RAV4 AA ir AC upgrade

Pradėjo Dalius7, Rugpjūtis 31, 2020, 12:07:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dalius7

Panašu, kas internete jau vaikšto AA ir AC upgrade'as RAV4.

Suprantantiems rusiškai: https://www.youtube.com/watch?v=QaxAfxtH-rE&feature=youtu.be
Ten yra ir nuorodos į Upgrade pack'ą.

Iš aprašymo atrodo, kad įrenginiams be navigacijos atnaujinti labai paprasta, o su navigacija yra šioks toks hemorojus.
Tai ką, bandome? :)

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 12:07:08 PM
Panašu, kas internete jau vaikšto AA ir AC upgrade'as RAV4.

Suprantantiems rusiškai: https://www.youtube.com/watch?v=QaxAfxtH-rE&feature=youtu.be
Ten yra ir nuorodos į Upgrade pack'ą.

Iš aprašymo atrodo, kad įrenginiams be navigacijos atnaujinti labai paprasta, o su navigacija yra šioks toks hemorojus.
Tai ką, bandome? :)
Nu, labai gundanciai atrodo...
Toyota Baltic pasake:
- Lietuvoje planuojama pradeti diegti nuo spalio pabaigos-lapkricio pradzios;
- Visiems 2019 metu RAV4 retrofitas bus prieinamas;
- Ar kainuos ir kiek - teirautis atstovybeje.

Dalius7

Išbandžiau, veikia  :D

Užtrunka viskas ~10 min. (tik primenu, kad pas mane multimedia be standartinės navigacijos)

Šiaip veikia ir "Google assistant" (Ok, google), ir navigacijos balsas nenumuša radijo/spotify. Instaliuojasi viskas sklandžiai.
Vienintelis dalykas ką teko atstatyti po upgrade - iš naujo užsetinti skambinimo "Favorit" mygtukus.

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 14:41:21 PM
Išbandžiau, veikia  :D

Užtrunka viskas ~10 min. (tik primenu, kad pas mane multimedia be standartinės navigacijos)

Įmetu kelias nuorodas į nuotraukas, nes nuotraukos kažkodėl neįsideda:

https://photos.google.com/photo/AF1QipN4ppidbkV4baad_HNAUd3OdySAqrwbADfckXAa

https://photos.google.com/photo/AF1QipMfV5hYutPOFD3JTdTAqMeuBn2VIiYP4T2lVhde

https://photos.google.com/photo/AF1QipP5UcvX8UiGMLukWOYB7sVIi8pc9k9mqRj7S3Za

https://photos.google.com/photo/AF1QipP3wQqCMmdWaO4THmBoS_Sdsyk_6fddfrFjmAmW

Šiaip veikia ir "Google assistant" (Ok, google), ir navigacijos balsas nenumuša radijo. Instaliuojasi viskas sklandžiai.
Vienintelis dalykas ką teko atstatyti po upgrade - iš naujo užsetinti skambinimo "Favorit" mygtukus.
Nu super. Viska darei pagal instrukcijas is video?
Mane tik domina ar sitas kolchozas nepakenks garantijai? Nors raso komentaruose, kad cia softas 2020 RAVu  :D
Siaip pats dar palauksiu iki lapkricio (jei kantrybes uzteks), paziuresiu ka oficialai sakys. Jei vis atidelios - pasikeisiu (jei garantijai nekenkia).
Ir dar, mano OnePlus3 nemato Android Auto Google Play..

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 15:39:01 PM
Nu super. Viska darei pagal instrukcijas is video?
Mane tik domina ar sitas kolchozas nepakenks garantijai? Nors raso komentaruose, kad cia softas 2020 RAVu  :D
Siaip pats dar palauksiu iki lapkricio (jei kantrybes uzteks), paziuresiu ka oficialai sakys. Jei vis atidelios - pasikeisiu (jei garantijai nekenkia).

Nelabai ten instrukcijų ir reikia. Nebent, kad USB raktas turi būti formatuotas FAT32 ir viskas įdėta į šakninį katalogą.
Daugiau - įdedi usb raktą, paspaudi Update, dar keli paspaudimai ir viskas suvažiuoja.
Dėl garantijos - velnias žino. Šiaip softas originalus, instaliuoji, vėlgi, naudodamas standartines funkcijas, kurias suteikia multimedia. Nieko neardai, nelituoji ir nekeiti.

Henris

Gal kas instalinot su gamykline navi? Siaip idomu ar tas usb lizdas uzmaitintu maza hdd, jame atitinkamai pasidaryciau tris particijas, nei, kad 3vnt usb ieskot. Nes su navi reikia 3 archyvus uzmountint, gal del maps update i gamykline navi.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 15:39:01 PM

Android Auto, deja, nėra palaikomas mūsų regione.
Kažkaip Google mus pamiršo :(
Jį reikia parsisiųsti iš apkmirror.com ar panašių šaltinių ir įdiegti rankiniu būdu.

