traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Meskiukas

Buvau šiandien Mototojoj, sakė įvorės su keitimu - apie 240 pinigų kainuotų. Darbą atliktų per 2 valandas, tačiau įvores reiktų užsakyti.
Þegnojosi, kad tepimas nepadės. :D

arytis

Kai aš nuėmiau savo pedalą, ne tik kad įvorės nebebuvo, bet varžtas buvo nugraužtas, tai apie kokį tepimą dar gali būti kalba.

MnDs

guners

Citataarytis parašė:
Autotoja tikrai yra tai darę ;)

Autotojoje tik buožes gali sau leisti sankabos pedalus taisytis, man koks garazinis meistriukas tiktu.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Andriusa321

CitataMirro parašė:
CitataAngelinio parašė:
Atrodo tokia masinė bėda tas sankabos traskesys, bet pasirodo niekas i serviza nebuvo vares :)

problema ne pedale, o sankaboje, pareina sankaba po biski, sunkiau issimina, ir eina saibom tos ivores visos :)
kai masinai nepilni 4 metai ai nemanau kad masinai sankaba jau gali eiti lauk, kiek paskaitai cia avensiu liga

GALLANT

Na va uztempiau beveik 2m su pedalo tvarkymu, dabar lenda pasekmes.....:(
Masina ant keltuvu, ryt nuims deze, pabiro isminamas guoliukas....duok dieve, kad sakute butu sveika :|

EvaldasL

O kas tau Gallant tiksliau buvo? Man kai isminu pedala, yra toks kaip cypimas. Banzdiau sutepti, bet nelabai padejo. Sake reikia ivores keisti. Bet ten reikia visa prieki nusiardyti, tai galvoju ir nekeisiu, tegul sau cypia.

arytis

Gal geriau pakeisti anksčiau tas įvores. Nes man jau nedaug trūko iki to, kad visą pedalą už 250 reiktų keisti, tiesiog išsigraužia metalas be įvorių.
O nusiardyti reikia tik pagalvę kelių.

GALLANT

Citataarytis parašė:
Gal geriau pakeisti anksčiau tas įvores. Nes man jau nedaug trūko iki to, kad visą pedalą už 250 reiktų keisti, tiesiog išsigraužia metalas be įvorių.
Tai man irgi skypes buvo elipsines, bet prareiboravo ir istekino naujas ivores, cia nedidele beda.

GALLANT

Citataarytis parašė:
Man kai pradejo girgzdeti pedalas nepilnai atsokdavo atleidus sankaba ir pastoviai sukosi isminamas guoliukas, as jau kaip ir buvau iprates, kad reikia atkelti pedala, bet zmonai, tai taip ir neisaiskinau..... ko pasekoj daba jau nuimta deze ir nupirktas naujas guolis.

arytis

CitataGALLANT parašė:
Citataarytis parašė:
Man kai pradejo girgzdeti pedalas nepilnai atsokdavo atleidus sankaba ir pastoviai sukosi isminamas guoliukas, as jau kaip ir buvau iprates, kad reikia atkelti pedala, bet zmonai, tai taip ir neisaiskinau..... ko pasekoj daba jau nuimta deze ir nupirktas naujas guolis.

Pas man irgi jau reikėjo atkelinėti pedalą. Sunkiai net ir bėgiai jungdavosi, nes pedalas nedaspausdavo cilindriuko, o vietoj stovint užvestai mašinai neįsijungdavo 3 ir 5 bėgiai. Ir visas tas traškėjimas ir tąsimasis su pedalu truko gal 2-3 metus.

Todėl patarimas kitiems, nedelskit, nes paskui gali būt blogiau kaip GALLANT.

GALLANT

Na atsipirkau palyginti lengvai.... guolis pakeistas kartu su tepalais dezei, tuo paciu masinos pakelimu pakeite viena rankinio trosa, vairuotojo pospairni, puse variklio apsaugos ir galinio rato spilka, uz viska buvau nubaustas tik 500lt (darbas + detales) :)

D4D

Sveiki, gal kas turit manuala kaip pakeisti tas sankabos pedalo ivores? Pas mane irgi traskesys yra jau gal metai,  tai atsiranda tai pradingsta, tai kaip minejo kolega reikia gal pasikeist kol ne velu :) Butu gerai pasiziuret manuale kaip jos ten keiciasi, tai butu greiciau ir pigiau :) Dekui is anksto !!!

D4D

Dar prie to pacio, gal zinot Kaune meistra kuris pakeistu ivores uz protinga kaina?Nes autotojoj uz darba praso jei neklystu nuo 240 lt.