dėl įtrūkusio stiklo remonto

Pradėjo scotlander333, Spalis 24, 2013, 14:35:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Jei vazinesi su sita masina ateinancius 20metu, tada tikrai reikia.

ruta_

Today is the last day of the rest of your life.

katana7

toyrob

Del antikorozinio padengimo tai ir as prisiklauses visokiu nuomoniu. Pats planuoju vazineti su Corolla Verso min 5 metus, tai Autotojoj nauju masinu vadybininkas sako kad ir verta jei ilgiau vazinesi dengti, paklausius to paties serviso priemejo, jo nuomone priesinga, sako neverta dengti. Tai ir zinok zmogau kaip is tikro geriau daryti :think:

Aureus

Man reikia keisti priekinį stiklą. ir noriu Jūsų pasiteirauti, Kur Vilniuje geriau bei kokybiškiau atlieka darbus Evelke ar Carglass ?

slashas

Citata iš: Aureus Įrašytas Vasaris 18, 2017, 13:30:34 PM
Man reikia keisti priekinį stiklą. ir noriu Jūsų pasiteirauti, Kur Vilniuje geriau bei kokybiškiau atlieka darbus Evelke ar Carglass ?
Carglass kainos iš kosmoso srities...

Bemsas

Stiklu Ekspertai vaziok. Padarys normaliai uz gera kaina. Carglass kosmonautai.

Venza

Panevezyje turiu kontaktus vyruku kurie i namus atvaziuoja ir pakeicia stikla uz 25 eur.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dagas

Keiciau stiklus keliom masinom kauno evelke neturejau jokiu pretenziju

Aureus

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 18, 2017, 14:41:46 PM
Stiklu Ekspertai vaziok. Padarys normaliai uz gera kaina. Carglass kosmonautai.
Ar teko pačiam keisti stiklus toje firmoje ?
Nes, man teko girdėti ir blogų atsiliepimų apie šią firmą, kad nekokybiškai atlieka darbus, po keliu mėn.pro stiklą vanduo pradeda bėgti..

Bemsas

Citata iš: Aureus Įrašytas Vasaris 19, 2017, 15:13:47 PM
Ar teko pačiam keisti stiklus toje firmoje ?
Nes, man teko girdėti ir blogų atsiliepimų apie šią firmą, kad nekokybiškai atlieka darbus, po keliu mėn.pro stiklą vanduo pradeda bėgti..
Dariau gal 5 masinas, problemu nebuvo

Aureus

Taigi pastebėjimai iš "Stiklu ekspertu". Stiklą pakeitė kitu, pats stiklas geras. Tačiau prie naujo stiklo neveikė davikliai, lietaus ir šildomu valytuvu. Nuvariau antra kartą mašina, - sutvarkė. Dabar pastebėjau, kad pradėjo leisti vandenį, bei važiuojant prie didesnio greičio braška stiklas. Tai vadovas pasakė, kad stiklo klijai dar neišdžiuvę. Tai klausimas kiek laiko stiklo klijai džiusta ? p.s. aš jau važinėju su nauju stiklu apie mėnesį. Tad man šios įmones darbuotojai dirba neatsakingai.

Zaroliz

Nemanau, kad po mėnesio turėtų baršketi

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

arunaskeras

Klijai dziusta apie 12 val man fordui klijavo stikla ir po 6 valandu jau vaziavau namo sake kokia viena diena nelakstyti per bduobes
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

zexel

nežinau kaip dabar, bet kai keičiau prieš kokius 15 metų :), tai ne tik, kad pusdienį reikėjo nevažinėti, bet liepė ir duris bent parą laiko lėtai uždarinėti, nes staigiai uždarinėjant (o dar jei 2 duris vienu metu), tai susidaro salone nemažas oro slėgis, kuris automatiškai stumia stiklą iš kėbulo. čia ir barškėjimai prsideda, ir nesandarumai.