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 19:22:25 PM
Android Auto, deja, nėra palaikomas mūsų regione.
Kažkaip Google mus pamiršo :(
Jį reikia parsisiųsti iš apkmirror.com ar panašių šaltinių ir įdiegti rankiniu būdu.
OK, su telefonu issiaiskinau - parsisunciau AA is kitur.
Tik db su USB - 32GB rakto nera, radau tik atminties kortele so aliexpresiniu USB skaitytuvu. Isirasinejo i ja tie 12Gb apie pusvalandi.. Galvoju ar nebus per leta korta ir ar nenuluz instaliavimas jei is jos daryciau..

Henris

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 21:13:32 PM
Tik db su USB - 32GB rakto nera, radau tik atminties kortele so aliexpresiniu USB skaitytuvu. Isirasinejo i ja tie 12Gb apie pusvalandi.. Galvoju ar nebus per leta korta ir ar nenuluz instaliavimas jei is jos daryciau..
Nemanau, kad uzlus, nes kaip matei video updatui jis is tu 22gb pasiima tik 339mb, o visa pack i usb susikisi tam, kad neieskot tavo modeliui tinkamo failo installui. Pati multimedia is tu 22gb pasiima tuos 339mb kuriu jai reikia. Tikrai netikiu kad toyotos usb lizdas turetu usb 3.0 ten stovi greiciausiai 2.0 ir is tavo atminties korteles ims tiek pat laiko kiek is usb rakto. Tik klausimas ar multimedia nuskaitys tavo skaitytuva, bet tai iskart pamatysi pajunges.
Man kita dilema ar tai usb jungciai uzteks voltazo, kad uzsukt usb hdd, nes 32gb flashkes neturiu :)

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 21:13:32 PM

Man irgi įrašinėjo apie pusvalandį. Manau viskas bus ok.
P.S. išbandžius, kol kas labai patenkintas. Nepalyginti su MirrorLink sąsaja, kai reikdavo visko prispaudinėti, kad pasileistų, negaledavai normaliai Spotify valdyti, jei navigacija įjungta. Čia kito lygio patogumas.

Henris

Citata iš: Daliusv Įrašytas Rugpjūtis 31, 2020, 23:31:25 PM
Man irgi įrašinėjo apie pusvalandį. Manau viskas bus ok.
P.S. išbandžius, kol kas labai patenkintas. Nepalyginti su MirrorLink sąsaja, kai reikdavo visko prispaudinėti, kad pasileistų, negaledavai normaliai Spotify valdyti, jei navigacija įjungta. Čia kito lygio patogumas.
Bet pas tave be gamyklines navi? taip?

Dalius7

kixxoff

Na, gerbiamieji, viskas. Neistveriau as iki lapkricio.
32GB micro SD korta ir aliekspresinis skaitytuvas suveike puikiai. Po mazdaug 8 minuciu jau turejau atnaujinta multimedija ir veikianti AA.
Viskas veikia puikiai. Matosi nemazai programeliu, kurias turiu telefone - Spotify, G-Maps, Waze, muzkos programeles (VLC, Poweramp, Tidal). Youtube nera. Muzika is VLC groja puikiai. Isbandziau Maps ir Waze - veikia tikrai gerai - neveluoja kai vaziuoji per posukius. Reiks dar nustatymuose palandzioti, paziureti kas ten ir kaip, bet kol kas esu ziauriai patenkintas. Viska dariau kaip parodyta video. Po instaliavimo pajungi teefona, ten tik "Continue", "Next" ir viskas.
Geris!
Su rugsejo 1!

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugsėjis 01, 2020, 11:35:50 AM
Na, gerbiamieji, viskas. Neistveriau as iki lapkricio.
32GB micro SD korta ir aliekspresinis skaitytuvas suveike puikiai. Po mazdaug 8 minuciu jau turejau atnaujinta multimedija ir veikianti AA.
Viskas veikia puikiai. Matosi nemazai programeliu, kurias turiu telefone - Spotify, G-Maps, Waze, muzkos programeles (VLC, Poweramp, Tidal). Youtube nera. Muzika is VLC groja puikiai. Isbandziau Maps ir Waze - veikia tikrai gerai - neveluoja kai vaziuoji per posukius. Reiks dar nustatymuose palandzioti, paziureti kas ten ir kaip, bet kol kas esu ziauriai patenkintas. Viska dariau kaip parodyta video. Po instaliavimo pajungi teefona, ten tik "Continue", "Next" ir viskas.
Geris!
Su rugsejo 1!

Beje, pastebėjai, kad prijugus telefona dabar veikia MAP mygtukas ? ;)

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Rugsėjis 01, 2020, 14:22:44 PM
Beje, pastebėjai, kad prijugus telefona dabar veikia MAP mygtukas ? ;)
Dar ne :)
Update: dasistfantastisch  :D kiek ne daug reikia Toyota savininkui iki pilnos laimes ;)