankstesnės iš pusės prasukimė ejo:)

Tiesiog įdomu ar ir kitiems taip:)
Tas pats, man toks vaizdas, kad visų toyotų starteriai tiesiog silpnoki, nepriklausomai nuo variklio. Plius akumuliatorius silpnas tokiam auto, pas mane 480A, tai sakyčiau labai mažai.

maaz

Nesiskundžiu starteriu:) Bolio corola eina "iš pusės apsukimo". Manau čia D4 kažkoks niuansas:)

slashas

Pakrausiu akumuliatorių, tada pasakysiu kaip ;)

maaz

Na įdomu, bet abejoju kad padės. Ir ką tik užgesinta taip kuriasi:) O tada akumas būna ką tik pripūstas energijos, tai net jei nelaiko, tai turi jos pakankamai:)