corolla ts

Pradėjo deficky, Lapkritis 10, 2021, 08:56:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

jau isivaizduoju kaip tokvila tikrins dienos/nakties davikli :) uzdengs ta guzika su ranka, jei sviesos isijungs trumpos, atidengus issijungs, sakys ko nori viskas veikia :) del ilguju automato, tai turetu pas juos buti kameru kalibravimo stendas, ten gal kazka ir pareguliuos
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Saulius SSS

Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 10, 2022, 19:03:02 PM

Beje nežinau kas šiais laikais važinėja su ta pačia mašina bent iki 300k ridos
Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 10, 2022, 19:03:02 PM
Tai, kad tik nuo ~300K ir prasideda mašinų gyvenimas Lietuvoj :) (Čia apie importuotas padėvėtas) Tada ir prasideda forumai ir bėdų sprendimai.
Sakai nežinai kas važinėja iki 300? Aš buvau priverstas pakeisti Avensį  prie ~290K km į kitą mašiną vien dėl ekologijos normų. Su mašina pravažiavau 9!!! metus. Nuo variklio keista vandens pompa prie ~150K mylių, prie kuro sistemos apart filtro keitimo nelysta,iš važiuoklės priekinio rato guolis prie ~160K mylių. Parduota su ~190K mylių. Nei viena traukė, nei viena guma, nei vienas amortizatorius NEKEISTI. Tai mašina, kuri dirbo kaip darbinis arkliukas nereikalaudama už tai nieko išskyrus kuro ir keist tepalus, stabdžius...Ir kaip dabar galėčiau sakyti "neduok dieve tikrai toyotos niekaip nesumastyčiau nusipirkti kaip nuosavos masinos, cia darbo masina" (čia tavo citata). Tai kaip tu galvoji, ką nusipirkau? Taip, ogi vėl pilką dyzelį , ir vėl Avensį. Ir px, kad jis ne toks komfortiškas, kaip BMW ar MB, bet tikiuosi vėl jis man atsibos, bet taupys pinigus kitiems dalykams.
PS šviesų daviklis veikia nepriekaištingai. Betkokiai technikai pasitaiko broko. Pakeis ir pamirši. Beje mano brolis 1999 metais amerikoj iš salono pirko Toyota Siena. Mašina iš salno ėdė padangas. Buvo kreivas kėbulas iš gamyklos. Po to ne be piktumų keitė į kitą naują. Dabar vėl pirko Toyotą. RAV4. Pusė amerikos važinėja su Camry, Corola ir tt ne dėl to, kad čia ax..ienai krūta mašina, bet dėl to,kad skaičiuoja pinigus. Žinai, aš už svetimus pinigus irgi pirkčiau kažką prabangaus, bet kai už savus, tai reikia skaičiuoti matematiką galiniam rezultate.
Ačiū visiems, kas daskaitėte :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Ralfas

Nežinau prie ko čia svetimi pinigai :) Tarkim ryt netenku darbinės tai aš 100proc žinayu kokią auto einu ir perku, net nedvejodamas :) O mašina nesvarbu darbinė ar nuosava, bet ji turi būti mašina ir patikt tam kas ją vairuoja :) Mano tokia politika, aš niekada nesirinkau auto pagal tai kad aš gal keliais kartais mažiau į servisą nuivažiuosi per 3-4 metus eoksploatavimo.

LM

Aš tai iš karto rinkčiausi 100% elektrinį - trūliką  :-] :-] :-] :-] :-] Ekologija,  visa kita. Tada viskas dzin ar su šviesom ar bea  :goodboy:

Ralfas

Citata iš: LM Įrašytas Sausis 12, 2022, 10:45:26 AM
Aš tai iš karto rinkčiausi 100% elektrinį - trūliką  :-] :-] :-] :-] :-] Ekologija,  visa kita. Tada viskas dzin ar su šviesom ar bea  :goodboy:
ateis laikas tuoj visi vazines su elektrinem nesamonem :D

Ralfas

Na va, reziume po apsilankymo Tokviloje :D Kaip ir rašiau aukščiau, atsakymas toks, čia Toyota, taip būna, naudokite viskam rankinį režimą :D Nuostabiai :D Kodėl nepaskaitėte prieš perkant naujdotojo vadovo :D :D  Tai eisiu dabar skaityt :D

Henris

Ralfas

Viskas tuom ir pasakyta :D :D

Henris

neveltui gamintojai prie kiekvienos pagalbines funkcijos paraso ASSIST. Tai nurodo, kad asistentai yra tik pagalbines priemones. O naudotis visada reikia Respublikos nustatytais KET ir atsakomybe uz pasarinius nesa ne asistentai o vairuotojas. Jei adaptyva isijunges vaziuoji ir masina nesustotu ir pistum kitai i gala butum kaltas pats o ne nesuveikes asistentas.

