traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Kazin ar ivores brangiau ar visas pedalas uz kokiu 30lt ? http://public.fotki.com/Venza/toyota-dalys/037.html#media :)
 Pats pedalas gal ir netiks,o gal ir tiks ( cia nuo Matrix ).Jokiu issidevejimo pozymiu,ivores kaip naujos + pridedu stabdziu pedala,kurio ivores atrodo tokios pat.Gumos ant pedalu irgi kaip naujos.
 Man labai keista,kad zmones taip nemoka ar nenori ieskot kur geriau ir pigiau :( .Dovanojau naujas gumas,nuveziau iki Vilniaus,kad kolegoms butu arciau pasiimt ir nafig,nebereikia :| .Kazkas paklause Toyota zenkliuko,paklausiau koks dydis ir nebeatraso :| .Praktiskai nauja sankaba 1.8 VVTI uz 50lt.... niekam nereikia :|.Kazkas ieskojo sankabos cilindriuko pirminio,kuris plastmasinis ir pasirodo didelis deficitas!Abu cilindriukus uz 50lt atiduociau,niekam nereikia :|
 Kolkas geriausiai man moka metalo supirktuve... :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

GALLANT

Suprantu, kad reikia ieskoti kur pigiau, bet man tas ivores istekino uz 20lt, vien paskaiciavus kiek pravazineciau ieskodamas pedalo ir vaziuodmas iki parduotuves ivoriu, tai tikrai vien ant kuro tiek isleisciau, o cia nupedinau koki 1km nuo garazo ir turiu, beto pedala issiemiau 20.30, o 22.00 jau turejau ivores rankoj.

arytis

Venza, čia kartu su pagrindiniu sankabos cilindru viskas?

Andriusa321

CitataGALLANT parašė:
Suprantu, kad reikia ieskoti kur pigiau, bet man tas ivores istekino uz 20lt, vien paskaiciavus kiek pravazineciau ieskodamas pedalo ir vaziuodmas iki parduotuves ivoriu, tai tikrai vien ant kuro tiek isleisciau, o cia nupedinau koki 1km nuo garazo ir turiu, beto pedala issiemiau 20.30, o 22.00 jau turejau ivores rankoj.
pas mane jau kelintas menuo traska tai as jau ir pripratau pradzioje kazkiek gal ir erzino. :)

GALLANT

Na man jau reikejo kazka daryt, nes pradejo strigti pries gala ir reikedavo su koja atkelineti iki galo, jau net iprotis pasidare, kazin dabar per kiek laiko atprasiu......

Venza

Citataarytis parašė:
Venza, čia kartu su pagrindiniu sankabos cilindru viskas?
Pedalai stabdziu ir sankabos 30lt abu.Cilindriukai sankabos abu 50lt.Sankaba komplekte 50lt :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

arytis

Pas mane lygiai toks pat įprotis, irgi ruošiuosi kažką daryti. Kai porą savaičių važinėjau su VW, kurio sankaba netoli tobulybės, greitai atpratau :)

simsasas

pas mane irgi traska, nekreipiu demesio! :)

Ralfas

jeigu traska vadinasi tam yra priezastis, o priezastis ta, kad kietas sankabos pedalas todel, kad jau smagraciau ateina galas, keisi cilindriukus ir pan vistiek po kurio laiko pasidarys tas pats.

Aivis

Man traška gal kokius 2 metus ir nieko,važiuoju be jiokios bėdos.
Gazas dugnas .......

arytis

Panašu, kad tai yra išskirtinai antrų Avensių bėda. Kadangi tokie pedalai buvo dedami tik į šio modelio Avensius, tai galima daryti prielaidą, kad kažkur kažką pražiūrėjo Toyotos inžinieriai su įvorėm ar dar kažkuo :)

Ralfas

as irgi vaziavau du metus kol nepardaviau :)

kalava

CitataAivis parašė:
Man traška gal kokius 2 metus ir nieko,važiuoju be jiokios bėdos.

Apart to, kad nervino traskejimas, jokiu kitu pasaliniu poveikiu nepastebejau.

Pakeiciau viena ivore ( ju yra daugiau) -traskejimas grizo po keliu dienu. Paslinkau aseles tvirtinima per "saiba" - trskejimas grizo po savaites.
Supurskiau asele skystu tepalu+solidolo patepaiu - traskejimas dingo pusei metu.

Pries menesi vel pradejo balsa rodyt - vel supurskiau, vel ramu, ir tikiuos vel pusei metu :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

vidkaz

Зависит от смазки. WD40 действительно не хватает надолго, ибо она испаряется. Потому я и смазывал Литолом. Теперь могу порекомендовать смазку Wurth HHS-2000, т.к. недавно её попробовал для смазки дверных петель, замков и осей стеклоочистителей - отличная вещь! Когда пшикаешь ею из баллончика - она жидкая и затекает в любую щель, но через несколько минут становистся вязкой и жутко липкой, даже руки трудно отмывать. Эта смазка, уверен, просто так не высохнет и не смоется. http://www.wurth-shop.ru/show.php?anr=00893_106_1

vidkaz

Nukopijavau iš rusų forumo apie pedalo tarškėjimą,bet kai patalpinau tai neimanoma suprasti.Bet paspaudus ant edit ,pasirodo rusiškas užrašas.