RAV4 AA ir AC upgrade

Pradėjo Dalius7, Rugpjūtis 31, 2020, 12:07:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

SML, gal parašytum kokią versiją turi po update?  :-)

SML

17TDTEU-CA32. Audio 1257. Panašu, kad rezultatas turėtų būti toks pat kaip ir įrašant pačiam, tik keista, jog užtruko tiek ilgai. Visuomet mašinoj turėjau paruoštą USB su atnaujinimu, bet kai pasakė, jog kaina tik 59 eur, tai nusprendžiau geriau ramią galvą turėt nei ateityje kokių bėdų su garantija (jeigu multimedija per 5 metus sugalvotų sugest)
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Gruodis 21, 2020, 10:43:12 AM
Gal dar kam nors aktualu.
Šiandien iš Tokvilos gavau SMS'ą su nuoroda: https://www.tokvila.lt/lt/toyota-automobiliu-akcijos/akcijos-serviso-darbams-ir-detalems/atnaujinkite-savo-rav4-ir-corolla-multimedija?utm_source=sms&utm_medium=sms&utm_campaign=Servisas&utm_content=Reach_1218
Gavau ir aš sms. Kažin tas MM19 čia kažkas kito nei AA kurį turiu dabar (iš interneto platybių) :
Model ID DCU 17TDT1EU-CA32
Audio 1257

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Gruodis 21, 2020, 11:09:50 AM
Gavau ir aš sms. Kažin tas MM19 čia kažkas kito nei AA kurį turiu dabar (iš interneto platybių) :
Model ID DCU 17TDT1EU-CA32
Audio 1257
Man irgi tai užkliuvo. Nors aš netikiu, kad yra dar kažkokia kita versija.
Gal iš tų, kas upgradinosi oficialiai gali pažiūrėti kaip atrodo versija po upgrade?

Sarunas5

Sveiki. Atnaujino ir man Mototojoj. Klausimas, pas jus su naktiniu, dieniniu apšvietimu ekranu viskas tvarkoj? Nustatymuose radau tik ijungt dienini arba naktini apšvietimą, o tokio kaip automatinio nėra. Ir įvažiavus i tuneli biški praplėsta, o anksčiau lygtai persijungia o i naktinį. Ar čia man galiukas?

Dalius7

Citata iš: Sarunas5 Įrašytas Gruodis 21, 2020, 12:44:49 PM
Sveiki. Atnaujino ir man Mototojoj. Klausimas, pas jus su naktiniu, dieniniu apšvietimu ekranu viskas tvarkoj? Nustatymuose radau tik ijungt dienini arba naktini apšvietimą, o tokio kaip automatinio nėra. Ir įvažiavus i tuneli biški praplėsta, o anksčiau lygtai persijungia o i naktinį. Ar čia man galiukas?
Naudojant Android Auto persijungia iš šviesaus fono į tamsų (bet čia dar esant norui yra atskiri nustatymai ant AA).
O standartiniuose languose tik prigęsta, tačiau ir anksčiau taip buvo. Nebent naudojant šviesią temą kažkaip kitaip vyksta (aš naudoju tamsią).

kixxoff

Citata iš: Sarunas5 Įrašytas Gruodis 21, 2020, 12:44:49 PM
Pas mane po atnaujinimo (internetinio) AA veikia puikiai ir ekrano apšvietimas (naktinė tema) įsijungia taip pat kaip ir anksčiau - automatiškai, kartu su visa panėle. Žodžiu, skirtumo jokio, viskas logiška ir komfortiška.

Sarunas5

Nu reis ziūrėti, nes visada naudodavau dieninį. Nu bet reik manyti vakare pats persimes į naktinį.

kixxoff

Citata iš: Sarunas5 Įrašytas Gruodis 21, 2020, 13:58:30 PM
Nu reis ziūrėti, nes visada naudodavau dieninį. Nu bet reik manyti vakare pats persimes į naktinį.
Šiek tiek patikslinsiu - iki upgrade į AA aš visada naudodavau tamsią tema multimedios ekrane. Temstant lauke, pirma užsidega artimos šviesos, o dar sutemus, automatiškai prigęsta spidometro panėlė. Tuo metu multimedijoj nieko nenutikdavo (berods.. jau net nepamenu), nes ji ir taip tamsi.
Po update, viskas vyksta taip pat, plius AA persijungia i night mode, pvz google maps yra baltos spalvos, o kai temsta ir patamsėja spidometras, google maps persimeta i night mode. Man atrodo mačiau AA nustatymuose pasirinkimą - ar persijungti, ar visada likti dienos režime. Bet man tinka naktinis, nes kitaip spigintų per stipriai.

xaudrius

Citata iš: kixxoff Įrašytas Gruodis 21, 2020, 15:06:54 PM
Šiek tiek patikslinsiu - iki upgrade į AA aš visada naudodavau tamsią tema multimedios ekrane. Temstant lauke, pirma užsidega artimos šviesos, o dar sutemus, automatiškai prigęsta spidometro panėlė. Tuo metu multimedijoj nieko nenutikdavo (berods.. jau net nepamenu), nes ji ir taip tamsi.
Po update, viskas vyksta taip pat, plius AA persijungia i night mode, pvz google maps yra baltos spalvos, o kai temsta ir patamsėja spidometras, google maps persimeta i night mode. Man atrodo mačiau AA nustatymuose pasirinkimą - ar persijungti, ar visada likti dienos režime. Bet man tinka naktinis, nes kitaip spigintų per stipriai.

Bandžiau su dienos režimu naudoti,tai tikrai per daug spigina,ypač Wase.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Sarunas5

O tau su dieniniu vakare persimeta i naktinį? Ar reik pačiam nustatinėti ?

xaudrius

Pritemsta ir spidometro ir medijos ekranai.

Sarunas5

Taip pritemsta, bet iki atnaujinimo persijungdavo i naktinį režimą.

xaudrius

Citata iš: Sarunas5 Įrašytas Gruodis 23, 2020, 20:02:58 PM
Taip pritemsta, bet iki atnaujinimo persijungdavo i naktinį režimą.

Net pačiam įdomu pasidarė,ar pereina į naktinį režimą...reikia kažkaip išbandyti.Per tą karantiną neliko progos pasivažinėti,miestelis uždarytas,o nauja mašina garaže...