Patarimai perkant Yaris

Pradėjo Stanley, Birželis 28, 2013, 10:53:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

Stanley

Sveiki. Reikia patarimų į ką žiūrėti perkant pirmos kartos Yaris benziną? Kokios būna ligos? Yra koks esminis skirtumas tarp 1,0 ir 1,3 variklių? Kuris labiau apsimoka? Būsiu dėkingas. Automobilį vairuos moteris.

ramulis

Jei iš miesto ribų nevažiuos, tai gal ir 1.0 užteks.
Manau, kad 1.3 turėtų naudoti kuro panašiai, o gal ir mažiau, bet važiuotų maloniau.

http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/toyota/yaris/hatchback-1999/

ToyotaClub

1,0 mazokas ir mieste turim toki. Rinkciausi 1,3 manau vaziavimas visai kitas.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

rolikas

Jeigu kartais sugalvotum apie dujas, tai i 1.0 nededa(ir nelabai apsimoka :D ).

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Stanley

Paskaičiavus visas eksploatacijas ir automobilio kainų skirtumą tai realiai dyzeliuose jokios ekonomijos nėra. O su dujom išvis nėr ko lygint.  Man asmeniškai dyzelis ne mašina.
Dėl dujų tai šeimininkė sako kad nedės, bet manau po kiek laiko pavažinėjusi benzinu apsigalvos, nes dabartinė jos auto su dujom.
Šiaip mane labiau domina info kokios būna Yaris ligos, į ką labiausiai reikia žiūrėti? Bendra patikra tai viskas aišku. Ar galima nuskaityt klaidas be kompo, pvz kaip Hondose?

tevas

Citata iš: Stanley Įrašytas Birželis 28, 2013, 10:53:40 AM
Sveiki. Reikia patarimų į ką žiūrėti perkant pirmos kartos Yaris benziną? Kokios būna ligos? Yra koks esminis skirtumas tarp 1,0 ir 1,3 variklių? Kuris labiau apsimoka? Būsiu dėkingas. Automobilį vairuos moteris.

svarbiausia ziuret i bukle, kad nebutu masina lipdyta, skendusi ir t.t. Jei esat mate kaip atrodo mazas automobilis po vidutines avarijos, tai isivaizduokit kokia bus bukle po garaziuku remonto. Linkiu tokio nenusipirkti.

tevas

O varikli imciau galingesni, sanaudos bus praktiskai tos pacios ir nereikes smaugti, be to smagiau vairuoti.

stasius

tikrai taip - yaris 1.5 tsport yra pats tas :)
Toyota Yaris 1.5 TS'01. parduota
Fiat Bravo 1.4 Tjet'08

ketvirtasis

Nesitikekit, kad maza masina ir valgys mazai - deja.

rolikas

Nors ir tapkė mano nėra sunki :) , mažiau 6l. mieste nelabai :( .

auraend

Mano Yaris irgi 1,3 variklis ir maziau nei 6l. mieste nebūna, kad sunaudoja. Aš patarčiau perkant dėmesį kreipti į bendrą būklę ir ar nebuvo po avarijos, nes jei teks daug ką remontuoti, tai nėra .

PGiedrius

Buvo seimoj yaris 2004-1,4 d4d, pirktas su rida 157 000 - 2010 metais, (Belgas) parduotas 2014 su rida 194 000 km.
Per ta laika, kiek pamenu, buvo pakeista vandens pompa, na ir aisku stabdziu kaladeles, tepalai, filtrai, kal kokia lempute... Siaip patikimas aparatas labai.
Labai patiko pakabos darbas, per "gulinti policaju" vaziuoja minksciau nei koks golfas ar netgi didesne masina. 1,4 d4d pakanka pilnai, letai syla ziema, bet tai kaip ir visi dizeliukai...
Kuras 4,5-6,0, kompo nera, tai pora kartu matavau - pilnas bakas - iki uzsidega rezervas... Skaiciau tipo kazkas vazineja 3,7 l/100km, bet tai tegu ant ju sazines )))

rgi 1,3 variklis ir maziau nei 6l. mieste nebūna, kad sunaudoja. Aš patarčiau perkant dėmesį kreipti į bendrą būklę ir ar nebuvo po avarijos, nes jei teks daug ką remontuoti, tai nėra .
[/quote]

Venza

Citata iš: auraend Įrašytas Vasaris 29, 2016, 10:23:50 AM
Mano Yaris irgi 1,3 variklis ir maziau nei 6l. mieste nebūna, kad sunaudoja. Aš patarčiau perkant dėmesį kreipti į bendrą būklę ir ar nebuvo po avarijos, nes jei teks daug ką remontuoti, tai nėra
CitataKad kreipt demesi i bukle,tai cia logiska.O kas jei bukle puiki,bet buves dauztas?  :D  Kas tada atsitiks?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robertas1993

dyzelino variklio sanaudos  max. 6.7l kuro ir ne laselio daugiau, 5 kartus tikrinau netaupydamas kuro, tokie patys rezultatai t.y. 6.7l suvartoja simtui kilomtetru. ka galiu pasakyti, variklis patikimas, galima sakyti neužmušamas bent jau mano :) rudys labiausiai lenda ant priekinio lango stogo kampas is keleivio puses, priekiniu sparnu ir galinis bamperis kuris turi skardine dali :) lekia smagiai tiek mieste tiek greitkelyje :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211