Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Man kablys labai patinka, ypač kai dar ir nuimti ji galima :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ralfas

O as kaip tik dziaugiuosi, kad pas mane kablio nera :)

Bemsas

Na D-CAT tai tikrai nelabai vykes motoras. Ta suprato ir Lexus. I IS220 pabandymui pradejo montuoti galingiausia dyzeli Toyotos. Dabar isejo naujas modeliai - o dyzelio jau nera. Matyt jam uzteko problemu su senu IS D-CAT :D. Jei butu normalus motoras - atsirastu nauju dyzeliniu modeliu.

Ralfas

toyrob

Gal galite pasakyti kur rasti angliska Toyota Corolla Verso instrukcija nuo 2006 metu? Turiu instrukcija, bet ji olandu kalba. Kazkaip uzknisa verstis per google renkant teksta.

Bemsas

Citata iš: toyrob Įrašytas Liepa 08, 2013, 21:03:35 PM
Gal galite pasakyti kur rasti angliska Toyota Corolla Verso instrukcija nuo 2006 metu? Turiu instrukcija, bet ji olandu kalba. Kazkaip uzknisa verstis per google renkant teksta.

Linkomanijoje yra lietuviska. Buvo cia ir forume ideta.

O liochu dyzeliniu kolkas nenusimato :( . D-CAT buvo pirmas ir paskutinis dyzelis :D

Gmc

Citata iš: toyrob Įrašytas Liepa 08, 2013, 21:03:35 PM
Turiu LT kalba, uzima 15,2MB. Jei nerasi forume - duok meila i privata jei palaiko toki dydi ir galesiu atsiusti.

Modka

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 08, 2013, 18:14:17 PM
Na D-CAT tai tikrai nelabai vykes motoras. Ta suprato ir Lexus. I IS220 pabandymui pradejo montuoti galingiausia dyzeli Toyotos. Dabar isejo naujas modeliai - o dyzelio jau nera. Matyt jam uzteko problemu su senu IS D-CAT :D. Jei butu normalus motoras - atsirastu nauju dyzeliniu modeliu.
nu siaip jo d-cat tikrai ne is geriausiu varikliu bet kiek girdejau tai lexus nedejo dyzeliu kad palaikytu aukstesni brando lygi. tipo kas vairuoja lexus i sanaudas neziuri :) lexus daugiau su hybridais zaidzia
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Hausas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 08, 2013, 22:27:53 PM
nu siaip jo d-cat tikrai ne is geriausiu varikliu bet kiek girdejau tai lexus nedejo dyzeliu kad palaikytu aukstesni brando lygi. tipo kas vairuoja lexus i sanaudas neziuri :) lexus daugiau su hybridais zaidzia

O tai kas vairuoja D-CAT į sąnaudas žiūri? Man rodos, kad nelabai.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

arunaskeras

Citata iš: Hausas Įrašytas Liepa 09, 2013, 16:38:07 PM
Nespeja ziureti, nes labai greitai keiciasi perodymai :D
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Limonas

Citata iš: Hausas Įrašytas Liepa 09, 2013, 16:38:07 PM

As ziuriu. 6 litrai autostrada pavasari-vasara.
Ko negali pinigai, gali dideli pinigai

Hausas

Citata iš: Limonas Įrašytas Liepa 09, 2013, 23:55:30 PM
As ziuriu. 6 litrai autostrada pavasari-vasara.

Tai kam tau D-CAT, jei juo nesinaudoji?
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Ralfas

aha D-cat ir 2,2 D4D vienodai ima, nejuokinkit tik :)

Limonas

Haters gonna hate. 6 litrai. I klaipeda 5.7. Ir as tai pats maciau ir galiu pakartoti, o ne as girdejau man atrodo ir turbut galetu. Galiu ir nufilmuoti, tada turbut isvis nualpsit nuo susinervinimo. D-cat as naudoju lenkimams kituose keliuose, apie kuriuos liudnai raso spauda. Kitas dalykas - lyginti kuro sanaudas vaziuojant ant 170kmh yra nauja praktika,kolega.
Ko negali pinigai, gali dideli pinigai

Ralfas

nepasakokit pasaku :)  tada mano vadinasi ima 3,5-4L :D