Ralfas

Assist tam ir yra, kad asistuotu :) Ir nesuveikt, nuo is esmes neveikt siaip labai stipriai skiriasi :) Pinigai imami parduodant auto uz tas sistemas kaip uz veikiancias, teisingai?:)

Henris

tai jos ir veikia, pagal galimybes :) vienu poreikius pateisina, kitu nelabai :)

Ralfas

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 14, 2022, 08:18:56 AM
tai jos ir veikia, pagal galimybes :) vienu poreikius pateisina, kitu nelabai :)
Tai vadinasi einant jau 2022 metams, pas Toyota su siuolaikiniu sistemu galimybemis dar vis labai stipriai ne kazka :D

Henris

nu nzn as tai kol kas esu patenkintas visais asistentais, ilgu sviesu praktiskai nenuaodoju, nes tamsiu paros metu uzmiesty stengiuos nevaziuot isvis, bet zenklu atpazinimas veikia gerai, taip kai apniukusi diena kartais jis ir 13val isijungia trumpas vietoj dienos, bet tai man netrukdo ir prie sviesu nelendu rankeneles isvis. Adaptyvas cruise control veikia adekvaciai, juostu palaikymas uzmiesti irgi gerai. Tai sioj vvietoj neturiu priekaistu, tik pas mane rav4 2019

balticam

Matot, norint surasti problemu,visad ju surasi. Prie bet kokios prekes, daikto, irenginio. Zmogaus robotas dar nepakeis ilgai. Visi tie priedai ir yra tik priedai. Ta reik isisamonint. Ir neverta sau nervu gadint ir putotis, kad nepateisina ta automatika lukesciu.
Va gavau laikrodi Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Ir ka? Turi atrodo begale funkciju, o veikia padoriai tik kelios; kraujo spaudimo matavmas - is akies, ka nori ta rodo, bet skirtumas su medicininiu aparatu didelis. Ir jei vadovausiesi laikrodziu turedamas hipertenzija- gali ir kojas pakratyt. Sirdies ritma matuoja, bet netiksliai, lyginau su medicininiu aparatu kelias dienas. Iseinu pabegiot, pasileidziu programele, o ji pulsa matuoja pirmas 2 minutes, toliau 0. Blogai, ane. Taip ,ne ka, bet rodo laika, atsiliepti skambucius galiu, muzona klausyt galiu. Tenka susitaikyt arba parduot.

Henris

siaip as tai neliaupsinu toyotu, turi nemazai bug'u, bet jus man parodykit tos pacios klases auto kitu gamintoju, kurios neturetu irgi kazkokiu nedadirbimu ar siaip niuansu, kurie vienus veda is proto, o kiti tiesiog nekreipia demesio. Pvz asistentai mano atveju dirba pakankamai adekvaciai, bet yra tokiu kasiaku kaip: dazu sluoksnis pas japonus ir koreja labai minkstas lako sluoksnis nuo senu laiku, jei nenorit, kad po keliu metu netaptu matine ar saulem israizyta, negalima naudotis tunelinem plovyklom. Multimedia visi sutinkam atsilikus 10 metu maziausiai, aleliuja, kad idejo carplay ir android, tai dar galima kentet.Salono apsvietimas ne led, bet cia dzin, 20 euru ir visam salone pasikeiti lemputes pats i led. Daug dalyku galima upgradint nebrangiai is ali express pvz belaidis pakrovejas, durelese apsvietimas ir tt. Cia jau nuejau i rav4 nuo 2019 konkreciai modeli, bet nuo tu metu jie ir kituose modeliuose naudoja TNGA surinkima, tai kai kas tinka ir kitiem modeliam. Bagazines dangtis: is vidaus kur lieciasi sandariniko guma i bagazines dangti nusitrina dazai visam perimetre, gerai, kad bagaznikas aliuminis tai nebus korozijos, dar nesusitvarkiau bet planuoju, ten uzklijuoti apsaugine plevele, bet vis laiko tam nerandu, bet cia visiem rav4 problema yra sita. Sauleta diena, nuo tiesioginiu spinduliu spragsi bagazines dangcio pilka plastikine apdaila tarp zibintu. Bet palyginus su kitu gamintoju panasios klases ir kainos modeliais, tai cia sitie bugai yra smulkmenos, svarbiausia, kad nepabirtu pagrindiniai mechaniniai mazgai. Bet dar ridos ju nera kosmines, kad butu galima ivertint ar bent jau pagrindiniai agregatai islaiko Toyotos patikimumo verte, va po 2-3 metu jau bus daugiau duomenu, aisku ne uz kalnu ir faceliftai, kur jau bus dalis tu bugu istaisyta. Bet ka noriu pasakyt, perkant bet koki automobili mes sumokam pinigus uz tai kas parasyta specifikacijose ka jis turi atlikt, bet tikrai nerasit nei vieno auto, kuris neturetu kazkokiu savo niuansu, bet gamintojai apsidrsudzia su galimais nukrypimais tai isdestydami juodu ant balto vartotojo vadove :)
Offtopic: naudoju Garmin Vivoactive4 laikrodi, viska suskaiciuoja pakankamai neblogai, zingsniu kelis prideda vairuojant tik :) bet plaukimui baseine esu labai patenkintas jo darbu. Siaip noriu labai iwatch su esim, bet bl kai laikrodis laiko tik 18h tai vien del to uz tokius pinigus net nesvarstau imt :)