Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

lioska

Akstej sako "buvo kazkada Indiski, bet kada vel kazkas bus - neaisku"
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

lioska

TYC zibintas Signedoj kainuoja 128 Lt. Depo AutoAkstej - 151 Lt (neturi ir kada tures neaisku). Sios dienos kainos. Galvoju susidet kazka is situ. Ka patartumet?

Dar yra ir Ogmitoj Depo, bet ten kainos nezinau, ryt reiks nueit ir pasiklaust.

Andzejka

Draugiskas tau patarimas, neprasidėk su TYC ar Depo žibintais. Asmeninės patirties su šių gamintojų žibintais neturiu, bet paskaičius lietuviškus ir užsienio forumus susidarė nekokia nuomenė apie juos. Geriau pasimokyti iš svetimų klaidų, negu iš savų :) Pirkti naudotą originalų ir neturėsi bėdų.

umunas

Citatalioska parašė:
Buvau uzsukes i Akste - neturi jie... Ka jie nete raso - neaisku..
užsakyt reikia ir tiek. gausi už kokių poros savaičių. aš kai Carello (OE) saviškei pirkau, tai iš pradžių laužėsi ir Depo įkišt bandė, bet nepasidaviau, tai parvežė galiausiai.
tiesa, kadangi iš Akstės aš perku kaip didmeninkas ir juos truputį pažįstu, tai su manim gal kitaip ir bendrauja. tinklapyje skelbia, kad kaina 245 LTL, o man pardavė už 170 LTL. komiškiausia, kad kai ieškojau dėvėtos, tai dažnas iš manęs už ją 150 LTL prašė.
švietimo prasme Carello nėra kažkuo ypatingesni už TYC, tačiau niekas nenulūžo bemontuojant ar vėliau, viskas visur 100% atitinka ir t.t.

lioska

Jei pas mane technikine negaliotu iki sekmadienio - nesukciau taip smegenu... :) Planuoju nusipirkti Depo arba TYC, praeiti technikine, susirinkti saviske fara, isimesti, o ana pardavineti. Tik dar neapsisprendziu kuria geriau. Man svyla fara.

lioska

Citatacigonas64 parašė:
 turejau tokia problema su farom nesviete visai,ka tik nedariau kol galu gale toki meistra sutikau ,tai patare nusipirkt DEPO firmos faras jos kainavo po 230lt ir visos bedos issisprende vazineju jau pusantru metu ir dziaugiousi sviesa :D
Na kaip rase kolega - Depo geros.

umunas

Depo nėra geros, bet sklinda gandai, kad lyginant su TYC, tai skirtumas į geresnę pusę akivaizdus. pats tik su TYC susidūręs esu. gero nieko nepasakysiu :)

lioska

Na tai tada isbandysiu Depo. Kai turesiu kokios apciuopiamos info - parasysiu :) Tikiuosi viskas susiderins ir bus gerai.

Tuziukas

pas mane tai beda ta, jog vairutojo puseje lempa sviecia toki pridususi, lyginant su kleleivio puses lempa.. kas cia gali buti ar taip turi buti? sakyciau isdege reflektorius, bet akd xenon zibintas.. tai diena uzdegus lempas atrodo jog kaireje puseje lempa isvis nedega..net nezinau ko imtis?

Kestutis777

CitataTuziukas parašė:
pas mane tai beda ta, jog vairutojo puseje lempa sviecia toki pridususi, lyginant su kleleivio puses lempa.. kas cia gali buti ar taip turi buti? sakyciau isdege reflektorius, bet akd xenon zibintas.. tai diena uzdegus lempas atrodo jog kaireje puseje lempa isvis nedega..net nezinau ko imtis?
Kaip supratau, geriausias varijantas imti tuos xenon zibintus lauk ir mesti i siuksliu konteineri. Tada i ju vieta statyti paprastus, ne lesinius zibintus, jei tokie yra.... Isdega visi lesiniai, xenon ir halogenai. Cia konkreti klaida, kuria padare Toyota su siais zibintais...

NNZ

LIOSKA, jei tokia bėda tia galiu paskolint žinintą praeisi technikinę, grąžinisi o paskui žaiskis su savo...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

fennix

CitataKestutis777 parašė:
[Kaip supratau, geriausias varijantas imti tuos xenon zibintus lauk ir mesti i siuksliu konteineri. Tada i ju vieta statyti paprastus, ne lesinius zibintus, jei tokie yra.... Isdega visi lesiniai, xenon ir halogenai. Cia konkreti klaida, kuria padare Toyota su siais zibintais...

As gi sakiau kad genialu tai kas paprasta. Seniai patikrintos sistemos veikia ilgai ir patikimai :) Del to ir nemegstu madu vaikytis...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Citatafennix parašė:
CitataKestutis777 parašė:
[Kaip supratau, geriausias varijantas imti tuos xenon zibintus lauk ir mesti i siuksliu konteineri. Tada i ju vieta statyti paprastus, ne lesinius zibintus, jei tokie yra.... Isdega visi lesiniai, xenon ir halogenai. Cia konkreti klaida, kuria padare Toyota su siais zibintais...

As gi sakiau kad genialu tai kas paprasta. Seniai patikrintos sistemos veikia ilgai ir patikimai :) Del to ir nemegstu madu vaikytis...

Fennixai :) Brangus mano broli :) Cia ne mada, o geresnis kelio apsvietimas skatina zmones vazineti su lesiniais arba xenoniniais zibintais ;) Tik buna kartais tokiu sumautu dalyku, kaip D-CAT variklio tarpine, svylantys zibintu reflektoriai...
Kad ir superinis MACas :) Tobulas kompas, bet CUT jo sistemoje nera :@

fennix

As zinau kad cia ne mada :) Gi pas tave liuxusinis variantas :) Bet ka norejau pasakyt- senas mano "Old school" zibintas prastai apsvieciantis kelia apsviecia visgi jau 17 metu tarnauja ir man jis geresnis nei "sufailines" super duper xennonas :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

audrius

tuzikas manau paprasciau tau reikia pasikeisti xenon lempute, nes ji jau atitarnavo ir tiek tos bedos manau kazkur 45lt ir aplamai jei matai skirtuma reikia pradeti nuo lemputes ir visai nesvarbu kad jinai dega.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima