Servisai: rekomendacijos ir skundai

Pradėjo wisper, Sausis 09, 2009, 12:21:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

Minsko plente yra svalke, ten manau turetum rast kapota ;)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

horn

Na ir kainos, jei draudimas duotų pinigus, tai už 250-300Lt galima rasti kur tikrai gerai nudažo kapotą.

Altoyotas

Kokie atsiliepimai apie Sovli Šiauliuose? Ar verta ten varyt mašiniuką?
......................................................................................
Kur visi pradingo, kad tenka monologu kalbėti.
Pasinaudojau Sovli paslaugom ir esu labai patenkintas.
Dirba kokybiškai, mandagiai bendrauja su klientais, operatyviai sprendžia reikalus. Kolkas viskas puiku ir be priekaištų.

Harko

Kazkaip neaisku man vistiek i koki servisa vaziuoti su Toyota Kaune? Gal kas galit parekomenduoti?

umunas

CitataHarko parašė:
Kazkaip neaisku man vistiek i koki servisa vaziuoti su Toyota Kaune? Gal kas galit parekomenduoti?
žiūrint kokiu reikalu ir kiek pasiryžęs mokėt. be to, kiek aš pastebėjau, tai dar ir nuo sėkmės priklauso. aš turiu 2 pagrindinius mėgstamus servisus man patogioje vietoje. viename dar ir šiokį tokį blatą turiu. o ir pakiaulinę jie man ypatingai nebuvo. visgi rekomenduoti nedrįstu. seniai servisų nerekomenduoju niekam :D

GALLANT

Na Siauliuose reiktu vengti KEMI, U2 ir DAINAI, ZIBINTAS.
KEMI, nuvaziavau pasikeisti priekinio rato guolio, tai naujas pradejo uzti po 1men, nors kai pats pasikeiciau su kuju tai 3men atlaike, poto nuvaziavau i garaziukus, ten perpresavo ir laiko jau 2m.
U2 vaziavau keisti antifrizo, tai is 8L sugebejo pakeisti nepilnu 4L ir dryso aiskinti, kad viskas ok.
Dainai ten tikra kalve....svarbu kuo didesnis kujis....
Zibintas, jei nebereikia masinos drasiai varyk ten, geriausiu atveju, jei paliksi tai tik kura nusiurbs, o gali ir katalizatoriu ispjauti.....
Taip, kad priejau isvados geriausei remontuotis paciam, ka ir darau sekmingai jau kelinti metai.

Harko

Jei norit papildomu garsu masinoje vaziuokit i Lirosta servisa Kaune. Jau ten kas per "sudarankiai". Pirmas ir paskutinis kartas pas juos. Apgaus pridarys sudo pagadins ir viskas. Mano nuomone geriau vistiek visi turi koki nors patikima pzystama meistra garaziuke tai geriau jau nusipirkti detaliu ir siausti pas tokius negu visokios Lirostos ir panasiai. :@

horn

Kaune aš dabar lankausi prieš parduotuvę Šiaurinė yra garažai ir ten autopaslaugų centras. Kol kas tik vienas nevykęs remontas-vienas nulaužtas stabdžių cilindriuko (naujo) varžtas ir paliktas, o kitus kartus tikrai normaliai tvarkingai ir nebrangiai padarydavo. Važiuoju ten todėl, kad esu matęs su užlinkusiais varikliais, nulėkusiais ratais į skirtingas puses, neprisuktos vandens pompos ir šarnyrai po remonto kituose servisuose, tai manęs tas vienas varžtas kažkaip dar neatbaido :D

Memelis

KEMI as pries kokius 5 metus isitikinau, kad Šaraškinų kontora ir kaip matau, nei kiek nepasikeite. Kaip ir visur LT, reikia turet pazistamu...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Raiforas

Klaipeda tvarkiausi ir Kemi ir lirosta ir jokiu problemu tik gal siek tiek brangoka

horn

CitataMemelis parašė:
KEMI as pries kokius 5 metus isitikinau, kad Šaraškinų kontora ir kaip matau, nei kiek nepasikeite. Kaip ir visur LT, reikia turet pazistamu...
nepadės ir pažįstami, kai kuro filtras pas juos 125lt (nuolaida gal iki 80lt), o kitose parduotuvėse po 25lt. Ten net su "pažįstamų" kainom man ganėtinai brangu, o kai pamatydavau eilinių klientų sąskaitas...:o Plėšia daug, moka darbuotojam mažai ir visi nepatenkinti.

Memelis

Citatahorn parašė:
CitataMemelis parašė:
nepadės ir pažįstami, kai kuro filtras pas juos 125lt (nuolaida gal iki 80lt), o kitose parduotuvėse po 25lt. Ten net su "pažįstamų" kainom man ganėtinai brangu, o kai pamatydavau eilinių klientų sąskaitas...:o Plėšia daug, moka darbuotojam mažai ir visi nepatenkinti.
As ten pazistamu neturiu ir net nezada ieskot. nerimta firma ten...B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

Dar vasarą nuvariau į Autovisatą pasikeisti visus diržus, tai sugebėjo visai ne tokį (per storą) generatoriaus dirželį uždėti, kuris po kelių dienų toli nuo namų nulėkė, ir jau nesidavė uždedamas...gerai kad nors ir buvo 8 vakaro, Biržuose atsirado meistriukai kurie ir dirželį turėjo, ir uždėjo, ačiū jiems. Aišku, po to kai nuvažiavau tai pakeitė ten tą diržą, bet kai man prieš tai parodė, kodėl jis nulėkė, tai ką aš žinau, rimtas meistras nebūtų dėjęs..
Beje tada toj pačioj Autovisatoj ir priekinius stabdžių diskus su kaladėlėm keičiausi, tai rezultatas toks kad ir pacypauja dažnai stabdant, ir diskai vėl mušt pradėjo stabdant, nors nulupo kaip už gerus...
Nevažiuosiu ten daugiau šiaip...

horn

Pažįstamas labai "gyrė" UAB Autoprizmė. Kėbulo dalis pakeitė, kurios akivaizdžiai netinka pagal išmatavimus, dar kažkokius daviklius keitė, nes variklis metė klaidas, tai pirmam posūkyje tos pačios klaidos vėl buvo mėtomos. Krūva pinigų  ir viskas blogai :o

Harko

O kas kaune be Autotojos gali padaryti diagnostika? Uz zmoniska kaina aisku