Servisai: rekomendacijos ir skundai

Pradėjo wisper, Sausis 09, 2009, 12:21:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sonixas

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 29, 2017, 21:43:23 PM
Nope, Avensis, ten kažkoks tempimo lankstas tris recallus turėjęs ir keleivio airbag.
tai visus padare o airbago nedaro tipo?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

slashas

Sonixas

Zaroliz

Citata iš: Sonixas Įrašytas Kovas 30, 2017, 07:52:40 AM
o kablys yra? pas tave dyzelis  ar benzinas?
O koks skirtumas dėl kablio?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Bemsas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Kovas 30, 2017, 08:14:02 AM
O koks skirtumas dėl kablio?

Nemokamai keicia kablius (y)

Zaroliz

Tai gal reikia pasidomėti :-)

slashas

Citata iš: Sonixas Įrašytas Kovas 30, 2017, 07:52:40 AM
o kablys yra? pas tave dyzelis  ar benzinas?
Nėra, benzinas, dar va pažiūrėjau kažkoks recall, dėl kuro slėgio reguliatoriaus.

zigaska

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 27, 2017, 11:31:41 AM
Vietiniai Latransa.lt rekomenduodavo.

Kad pas juos kainos jau panasios i "kosmosa" darosi,  trinkeles stabdziu galines 20 eur tik darbas...

Henris

Va je apie Tokvila ne nepriminkit, nuvyle mane nuo del naujo automobilio pasiulymo nesugebejimo pateikti iki apsurdisko aptarnavimo. Mano kolegos per pastaraji pusmeti uzsake naujas skirtingas Toyotas. Is 6 nauju Toyotu, tik viena buvo uzsakyta Tokviloje, visos kitos Mototojoj. Cia manau ir as prisidejau, kad tie uzsakymai tik nenueitu i Tokvila.
Pamenu, kai buvau apsisprendes pirkti nauja auto. Nuvaziavau i Tokvila, tai kol slampinejau aplink masinas, tai po kokiu 15min tik prisistate pardavejas, paprasiau pasiulyma atsiusti el. pastu, tai dvi dienas nieko negavau, kol pats nepasiskambinau ir paklausiau kur mano pasiulymas. Nors pasiulyma jau buvau pasidares per 15min Mototojoj, bet norejau sulygint salygas.
Teko lankytis pora kartu ju servisa, pirma karta draudiminis sparno ilenkimas, pakeite sparna, tarpeliu nesugebejo atreguliuot normaliai, pradejo aiskint kazka apie 3mm leidziama paklaida, sakau man px ta jus paklaida, detale turi buti uzdeta taip, kaip buvo, nes ten tik sulankstymas kieme buvo. Nu kazka ten pareguliavo, bet vistiek nepadare taip kaip turi buti. Tada neislaike nervai nuvaziavau i Mototoja uz savo pinigus sureguliavau tuos tarpus, prasikniso hebra 2valandas, bet padare kaip turi buti.
Kitas apsilankymas buvo del ratu geometrijos patikros: Tokviloje nustate galinio rato isvirtima per dideli vienu laipsniu, sako isvirtimas nesireguliuoja gale, bet sako px cia, del vieno laipsnio valdymas masinos nesikeis ir padangu negraus.
Nuvaziuoju i Mototoja: sako nu kaip 1 laipsnis tai cia kaip ir nemazas nukrypimas, nors ten priemejas irgi sako ar cia ne balkis gale stovi ir del to nesireguliuoja isvirtimas, bet nugirdes musu pokalbi kebulo cecho vadovas Mindaugas, sako ne cia nera balkio cia grieciausia nuo smugio i duobe palinko tokia bumerango formos detale, ja pakeitus viskas turetu atsistoti i vietas, dar nuejo pasikonsultavo su mechaniku. Pakeite ta detale uz 90 euru ir visi isvirtimai susitvarke.

Man toks ispudis susidaro kad Tokviloj visiem ten viskas yra px, klientai ir ju masinos, ten svarbiausia atsedet darbo valandas ir gaut alga ir iseit namo. Tai jei reiktu pas juos neduok dieve kreiptis del kokio garantinio, tai jauciu, kad greiciau masina lizingu ismokeciau, nei kazka jie ten pakeistu pagal recall'a ar pan :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Sonixas

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 30, 2017, 09:21:57 AM
Nėra, benzinas, dar va pažiūrėjau kažkoks recall, dėl kuro slėgio reguliatoriaus.
del airbago dar ta kompanija nera paleista taigi jos net nesitikek kolkas.del kablio atvaziuosi paziures jok nera kablio ir viskas.o del kuro slegio vamzdelio tai turetu pakeist ir manau nereikia laukt daliu 6 men.

slashas

Citata iš: Sonixas Įrašytas Kovas 30, 2017, 21:14:31 PM
del airbago dar ta kompanija nera paleista taigi jos net nesitikek kolkas.del kablio atvaziuosi paziures jok nera kablio ir viskas.o del kuro slegio vamzdelio tai turetu pakeist ir manau nereikia laukt daliu 6 men.
Tai kokio velnio man to nepasako :) mano Avensis šiaip 2005 metų, tai negi iki šiol dar programa nepaleista?

Sonixas

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 30, 2017, 21:31:38 PM
Tai kokio velnio man to nepasako :) mano Avensis šiaip 2005 metų, tai negi iki šiol dar programa nepaleista?
yra ir senesniu korollu kuriom nepaleista taigi ner kur skubet.jei masinai tiek metu tai ten taip ar taip tie airbag vargu ar suveiks labiau pergivenciau del kuro slegio zarneles:D

Edgardas

Čia kalba eina apie šitą recall'ą?

Takata airbag inflator recall – update Spring 2017. Find out more.

Due to the global scale of this recall, the parts supply is limited. We are working extremely hard with our suppliers to obtain the required parts as soon as we can.

As parts become available, we will notify customers to make an appointment with their Toyota Centre. Once you have contacted your Toyota Centre, they will place a parts order for your vehicle. When the required parts are delivered to your Toyota Centre they will contact you to agree a mutually convenient appointment booking date.

https://www.toyota.co.uk/owners/vehicle-information/recall-checker-info.json

Sonixas

Sveiki yra ziniu paleista serviso kompanija apie kuria sakiau anksciau avensiam nuo 2004 metu soninio airbago infliatoriaus kompanija.ka domina kreipkites i artimiausia toyota atstova.Geriausiai i Mototoja turesim darbo ir pinigeliu :-]

ketvirtasis

Citata iš: Sonixas Įrašytas Sausis 03, 2018, 22:13:15 PM
Sveiki yra ziniu paleista serviso kompanija apie kuria sakiau anksciau avensiam nuo 2004 metu soninio airbago infliatoriaus kompanija.ka domina kreipkites i artimiausia toyota atstova.Geriausiai i Mototoja turesim darbo ir pinigeliu :-]
Matyt skirtinguose pasauliuose gyvenam, čia sarkazmas? Kažko nesupratau