Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

egiosa: jei yra butinybe keisti, tai vietoje taves net nedvejociau ir deciau ta su vienos mases. O jeigu sankabos bedu nera, tai kol kas vazinek ramiai ir saugok ta "auskine" sankaba :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fennix

CitataHenris parašė:
Mano operacija atidejo, nes ten keiciasi meistrai, vienas isejo, kuris tvarko siuos dalykus, kitas turi ateit iki savaites galo... Kai snekejau su meistru, tai minejo, kad sankabos komplektas su vienos mases smagraciu, kainuotu apie 1200-1300lt + darbas apie 500Lt. na jei su vienos mases smagraciu grieciu deze ir gauna daugiau apkrovos, tai vistiek keisdamas sankaba sutaupai apie 2000lt, tai jei netycia po kokiu 100000km uzdroztum deze, tai naudota panasiai kainuoja. Bet kad deze gautu didesnius smugiuis as abejoju, greiciau, viska sugerti turetu alkuninis, o ne greiciu deze, nes iki greiciu dezes nuo smagracio stovi visa sankaba, tai jei kas ir nutiktu, tai greiciausiai sankabai arba alkuniniui, bet kad alkunini sudrozt, reikia daug pastangu manau... Beje kaip ir snekejom, tai ka atlikdavo dvieju masiu smagratis, dabar atliks sankbaos diskas, nes jame stoves tos spyruokles amortizuojancios smugius, o ne dvieju masiu smagratyje. Del to straipsnyje ir pabreziama, jei nori pasikeisti dvieju masiu smagrati i vienos mases, privalu keisti visa sankabos komplekta, nes ta pati sankaba prie vienos mases smagracio netinka...

Siaip tai ne stebuklas ten, taip kad smagrati galima parinkt koki is sroto uz gerus 100 lt deveta o sankabos komplektuka nu 500 lt max :D taip kad remontas 1k lt uz viska gudriai susisukus ... kad pareis greiciu deze- retas atvejis, nebent drosi tu ta masina baisiau nei baisu. ir net jeigu pareis, po 100 k km, ty po kokiu 5 metu tai arba jau pats kitoj masinoj sedesi arba ta deze uz 500 lt rasi :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

Na siaip sankaba deti ar smagrati is sroto, kazkaip man ranka nekiltu, neaisku kas is ju belike, paskui vel deze nuiminet. manau sankabos remontas tam ir yra, kad veiktu kuo ilgiau ir nereiktu nuiminet dezes, nes darbas ilgas ir gerai kastuoja :)

wikcia

CitataHenris parašė:
Na siaip sankaba deti ar smagrati is sroto, kazkaip man ranka nekiltu, neaisku kas is ju belike, paskui vel deze nuiminet. manau sankabos remontas tam ir yra, kad veiktu kuo ilgiau ir nereiktu nuiminet dezes, nes darbas ilgas ir gerai kastuoja :)
del vienos mases smagracio ner ko pergyvent, ten metalo gabalas ir mano manymu geriausia is sroto. ir uz koki 100lt turetum rast. o sankabos komplekta tai jau tikrai nauja.

egiosa

Kol kas būtinybės tą marketingo-serviso stebuklą keisti nėra. Tik mano ta sankaba ko tai sunkoka, t.y. dar tokios auto neturėjau, kad minti reiktų "iš peties". Tai tas sunkumas neramina. Jei jau ateis paskutinioji, tikrai nekeisiu į plaukiojantį. Kaina to smagračio, manau vienintelis rimtas Toyotos minusas, dėl kurio tenka raudonuoti prieš kt. markių savininkus. Aišku, jei tas smagratis laikytų kokius 300000 km, tai dar būtų nieko.

Henris

Jei smagratis laikytu 300k km, tai jau nebebutu marketingo stebuklo :)

Renis

Kad kitos masinos kiek suprantu irgi vargsta su tais plaukiojanciais smagraciais ;] Ne vien Toyotos
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Henris

BMW, Peugeot, ir  Das Auto dyzeliai turi tikrai siuos '"pagerinimus" :) O kuo toliau, tuo tu modeliu daugiau tokiu..

Henris

Hmm kuo vis labiau arteja sankabos remonto diena, tuo maziau man ta sankaba prabuksuoja. Daba pradejo kilt abejones, del pacios sankabos gedimo, nes ties praslidynejimai, budavo varikliu jau gerai isilus ir pasivazinejus ilgiau po miesta. Gal pas mane problema su pagr. cilindru ir hidraulika, gal neissimina ir neatleidziama sankaba kaip reikiant. Pamenu buvau lakpricio men Vilniu ir uzsiroviau ant kamsciu, tai kamstyje pamaigius sankaba apiue 45min po to kuri laika buvo nelengva begi ikalti, kaip kad kazkas butu pakaite, arba skystis ziauriai uzkaista, arba sankabos diskas pasvyla, tik neiazku kame priezastys. Bet pirma ka reikia man pasitikrint, tai kiek suprantu hidraulika....

Giedrius34

Zodziu ir as pasidomejau savo Corollos Verso (85kW) esminio komplekto kaina (praktiskai pardavejo savikaina is kurio galeciau pirkti):
Dual mass smagratis - Gamintojas kazkoks neaiskus (ta prasme ne Sachs ir ve Valeo) 1900Lt ;
Sankaba - 850Lt;
Darbas - 300-350Lt
Tai po liubomu ~3kLt,
ტოიოტას გამძლე

Modka

Na nzn brangoka ta savikaina. Vienam zmogui pries kokius 5 men  dariau avensiui su savo nuolaida ir savo antkainiu tai toyota originalas smagratis 2000lt, sankaba valeo 400-500 lt nepamenu tiksliai. Reikes pasidometi dabar kainom gal atpigo.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Skrajunas

Įdomu,  koks maždaug procentas dėvėtų 2-os klasės Avensių  turi problemų su plaukojančiu smagračiu . Atrodo nemažas kiekis šių auto rieda Lietuvos keliuose . Aišku ne visi keitę smagratį pasisako šiame forume.:|

wikcia

Man taip pat butu idomu suzinot ant kiek patvarus II avensiu smagraciai ypatingai po facelifto. nes pirmukai tai jau ko gero visi su tuo trukumu.

dtinas

CitataHenris parašė:
Hmm kuo vis labiau arteja sankabos remonto diena, tuo maziau man ta sankaba prabuksuoja. Daba pradejo kilt abejones, del pacios sankabos gedimo, nes ties praslidynejimai, budavo varikliu jau gerai isilus ir pasivazinejus ilgiau po miesta. ....

tai gal uztektu nuorinti sankaba?

Modka

Na nemanau kad cia trukumas ta sankaba avensio jei nuo 200 iki 300k ji atlaiko ir daugiau. VW passat purkstukai laiko 200k. Toyota tikrai yra vienos is maziausiai sanaudu reikalaujanciu auto. Nenorekit kad nusiperki masina ir nieko nebedarai. Blogiausia kada nusiperki auto ant pat keitimo detaliu ir dar buna tipo kad rida 150k. bet jei planuoji kokius 5 metus vazineti pasikeiti ir vargo nematai. As pries perdaryma i vienos mases smagracio manau kas kure masina ne veltui state plaukiojanti smagrati. Aisku neteko vazineti perdaryta sankaba gal pakeisciau nuomone... bet abejoju. Tai va jei kas perdarysit pasidalinkit ispudziais.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)